• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Grubumuza yazmayıp cuma yazanların benim için sakıncası yok. Sadece liste yapan için zor olur. Ha birde verdiği kiloları menü paylaşmaynca nasıl verdiğini bilemeyiz ya da nasıl aldığını.
Yazınca daha net görülüyor yapılan hatalar.

Grubumuza yazmayıp cuma yazanların benim için sakıncası yok. Sadece liste yapan için zor olur. Ha birde verdiği kiloları menü paylaşmaynca nasıl verdiğini bilemeyiz ya da nasıl aldığını.
Yazınca daha net görülüyor yapılan hatalar.

aynenn, sık sık menü paylaşımı yada motive edici paylaşımlar olmasa sadece tartılmak bu grubun motivasyonunu düşürüyor gibime geliyor, yoksa gelinmiş gidilmiş çok farkedilmiyo bana göre..zaten kemikleşmiş bi grup var.. ama böyle bişey yapılacaksa özel durumu olanlar nası ayırt edilecek ? mesela çocuğu hasta oldu gremedi bi hafta dyelim.. snradan mazeret bildirmesi halinde geri mi alınacak, bunun sistemini nasıl yapalım:KK51:

menü demişken paylaşayım akşama ne yiyeceğim belli nasipse :kk77:
sabah işe geç kaldığım için kahvaltımı hazırlayamadm malesef
çeyrek ekmeğe kaşar domates sandviç açık çay
öğle karnıyarık cacık bi de küçük dilim tb ekmek (pilav vardı ama ben almadım)
akşama da nasipse sebzeli dana et sote bi kase yoğurt ve en az yarım kuru soğan götürmeyi düşünüyorum (bu arada kıymalı bamyam ve yoğurt çorbam da var ama ben tek çeşidi bozmicam artık midem almıyo)
arada rezene içtim şimdilik de 1.5 lt su içtim o ikiyi geçer inşallah

aynenn, sık sık menü paylaşımı yada motive edici paylaşımlar olmasa sadece tartılmak bu grubun motivasyonunu düşürüyor gibime geliyor, yoksa gelinmiş gidilmiş çok farkedilmiyo bana göre..zaten kemikleşmiş bi grup var.. ama böyle bişey yapılacaksa özel durumu olanlar nası ayırt edilecek ? mesela çocuğu hasta oldu gremedi bi hafta dyelim.. snradan mazeret bildirmesi halinde geri mi alınacak, bunun sistemini nasıl yapalım:KK51:
çocuğu hasta olan bir hafta eksik olur cuma bildiirm yapınca söyler durumu ne bileyim . söyleyince sıkıntı yok

Bende bi menü paylaşıyım
Kahvaltı 1 yumurta haşlama yarım tb ekmeği 3 çatal lor peyniri bir salatalık
Ara 3 hurma
Öğlen et sote (et nasıl bişeyse pişmemiş yiyemedim pek) 3 kaşık yoğurt 2 tane çiğ köfte akşamda büyük ihtimal sadece bezelye yiycem

yeos yeos yardımcı olayım canım.
rebel92 birincimiz 1,737
sterlicya6 ikincimiz 1,419
ben 3. yüm 1, 36
obsesiff anne 1,248 ile dördüncü
pentegram42 beşinci 0,773
florence-N , sen, prensesmat bildirim yapmışsınız.

Benim tartim da 15.7 kg fazla tartiyo :KK70: dijitaller çabuk bozuluyo.İki kere çıktığında aynısını bile vermiyolar bazen.En iyisi eski usül tartilar da işte onlarda da gram olarak göremiyorsun.
tam bilgi vermemişsin canım seni nasıl ekliyecekler tabloya

Kızlar ya mısır gevregi yemek çocuğu rahatsız eder mi? Hamile kalana kadar hep mısır gevregi ve sütle kahvaltı yapardim.Kahvalti alışkanlığım yok.Tost yemekten gına gelmek üzere :)

tam bilgi vermemişsin canım seni nasıl ekliyecekler tabloya
Canım ben pazartesi başladım bu gruptan habersizdim.O yuzden duzenimi bozmayayim sizi de karistirmayayim dedim.Paylasimda bulunurum menü vs ama tabloya girmesem de olur :)

Canım ben pazartesi başladım bu gruptan habersizdim.O yuzden duzenimi bozmayayim sizi de karistirmayayim dedim.Paylasimda bulunurum menü vs ama tabloya girmesem de olur :)
Sen bilirsin canım. Böyle açıklamanı yap canımı yr. ( çok arabesk oldu )

pentagram42 pentagram42 canım ben bugün listeyi Yaparım. Yüzde hesabını herkes yapsın Ebru da anlatmış zaten. Özelden mailini atar mısın listeyi atıyım sana, orda formülü de var.

Ben yine burda olcam. Cepten girerim. Diyetimi bozmaya hiç niyetim yok
Tamam canım gönderiyorum hemen bizleri bırakma zaten

Kızlar sadece cumadan cumaya paylaşım yapanları tablodan çıkarmayı teklif ediyorum.Tabi özel nedeni olanları değil.
Şöyle yapabiliriz günlük iyi de olsa kötü de olsa menü paylaşımını zorunlu yapabiliriz söylenilmiş zaten ama kilo verdiyse nasıl verdiğini veremediyse neden veremediğini bilmek de önemli ayrıca emzirdiğimiz için süte faydası yada zararı olan besinlerinde anlamış oluruz

Şöyle yapabiliriz günlük iyi de olsa kötü de olsa menü paylaşımını zorunlu yapabiliriz söylenilmiş zaten ama kilo verdiyse nasıl verdiğini veremediyse neden veremediğini bilmek de önemli ayrıca emzirdiğimiz için süte faydası yada zararı olan besinlerinde anlamış oluruz
bu bana yarar sanırım bu ara kahvey öyle abarttım ki size yazmaya utanırım da azaltırım belki

Benim kahvaltim her gün aynı. 2 cok tahilli ekmek ve beyaz peynirle tost.1 haslanmis yumurta beyazi 5-10 arasi da zeytin.

Sabah
iki küçük domates
Bir salatalık
İki haşlanmış yumurta
Yedi tane zeytin
Bir kib kut.beyaz peynir
Yeşil sogan ve marul
Bir kupa süt

Öğlen
Bir kase (350 ml)eristeli Yoğurt çorbası

1,5 litre su

Back