• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar size birşey sorucam ya. Kızımın başı heralde 3 aaylıktan beri yamuk. Ben sorun edecek olsam eşim hep düzeliyormuş falan deyip sakinleştirdi beni. Ama dün 10 aylık oldu ve geçmedi hala yamukluk ne yapmalıyım sizce
Canım yatış şekliyle alakalı olabilir ama suturayla da alakalı olabiliyormuş. İyi bir dr a götürmek en iyisi

Sağolun kızlar yarın iyi bir doktora götürücem inş. Başı yamuk birqz, boynu değil. Biraz araştırdım da bakalım doktor ne diyecek

Sağolun kızlar yarın iyi bir doktora götürücem inş. Başı yamuk birqz, boynu değil. Biraz araştırdım da bakalım doktor ne diyecek
Canm benmki gibi bi sorun olabilir dikkat et erkeklere bakma eşimde bana sürekli nolcak öle alıştı kendi düzeltir diyodu bak bizim egzersiz yaptırmamız lazımmış

Yine sayfa sayfa yazılmış, bende bildirim yok. Eskiler sikarmis bebeklerin kafasını. Saçları gurlesince belli olmaz bence. Dün sabah ilk defa yüzümün küçüldüğünü gördüm. 2 gündür gıdı egzersizi yapıyorum aklıma geldikçe. Keten tohumu kullandım ama 1 saat sonrası yüzüm kıpkırmızı oldu, bıraktım sonra. Öyle bir yan etki de yok, araştırdım. Cuma hariç tartilmama kararı aldım. Bugün öğlen hamburger yedim,ev yapımı, akşam yemek yemedim. Elma yedim yeni.

Merhaba kızlar bugun de beslenmem iyiydi çok şükür sadece köye gittik kan sekerim düştü çikolata yedim bayadır yemiyorum 6000 adım attım sabah yürüyüşünde bidr bisiklet sürdüm bugun baçaklarım çok agrıyor .
Akdam kebap yaptık ilk deda sıfır ekmekle yedim bol salata

Bugün bende dışardaydım kaçırırsam die korktum ama sonuç ekmeksiz yiyebileceğim bişe söledim yanına ayran ve salata gayet doydum cnm hiçbişe istemedi ama akşam bi dilim tatlı yedim zaten canm istiyodu bide mens temelli artırdı çok abarrtı olmasın sonra die küçük bi dilim yedim

Günaydın ben diyete başlayalı bu gün tam 1 ay oldu ve benm 6 kilom gitmiş çok mutlu oldum dünde yaptığım leslie yle birlikte cezamı çekmiş bulunuyorum ve dün ince bi badi giydim göbeğim çıkmadı o kadar sewindim ki

Günaydın ben diyete başlayalı bu gün tam 1 ay oldu ve benm 6 kilom gitmiş çok mutlu oldum dünde yaptığım leslie yle birlikte cezamı çekmiş bulunuyorum ve dün ince bi badi giydim göbeğim çıkmadı o kadar sewindim ki
Masaalah canım 1 ayda 6 kilo süoersin neler neler yaptın kısaca yazanısın bide bebeğin kaç aylık ??ben ayda 2 kilo versem razıyım .. bizim dün 40 muz çıktı çok şükür süt artırıcı neler varsa yiyorum umarım sütüm azalmaz sofra da sağlıklı olanlsrı tğketmryi öpteniyorum sanır M

günaydın hanımlar :) Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sen de duyunca eşime anlatmıştım 10 yaşında bi yeğeni var meğer onun da bebekken aynı rahatsızlıktan varmış iyileşmiş tamamen gayet sağlıklı yakışıklı bir çocuçe şu anda sen de üzülme canım geçecek inşallah bugünümüze çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin bunlar da bizim imtihanlarımız işte..

ben de dünkü menümü bildireyim zaten geçen perşembeden beri peynir zeytin ekmek ve çorbayla besleniyodum :KK48: midemin iyileşmesini dün kutladım baya kaçamak yaptım:KK48:
sabah peynir zeytin yumurta domates bi dilim tb ekmek küçük bir parça poğaça ve çay ve rezene çayıyla kahvaltı
ara yok
saat 4 buçukta o muhteşem kaçamak kova tavuk yedim eşimle :halay:en büyük fast food zevkim sanırım uzun zamandır yemiyodum ödül veriim dedim kendime
sonra yatana kadar bişey yemedim ıhlamur içtim bi tek

