merhaba, ben de kendi günlüğümü açmaya gelmiştim uzun bir aradan sonra ama tam da bana uygun bir başlık olmuş burası, beni de aranıza alır mısınız?
uzun bir aradan sonra dedim çünkü foruma en son 2014 sonlarında takılmışım, zaten sürekli diyet spor başlıklarında dolaşırdım hep, başlayıp da bitiremediğim bir sürü diyet deneyimim oldu, kaç defa spor salonlarına yazıldım unuttum artık. derken başka bir şehre taşınma sürecimizde o yaz boyunca evin yanındaki parkta koşarak yaklaşık 10 kilo verdim. boyum 162 kilom da 61 di, mutlu mesut yaşıyordum, uzun zaman sonra bel kıvrımımı görmüştüm, derken hamile kaldım çok isteyerek.
7. ayıma kadar fazla kilo almadım, çok tatlı duruyordu karnım, son 2 ayda bir anda karnım çok büyüdü, doğuma 26 kiloyla gittim, normal doğum sonrası tartıldığımda 80.6 ydım. ilk hafta 4 kilo verdim, zannettim hep öyle gidecek, o ara sütüm gelmedi çok ağladım bebeğim uyumuyordu ben ağzıma bir şeyler atmayı unutuyordum, derken tabi süt olsun diye yemeye başladım, nitekim oldu da ama ne oldu? ben verdiğim 4 kiloyu aldım üstüne 1 kilo daha aldım. şu an 81.5 im
düz bir karnı çok özledim , göbeğim önümde bir yığıntı gibi duruyor. fazla yemiyorum aslında, iyi de emziriyorum ama gramla gidiyor kilolar. tatlı bir şey yiyince anında fırlıyor, az su içersem fırlıyor, sporsuz da veremiyorum. en kötüsü mahalle baskısı, 4 ay oldu tamam ama ben de toparlanmaya çalışıyorum zaten halimden memnun değilim bir de şakaya aruz kalmak hiç hoş olmuyor, eşim çok anlayışlı ama inanın onun yanında üstümü değiştirmeye utanıyorum artık.
bu grupta sanırım cumaları tartılıp bildiriyorsunuz değil mi? ben de düzgün bir beslenme planı ve sporla başlamayı düşünüyorum, evde yarı sağlam bir koşu bandımız var, bir de slim in 6 videosu yapmayı düşünüyorum tabi her şeyi bebeğimin düzenine göre ayarlayacağım, şu an çalışmıyorum ama bebeğim gündüz çok az uyuyor, onu pusete koyup yapıyorum bazen sporumu. umarım yaza kadar biraz ilerleme kaydederim
boy: 162
kilo: 81.5
1.hedef: 72
2.hedef: 62