- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özellikle listeye yeni girip bildirim yapmayan arkadaşlara kızıyorum

Telefon azizliği kilom 69.6askbahcem @fulya3535 @meleksinsen E eminim @Esmerce27 kızlar bildirim bekliyoruz
@Rzgrece @ZAYIFLA canlar bu hafta da bildirim yapmazsanız listeden çıkartılacaksınız
Aylnaylm1
Atales @eliFeyza yeni katıldınız ama yoksunuz nerelerdesiniz
O nasılmış ilk d fa duydum benimde bebeğim başını tutamıyorum 2.5 aylık seninki kaç aylikGünaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6
Dünde yaptım sporumu dün 77.7 çıkmıştım gerçekten spor ödem yaptı heralde
Ama diyet falan umrumda değil bebeğim 5 aylık hep boynunu sola yatırıyodu hala düzelmeyince tortikollisten şüphelendim vebmoralim acayip bozuldu 1 yıl çok ağlatan egzersizler yapmak gerekiyomuş yoksa eğri kalırmış daha sonra yüzünde eğrilme olurmuş
Mesela banak iziyorsun.e haklisin da. Tartinin pili bitti.esime mesaj atip duruyorum.pil al bildirmem lazim diye. Eger kafayi yedigimi dusunmezse alir tartilirim.kızlar listemizi güncelledim.
Vasfiyeteyzeniz bu haftanın birincisi sen oldun canım çok güzel vermişsin. iki haftanın fazlalığı gitmiş. bu sana moral olsun, devamını bekliyoruz
2.Tuzum
3.ObseSif-annee
başta olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederim.
Rebel92 ve benim spor cezamız var bu hafta. rebelcim sen yapıyorsun zaten sporunu, devam da et, önümüzdeki hafta güzel kilo verceğini düşünüyorum. ben de cezamı çekicem artık yapcak bişey yok. bu vesileyle spor yapmış olcam
bu hafta bildirim yapmayan çok arkadaşımız oldu, devamsızlık yapmayalım kızlarözellikle listeye yeni girip bildirim yapmayan arkadaşlara kızıyorum
![]()
glglsn aramıza yeni katıldı, hoşgeldin tekrar. çok fazlalığın kalmamış canım, yaza kadar verirsin inş.
önümüzdeki hafta bize az kalori, bol zayıflama ve bol bol süt getirsin canlar![]()
Benmki 5 aylık oldu doktorlar mutlaka geçer dediler ama moralim bozuldu gerçektenO nasılmış ilk d fa duydum benimde bebeğim başını tutamıyorum 2.5 aylık seninki kaç aylik
Yani zor durum geçmiş olsun ama geçer diyorlarsa doğrudur wBenmki 5 aylık oldu doktorlar mutlaka geçer dediler ama moralim bozuldu gerçekten
Çok geçmiş olsun canım. İçini sıkmamaya çalış geçmez bir hastalık değil canım.Biliyorum tedavi süreci uzun ama iyileşiyor nasılsa bebeğini de kendini de üzme allah korusun sütüne zarar gelmesin. Böyle uzun süreli tedavilür moral gerektirir. Güçlü ol bebeğin için.Kızlar bebeğim tortikollismiş![]()
Geçeceğine bende inanıyorum çünkü normalde çocuk kendi isteğiyle çok hareket ettiremezmiş başını benm oğlum baya ettiriyo bende egzersizlere yüklenince allahın izniyle düzelir diyorumYani zor durum geçmiş olsun ama geçer diyorlarsa doğrudur w
İlk şok diyelim benmkine baya bi insanda olmuş nette kaç kişi sormuş çocuğumda var falan dieÇok geçmiş olsun canım. İçini sıkmamaya çalış geçmez bir hastalık değil canım.Biliyorum tedavi süreci uzun ama iyileşiyor nasılsa bebeğini de kendini de üzme allah korusun sütüne zarar gelmesin. Böyle uzun süreli tedavilür moral gerektirir. Güçlü ol bebeğin için.
Amin cnm teşekkür ederim allah beterinden saklasın diyecez artıkRebel92 çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin geçer inşaallah dr da öyle demiş bozma moralini sen gerildikçe bebeğine de geçer bu gerginlik
![]()
Hahaha canım benim ki biraz sıkıntıdan oldu. Aman gitsin de Sevinç'le gitsin inşallah. Ben 67 ile hamile kaldım 64.8 oldum bu hafta regl oldum bence onun etkisi de büyük. Ama şakın 400 gramı küçümseme canım emziren bi anne içim çok iyi rakamVasfiyeteyzeniz döverim seni Aralık annesiydin nasıl verdin o kiloları
ben garibim hala 400 Gr min sevincini yaşıyorum
![]()