ben de dünkü menümü bildireyim zaten geçen perşembeden beri peynir zeytin ekmek ve çorbayla besleniyodum :KK48: midemin iyileşmesini dün kutladım baya kaçamak yaptım:KK48:
sabah peynir zeytin yumurta domates bi dilim tb ekmek küçük bir parça poğaça ve çay ve rezene çayıyla kahvaltı
ara yok
saat 4 buçukta o muhteşem kaçamak kova tavuk yedim eşimle :halay:en büyük fast food zevkim sanırım uzun zamandır yemiyodum ödül veriim dedim kendime
sonra yatana kadar bişey yemedim ıhlamur içtim bi tek
Taneyle de değil, kovayla!! Kaç kalori imiş bakim bu kaçamak! Yağda kızartma onlar bir de. Yalnız gitmez kola yanında bir de. Bir daha yeme!

Masaalah canım 1 ayda 6 kilo süoersin neler neler yaptın kısaca yazanısın bide bebeğin kaç aylık ??ben ayda 2 kilo versem razıyım .. bizim dün 40 muz çıktı çok şükür süt artırıcı neler varsa yiyorum umarım sütüm azalmaz sofra da sağlıklı olanlsrı tğketmryi öpteniyorum sanır M
Cnm benm bebeğim 5 aylık oldu yeni ben 6 gündür düzenli spor yapıyorum her akşam gece 12 de olsa leslie 5 k yı yapıp yatıyorum en az 3 litre su içiyorum ki süt yapsın 7 8 arası kahvaltı yapıyorum sonrada ekmek ve abur cubur tüketmiyorum

günaydın hanımlar :) Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sen de duyunca eşime anlatmıştım 10 yaşında bi yeğeni var meğer onun da bebekken aynı rahatsızlıktan varmış iyileşmiş tamamen gayet sağlıklı yakışıklı bir çocuçe şu anda sen de üzülme canım geçecek inşallah bugünümüze çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin bunlar da bizim imtihanlarımız işte..
Cnm çok teşekkür ederim böle seyler neni çok mutlu ediyo

Günaydınlar ben çok fena griptim Yen'i Yen'i kendime geliyorum fazla dikkat edemedim ama ha hafta kaçamak Yok :duduk:artık ağır spor cezaları vericem kendime bu imstagramdaki sayfalar acayip motive ediyo ama yolum çok uzun hedefe yaklaşanları tebrik ederim darısı başımıza
Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun çok canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Cnm benm bebeğim 5 aylık oldu yeni ben 6 gündür düzenli spor yapıyorum her akşam gece 12 de olsa leslie 5 k yı yapıp yatıyorum en az 3 litre su içiyorum ki süt yapsın 7 8 arası kahvaltı yapıyorum sonrada ekmek ve abur cubur tüketmiyorum
Ben lesliden sıkıldım galiba ama tekrar ısınmam lazım kadına çok faydası var gerçekten tebrik ederim valla azmini

İnternette bir sürü leslie var hangisini yapıyorsunuz? Link atar mısınız?

Esra Esra canım burda ki annelerin hepsi emziren anneler burda ki annelere fikir danışabilirsin. Aralarında diyetisyene gidenler de var Belki sana faydası olur :)

Ben bu hafta hep Yürüdüm yediklerime dikkat ettim daha doğrusu ekmek az tüketmeye çalıştım 3.5 kitre su içiyorum zaten her gün ama kahvaltım 12 buluyor kızım durmuyor oğlum var onu kreşe gönderene kadar yiyemiyorum . Erken kalkmam lazım ama gece uyumuyorum tam sabaha karşı uyuyor bende uyuyorum. Ama uyku daha gerekli sanırUm bir süre böyle devam eder vermezsem erken kalkarım artık .

Esra Esra canım burda ki annelerin hepsi emziren anneler burda ki annelere fikir danışabilirsin. Aralarında diyetisyene gidenler de var Belki sana faydası olur :)
Cok tesekkur ederim canim. Bastan başlayıp soyle bir goz gezdireyim mesajlara. Faydasi olacak mutlaka.

Günaydınlar ben çok fena griptim Yen'i Yen'i kendime geliyorum fazla dikkat edemedim ama ha hafta kaçamak Yok :duduk:artık ağır spor cezaları vericem kendime bu imstagramdaki sayfalar acayip motive ediyo ama yolum çok uzun hedefe yaklaşanları tebrik ederim darısı başımıza
Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun çok canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım hadi biraz hırslanın kızlar kaç olmus Doğum yapalı kilolarımız yapışıp klacak bedenimize şartları zorlayalım haydi kalkın bahaneleri bir kenara atakıö

Back
X