• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada dünden beri devam eden başağrım Yen'i Yen'i geçince menü paylaşayım çok sağlıklı bi menü değil ama olsun daha fazla yapmamak adına paylaşayım
Sabah uzun bi aradan sonra hamur işimaalesef miktarı yazmıycam bayağıdır yemiyordum
Öğle yarım pidenin kuşbaşı etleri yarım kase mercimek çorba salata
Akşam 2kepçe tarhana çorba
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık pırasa
2kaşık kabak yemeği yoğurt
Akşam biraz karışık oldu sebze günü yaptım birazdan annemle yürüyüşe gitçez inşallah
yeos yeos canım elimden geldiğince yapmaya çalışırım ama ilk sayfadaki bilgileri güncelliyemiycez sanırım dimi her hafta paylaşıcam

Kızlar ben döndüm manyak temizlik yaptım acayip hamladım evimde el değmedik yer kalmadı desem yeridir bugün diyetisyendeydim vee 10mgünde 2.5 kilo ve hepsi yağdan gitmiş çook mutlu oldum gerçekten
Tebrikler:KK9::KK9:

Ben alırdım yeoscum ama iki çocuk, iş, ev sanırım altından kalkamam.
Üzüldüm bu arada gruptan kopmaya başla
kızlar iş yerinde yeni arkadaşım hep yanımda olduğundan giremiyorum. ama diyetime devam ediyorum.

şöyle bir durum var. salı gününden başlamak üzere 3 hafta sürecek il dışı eğitimim var.

liste işini/konuyu devralacak gönüllü varmı aranızda?
sen bebişi napıcan canım. az da olsa süt veriyordun falan nasıl bırakıcaksın.emziren anneye acımasızlık mı olmuş sen mi istemiştin

Yeos canım ben yaparım ama yüzde hesaplamasını da öğrenmem gerek bana Onuda bi anlatıverin gari

Yarın sana listeyi atarım canım. Sanırım konuyu devredebiliyorum, devredersem ilk sayfayı güncelleyebilirsin

Üzüldüm bu arada gruptan kopmaya başla

sen bebişi napıcan canım. az da olsa süt veriyordun falan nasıl bırakıcaksın.emziren anneye acımasızlık mı olmuş sen mi istemiştin

Bu eğitimin olacağı belliydi ama bu kadar yakın bir zamanda olmasını ve uzun sürmesini beklemiyordum. Benim talebimle olmadı ama benim ismimin verildiğini biliyordum.lokasyon zaten sürpriz oldu. İst dan baya katılımcı var değişiklik talep ettik ist da olsun diye. Eğer gidersem bebekle annemi de alıcam. Konaklamada sorun yok. 7 senedir bu şirketteyim bu kadar uzun süren eğitim görmedim. Çok sinir oldum. İnş iptal ederler

En aZından bebeği götürebileceksin bu çok iyi olmuş bu tür eğitimler aslında hava değişikliği oluyo ama süresi uzunmuş gerçekten özellikle açık büfe konusunda direnme gücü diliyorum sana canım o zaman yarınki ini sen yapıp öylemi devredersin yoksa yarından itibaren mi bide müsait zamanda şu yüzde işini de bi anlatıverin size zahmet geçen haftaya göre alınıyo sanırırm bide iptal edilme durumu var sanırım belki bırakmazsın bizi

Bütün bayanlar lütfen bugünden itibaren yüzdemizi paylaşalım.yeos olmadığı için yüzde tutulamıyor. hesabın nasıl yapıldığını gösteriyorum kendi bilgilerimle.

geçen hafta 73.1
bu hafta 72.1
fark 1 kg
yüzde 100×1 kg= 100
100÷73.1 kg=1,36

saat 12 son bildirim saati o saatten sonraya kalmasın ki arakadaşlarımız kolay yapabilsin tablomuzu

Günaydınlar hayırlı cumalar
Kilo bildiririm
Geçen hafta 90,5
Bu hafta 89,8
Fark 700 gr
Yüzde 0,773
İnşallah yapabilmişimdir ebruliki ebruliki
Kontrol edebilirmisin sana zahmet olmazsa eğer doğruysa yapmayan arkadaşları da yaparım bu hesapla

Hafta sonu ipin ucu baya baya kaçmıştı. Hattacuma ne de olsa artı göreceğim diye dikkat etmedim fazla.
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.4
Fark 0,4
Yüzde 0,549

Günaydınlar hayırlı cumalar
Kilo bildiririm
Geçen hafta 90,5
Bu hafta 89,8
Fark 700 gr
Yüzde 0,773
İnşallah yapabilmişimdir ebruliki ebruliki
Kontrol edebilirmisin sana zahmet olmazsa eğer doğruysa yapmayan arkadaşları da yaparım bu hesapla
Doğru yapmışsn yüzde yi canım

Günaydın kızlar bende kendi tartıma göre yazıyorum ya sinirim bozuluyo aslında 71.5 im nese
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 73.5
Fark 1.300
Yüzde 1.737

günaydın kızlar hayırlı cumalar uykusuz bir gecenin sabahına merhaba :kahve:
geçen hafta:64.1
bu hafta:63.3
fark:800 gr
yüzde:1.248
kızlar bu yüzdenin son hanesini yuvarlıyor muyuz
1.24 mü 1.25 mi şu an ?

günaydın kızlar hayırlı cumalar uykusuz bir gecenin sabahına merhaba :kahve:
geçen hafta:64.1
bu hafta:63.3
fark:800 gr
yüzde:1.248
kızlar bu yüzdenin son hanesini yuvarlıyor muyuz
1.24 mü 1.25 mi şu an ?
Günaydıncanım virgül den sonraki üç basamak yazılıyor yuvarlama Yok

Bir de yüzde işini yapamayanlar şundan dolayı yapamıyorlar bence
700 gramı işlem yaparken kilogram olarak yani 0.7 olarak alıyoruz. Yoksa yüzde çok büyük çıkar

0.011 rezalet bak. 100gr verirsen böyle olur. 2 gün alış veriş aynı kalori ye, 2 gün kaçırır, yağ oranı yüksek ye, sonra 100 Gr. Hamladim ve misafirlik diye 4 gün spor yapma. Sonra de ki 100 Gr gitti. Ömrümün 1 haftası b.k bogazim yüzünden boşa gitti. Çok kızgınım kendime....

Günaydın kızlar. Bu hafta biraz daha dikkat edip yürüyüş yapmamın karşılığını aldım çok şükür :KK73:
Geçen hafta: 63.400
Bu hafta : 62.500
Fark: 900

Çok mutlu oldum ben bu hafta :KK73:dün doğum günü vardı azcık hamur işi kaçırmasam daha iyi olurdu sanırım.

O kaçamak yok mu? Her şey bir misafirlikte yarım dilim bisküvi pastası ve kekle başladı. Sonra kalorimi asmiyorum 1 tane baklava... Sonra yine kek. Sonra ekmek arttı. Keşke yemeseydim. Bir kere taviz verince devamı geliyor maalesef.

Back
X