- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grubumuza yazmayıp cuma yazanların benim için sakıncası yok. Sadece liste yapan için zor olur. Ha birde verdiği kiloları menü paylaşmaynca nasıl verdiğini bilemeyiz ya da nasıl aldığını.
Yazınca daha net görülüyor yapılan hatalar.
çocuğu hasta olan bir hafta eksik olur cuma bildiirm yapınca söyler durumu ne bileyim . söyleyince sıkıntı yokaynenn, sık sık menü paylaşımı yada motive edici paylaşımlar olmasa sadece tartılmak bu grubun motivasyonunu düşürüyor gibime geliyor, yoksa gelinmiş gidilmiş çok farkedilmiyo bana göre..zaten kemikleşmiş bi grup var.. ama böyle bişey yapılacaksa özel durumu olanlar nası ayırt edilecek ? mesela çocuğu hasta oldu gremedi bi hafta dyelim.. snradan mazeret bildirmesi halinde geri mi alınacak, bunun sistemini nasıl yapalım![]()
tam bilgi vermemişsin canım seni nasıl ekliyecekler tabloyaBenim tartim da 15.7 kg fazla tartiyodijitaller çabuk bozuluyo.İki kere çıktığında aynısını bile vermiyolar bazen.En iyisi eski usül tartilar da işte onlarda da gram olarak göremiyorsun.
Canım ben pazartesi başladım bu gruptan habersizdim.O yuzden duzenimi bozmayayim sizi de karistirmayayim dedim.Paylasimda bulunurum menü vs ama tabloya girmesem de olur :)tam bilgi vermemişsin canım seni nasıl ekliyecekler tabloya
Sen bilirsin canım. Böyle açıklamanı yap canımı yr. ( çok arabesk oldu )Canım ben pazartesi başladım bu gruptan habersizdim.O yuzden duzenimi bozmayayim sizi de karistirmayayim dedim.Paylasimda bulunurum menü vs ama tabloya girmesem de olur :)
Tamam canım gönderiyorum hemen bizleri bırakma zatenpentagram42 canım ben bugün listeyi Yaparım. Yüzde hesabını herkes yapsın Ebru da anlatmış zaten. Özelden mailini atar mısın listeyi atıyım sana, orda formülü de var.
Ben yine burda olcam. Cepten girerim. Diyetimi bozmaya hiç niyetim yok
Ay çok güldümSen bilirsin canım. Böyle açıklamanı yap canımı yr. ( çok arabesk oldu )
Şöyle yapabiliriz günlük iyi de olsa kötü de olsa menü paylaşımını zorunlu yapabiliriz söylenilmiş zaten ama kilo verdiyse nasıl verdiğini veremediyse neden veremediğini bilmek de önemli ayrıca emzirdiğimiz için süte faydası yada zararı olan besinlerinde anlamış oluruzKızlar sadece cumadan cumaya paylaşım yapanları tablodan çıkarmayı teklif ediyorum.Tabi özel nedeni olanları değil.
bu bana yarar sanırım bu ara kahvey öyle abarttım ki size yazmaya utanırım da azaltırım belkiŞöyle yapabiliriz günlük iyi de olsa kötü de olsa menü paylaşımını zorunlu yapabiliriz söylenilmiş zaten ama kilo verdiyse nasıl verdiğini veremediyse neden veremediğini bilmek de önemli ayrıca emzirdiğimiz için süte faydası yada zararı olan besinlerinde anlamış oluruz