• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar listemizi güncelledim.

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz bu haftanın birincisi sen oldun canım çok güzel vermişsin. iki haftanın fazlalığı gitmiş. bu sana moral olsun, devamını bekliyoruz

2. Tuzum Tuzum
3. ObseSif-annee ObseSif-annee

başta olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederim.

Rebel92 Rebel92 ve benim spor cezamız var bu hafta. rebelcim sen yapıyorsun zaten sporunu, devam da et, önümüzdeki hafta güzel kilo verceğini düşünüyorum. ben de cezamı çekicem artık yapcak bişey yok. bu vesileyle spor yapmış olcam

bu hafta bildirim yapmayan çok arkadaşımız oldu, devamsızlık yapmayalım kızlar:sinirli: özellikle listeye yeni girip bildirim yapmayan arkadaşlara kızıyorum:duduk:

glglsn glglsn aramıza yeni katıldı, hoşgeldin tekrar. çok fazlalığın kalmamış canım, yaza kadar verirsin inş.

önümüzdeki hafta bize az kalori, bol zayıflama ve bol bol süt getirsin canlar:dua:

Selam arkadaşlar biraz gec girdim kusura bakmayın bahar temizliğine başladım unutmuşum bildirim vermeyi ama sabah tartıldım..
Gecen hafta 71. 2
Bu hafta 70.1
Fark 1.1
Ve nihayet hedefime ulaşmış bulunuyorum diyete başlarken 83 kiloydum buraya 77 kiloyken katıldım 7 kiloyu burda verdim.. yeos cum çok güzel bi topik açtın umarım herkes istediği kiloya ulaşır azmedersek yapamayacağımız birşey yok bu hayatta herkese bol zayıflamalı günler diliyorum ne olursa olsun bırakmayın kızlar diyetinizi sonuca ulaştığınızda kendinize hayran kalacaksınızz hele ki yanınuzda çocuğunuz varken aaaa bu senin çocugun mu hiç doğum yapmışa benzemiyosun diyenler bile olacak ;)

Ben hedefime ulaştım çok şükür bu yüzden ayrılıyorum gruptan arada gelir sohbetlerinize katılırım müsade ederseniz.. yeos yeos cum beni mezun edebilirsin artık :)))

yeos yeos canım aynıyım ya sinir oldum. Okadar dikkat ediyorum spor yürüyüş olmuyor 88 kiloyum

Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6
Dünde yaptım sporumu dün 77.7 çıkmıştım gerçekten spor ödem yaptı heralde
Ama diyet falan umrumda değil bebeğim 5 aylık hep boynunu sola yatırıyodu hala düzelmeyince tortikollisten şüphelendim vebmoralim acayip bozuldu 1 yıl çok ağlatan egzersizler yapmak gerekiyomuş yoksa eğri kalırmış daha sonra yüzünde eğrilme olurmuş
O nasılmış ilk d fa duydum benimde bebeğim başını tutamıyorum 2.5 aylık seninki kaç aylik

Merhaha hanımlar. . Ben çok yazamıyorum ama okuyorum yazılanları bende geçen hafta 63 bu hafta 62.1 fark 900 gr.. bek diyet yapamıyorum 4 gün yaptım sütüm azaldı öyle olunca bıraktım :110: bol su içmeye çalışıyorum hedef 55 bakalım daha 7 .1 var

kızlar listemizi güncelledim.

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz bu haftanın birincisi sen oldun canım çok güzel vermişsin. iki haftanın fazlalığı gitmiş. bu sana moral olsun, devamını bekliyoruz

2. Tuzum Tuzum
3. ObseSif-annee ObseSif-annee

başta olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederim.

Rebel92 Rebel92 ve benim spor cezamız var bu hafta. rebelcim sen yapıyorsun zaten sporunu, devam da et, önümüzdeki hafta güzel kilo verceğini düşünüyorum. ben de cezamı çekicem artık yapcak bişey yok. bu vesileyle spor yapmış olcam

bu hafta bildirim yapmayan çok arkadaşımız oldu, devamsızlık yapmayalım kızlar:sinirli: özellikle listeye yeni girip bildirim yapmayan arkadaşlara kızıyorum:duduk:

glglsn glglsn aramıza yeni katıldı, hoşgeldin tekrar. çok fazlalığın kalmamış canım, yaza kadar verirsin inş.

önümüzdeki hafta bize az kalori, bol zayıflama ve bol bol süt getirsin canlar:dua:
Mesela banak iziyorsun.e haklisin da. Tartinin pili bitti.esime mesaj atip duruyorum.pil al bildirmem lazim diye. Eger kafayi yedigimi dusunmezse alir tartilirim.

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz döverim seni Aralık annesiydin nasıl verdin o kiloları :D ben garibim hala 400 Gr min sevincini yaşıyorum :D

Rebel92 Rebel92 çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin geçer inşaallah dr da öyle demiş bozma moralini sen gerildikçe bebeğine de geçer bu gerginlik :KK200:

Kızlar bebeğim tortikollismiş:KK61:
Çok geçmiş olsun canım. İçini sıkmamaya çalış geçmez bir hastalık değil canım.Biliyorum tedavi süreci uzun ama iyileşiyor nasılsa bebeğini de kendini de üzme allah korusun sütüne zarar gelmesin. Böyle uzun süreli tedavilür moral gerektirir. Güçlü ol bebeğin için.

Yani zor durum geçmiş olsun ama geçer diyorlarsa doğrudur w
Geçeceğine bende inanıyorum çünkü normalde çocuk kendi isteğiyle çok hareket ettiremezmiş başını benm oğlum baya ettiriyo bende egzersizlere yüklenince allahın izniyle düzelir diyorum

Çok geçmiş olsun canım. İçini sıkmamaya çalış geçmez bir hastalık değil canım.Biliyorum tedavi süreci uzun ama iyileşiyor nasılsa bebeğini de kendini de üzme allah korusun sütüne zarar gelmesin. Böyle uzun süreli tedavilür moral gerektirir. Güçlü ol bebeğin için.
İlk şok diyelim benmkine baya bi insanda olmuş nette kaç kişi sormuş çocuğumda var falan die

yeos yeos cum bizim mayıs annelerinde de vardı bebeği tortikollis olan bir arkadaş kimdi hatırlıyor musun Rebel92 Rebel92 ye belki fikir verebilir ne yapması gerektiği konusunda

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz döverim seni Aralık annesiydin nasıl verdin o kiloları :KK70: ben garibim hala 400 Gr min sevincini yaşıyorum :KK70:
Hahaha canım benim ki biraz sıkıntıdan oldu. Aman gitsin de Sevinç'le gitsin inşallah. Ben 67 ile hamile kaldım 64.8 oldum bu hafta regl oldum bence onun etkisi de büyük. Ama şakın 400 gramı küçümseme canım emziren bi anne içim çok iyi rakam

Back
X