- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
1 1demetumut benden daha yakın hedefine benden :)1 1demetumut da ilk hedefini gerçekleştirmiştin sen de, senin de 3kilon kaldı. Bakalım hanginiz önce mezun olacaksınız M Misafir1427
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 1demetumut benden daha yakın hedefine benden :)1 1demetumut da ilk hedefini gerçekleştirmiştin sen de, senin de 3kilon kaldı. Bakalım hanginiz önce mezun olacaksınız M Misafir1427
İyi geceler kızlar. Epey geç oldu ama cuma sabahı 55.3 idim. Hedef 50. Bundan sonra buralarda olurum. @yeos geç oldu haftaya tam zamanında bildirirım
İnşallah korurum canm tesekkür ederim sizlere bol xayıflamalı günler takibinizDeyimİlk mezunumuz sen oldun darısı başımıza artık. Valla çok sevindim senin için. İnş bu kilonu korursun canım. Her zaman bekleriz buraya canım. Bebişini sağlıkla büyüt inş
Olsun moral bozmak yok. İlla bir noktadan sonda kırılacak ve kilo vermeye başlıycaksın
Bi deyapmışsın 72 değilmişsin sen 2,4 gitmiş ne güzel. Ben olsam halay çekerdim
Tartısız olmaz bu iş, ben geçen ikeadan 10 lu pil aldım, tartıya taktıklarımızdan. Hatta bir
Tane anneme bir tane abime bir tane de işyerine götürdüm. Sana da yollıyım bitane![]()
Tabikide haber vericektim canm bunun için tesekküre gerek yok.. sonuçta takip ediyoruz birbirimizi ve yeos arkasımız her hafta tablo yapıyor neden uğrastrayımki onuda.. bende çok saygısız buluyorum habersizce gidenleri.. neyse artık onların bileceği iş peşimden hepinizin mezun olduğu günleri bekliyorum takibinizdeyim bol zayıflamalı günler diliyorum :))askbahcem seni tebrik ederim canım. Ayrıca çok teşekkür ederim. Artık tablodan çıkacağını söylediğin ve habersiz gitmediğin için.Bu gruba her hafta yeni insanlar dahil oluyor ama birkaçı hiç haber vermeden bırakıp gidiyor. Ben bunu çok saygısız ve kaba bir hareket olarak görüyorum.
inşallah canım senin adına çok seviniyorum. Mezun olman bizleredea motive oldu.Tabikide haber vericektim canm bunun için tesekküre gerek yok.. sonuçta takip ediyoruz birbirimizi ve yeos arkasımız her hafta tablo yapıyor neden uğrastrayımki onuda.. bende çok saygısız buluyorum habersizce gidenleri.. neyse artık onların bileceği iş peşimden hepinizin mezun olduğu günleri bekliyorum takibinizdeyim bol zayıflamalı günler diliyorum :))
Bu ara tele adım sayar yükledim . dk bilmiyorum . Ama her gün bir öncekinden fazla atmaya çalıışıyorum. günlük 6000 oluyor ortalama ama süresiz ya işe yarıyor mudur bilmemBugünlük spor da yapıldı Canlar sizde durumlar nasıl
50 dk yürüyüş 5600 adım .,,
haftasonu olduğu için sıkıntı değil canım kaçıyor biraz.neler yediğimi yazmıştım ama sildim düzenlerken öyle böyle değil çünkü
Bi uzmana göster bence Zaman kaybetmeden .10 aylık olmuş çocuk düz durması lazımdı çoktan ...Kızlar size birşey sorucam ya. Kızımın başı heralde 3 aaylıktan beri yamuk. Ben sorun edecek olsam eşim hep düzeliyormuş falan deyip sakinleştirdi beni. Ama dün 10 aylık oldu ve geçmedi hala yamukluk ne yapmalıyım sizce
Ay Bi dakika yamuk derken şekli mi yamuk yoksa duruşu mu ?üsteki mesajımı görmezden gel şimdilik. :) ben başı yamul duruyor boynundan zannettim .şekli yamuk ise sanırım yapacak pek bişey yok ona ...yine de bir sor istersen sağlık ocağınaBi uzmana göster bence Zaman kaybetmeden .10 aylık olmuş çocuk düz durması lazımdı çoktan ...