Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım sanırım bizler kaçamaksınız bir gün geçiremeyeceğizdünkü menüm
sabah:1,5 yumurta bol maydanoz dere otu az peynir çay 2 dilim ekmek
ara: 2si 1 arada kahvenin yarısı 1 hurma
öğle: 1 kase çorba 1 tabak yoğurtlu pazı kavurma 1 dilim ekmek
ara: 5-6 çiğ badem 1 hurma 1 kuru incir
akşam:1 ızgara levrek bol salata 1 dilim ekmek
ara: 3 tulumba tatlısı
gün içinde bol bol süt çayı 3lt su
spor: 5 dk ip atladım. bugün bacaklarım ağrıyo:) bu güzel birşey olsa gerek:)))
Umarım verirsin ama verememenin türlü türlü nedenleri olabilir acele etme sporu kşlı vermek için yapma sağlıklı olmak için yap canımAy allah razı olsun bu çok iyi geldi dewam edip haftaya bi kilo fazla veririm değil mi
1 kase 60 kalori korkma, ama tuz=ödem demek, yarın olduğundan fazla çıkacaksın.Ya acıktım eşimle oğluma Mısır yaptım küçük bir kase bende yedim hem yağlı hrm tuzluydu bir tane de rondo bisküvi azıma attım gitti yaptıgım yürüyüş ✌
Kötü düşünme canım yoktur inş bişeyGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6
Dünde yaptım sporumu dün 77.7 çıkmıştım gerçekten spor ödem yaptı heralde
Ama diyet falan umrumda değil bebeğim 5 aylık hep boynunu sola yatırıyodu hala düzelmeyince tortikollisten şüphelendim vebmoralim acayip bozuldu 1 yıl çok ağlatan egzersizler yapmak gerekiyomuş yoksa eğri kalırmış daha sonra yüzünde eğrilme olurmuş
Ya internet böle şeyler çok kötü bişe çünkü insanı acayip umutsuzlandırıyoKötü düşünme canım yoktur inş bişey
Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6
Ama diyet falan umrumda değil bebeğim 5 aylık hep boynunu sola yatırıyodu hala düzelmeyince tortikollisten şüphelendim vebmoralim acayip bozuldu 1 yıl çok ağlatan egzersizler yapmak gerekiyomuş yoksa eğri kalırmış daha sonra yüzünde eğrilme olurmuş
İşte sorunda o ığdırdayım ve burdaki doktorlara hiç güvenmiyorum ankaraya da en erken nisan 10 gbi gidebileceğiminş düzelir canım,korktuğun gibi değildir. dr a gösterdiniz mi
Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6