• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kahve çok içiyorum iş stresi baş ağrısı ağrı kesici sen iyidir diyorum ama ikisi de kafein sonuçta bebekte bi hızzırsuzluk yok çok şükür sütde iyi durumda ama vicdanen bende rahatsızım
yeos yeos ellerine sağlık canım
Spor cezalı Yok sanırırm herkes az da olsa vermiş
Bu arada geçen haftanın cezalıları geri dönüşlerde sporun faydasını gördükler mi acaba ona göre devam ettirelim sistemi ben kendi adıma eksideyim spor sayesinde

Ben menü paylaşayım.
kahvaltı kk peynir
haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
az kaymak ve şekersiz tatlandıcısız şeftali reçeli
1 dlm tb ekmeği
1 baedak süt

ara 3übirarada

öğle 1 dlm tb ekmeği kıymalı patatesli bezelye 1 tabk

ara 2 finca türk kahvesi 1er küp şekerle

akşamada tavada yağsız pişidiəim el kadar tavuk ayran ve 1 dlm tb ekmeği yerim yatmadan az yoğurt yada 1 bardak havuç auyu

boyun kaç canm :) senle kilolarımız hedeflerimiz yakın :KK19:
boyum 163 canım. Senin kaç?

kızlar günaydın
benim tartı da kafayı yemeye başladı sanırım. önce 84,8 çıktı sonra 3-4 kez 84,3 çıktı mutlu oldum ama başka bir zemine geçtim o da ne 85,5 :eek: ben ortalaması olsun 84,8 olsun dedim

Geçen hafta 84,9
Bu hafta 84,8
Fark 100gr

5 litrelik su bidonu tavsiye ederim :KK70:

yeos yeos yardımcı olayım canım.
rebel92 birincimiz 1,737
sterlicya6 ikincimiz 1,419
ben 3. yüm 1, 36
obsesiff anne 1,248 ile dördüncü
pentegram42 beşinci 0,773
florence-N , sen, prensesmat bildirim yapmışsınız.
ikincilik guzel bir duyguymus :KK73:
Kızlar ya mısır gevregi yemek çocuğu rahatsız eder mi? Hamile kalana kadar hep mısır gevregi ve sütle kahvaltı yapardim.Kahvalti alışkanlığım yok.Tost yemekten gına gelmek üzere :)
7 aylik bebegim iki gundur yiyorum bi sıkuntı yok. Ama bebwgin küç0kse sütü etkileyebilir canım.

Bende kahve çok içiyorum iş stresi baş ağrısı ağrı kesici sen iyidir diyorum ama ikisi de kafein sonuçta bebekte bi hızzırsuzluk yok çok şükür sütde iyi durumda ama vicdanen bende rahatsızım
yeos yeos ellerine sağlık canım
Spor cezalı Yok sanırırm herkes az da olsa vermiş
Bu arada geçen haftanın cezalıları geri dönüşlerde sporun faydasını gördükler mi acaba ona göre devam ettirelim sistemi ben kendi adıma eksideyim spor sayesinde

bu hafta bende cezalıydım canım. Baya dikkat ettim yürüyüşle beraber faydası oldu.

Gecen 78.9
Bugun 77.9
Giden 1 kilo
%1.26yuzdem ben bugununpersembe zannediyordum allahtan sabah tartilmistim. Ama regl oncesi yinede iyi vermisim diyorum. Buhafta cok gitmez cunku

Akşam yemeginde bulgur pilavı ve ıspanak yedim.
Benim yeme duzenim hiç yokk

Fırsat bulmuşken bende yazayım menümü
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim light beyaz peynir yeşillikle sandivich
Ara Türk kahvesi sade avuç içi kadar kuru üzüm
Öğle Dalyan köfte üzerinde 1 kaşık kadar patates püresi 3 kaşık salçalı makarna yarım kase mercimek çorba ayran
Ara yarım muz 2 kaşık yoğurt üzerine tarçın
Akşam 50 gr ızgara tavuklu salata yarım kase mantar çorba kızımın soğan halkasından 2 tane
Dışardayız yine bi kahve içerim gibi başım yine çok ağrıyo

Gecen 78.9
Bugun 77.9
Giden 1 kilo
%1.26yuzdem ben bugununpersembe zannediyordum allahtan sabah tartilmistim. Ama regl oncesi yinede iyi vermisim diyorum. Buhafta cok gitmez cunku
Güzel vermişsin canım tebrikler haftaya benimde regl dikkat ediyorum ama illaki artı çıkıyo

Sabah
iki küçük domates
Bir salatalık
İki haşlanmış yumurta
Yedi tane zeytin
Bir kib kut.beyaz peynir
Yeşil sogan ve marul
Bir kupa süt

Öğlen
Bir kase (350 ml)eristeli Yoğurt çorbası

1,5 litre su
Ara bir kase yoğurt ve 4 ceviz
Akşam
Bir tabak Patlıcan kebabi
Bir dilim ekmek
3 bardak ayran
Salata

Su 2litreyi bulmuştur

Sabah 2 yumurta, 1 porsiyon peynir, 2 ince dilim ekmek, şekersiz çay, 1 tatlı kaşığı bal, yarım kase domates salatalık, 3 zeytin yedim. Arada 1 elma, 2 kaşık kısır. Öğlen ile aksamı bir yiyorum. 3 öğün olunca kalori başını alıp gidiyor. Saat 4 te 1 porsiyon etli kuru fasulye, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 2 kaşık kısır, yarım kase domates salatalık. Birazdan da 3u bir arada kahve içeceğim. Toplam 1299 kalori. 45 dk leslie, 30 dk fitness yaptim. Ev işi, spor vs toplam 3190kcal yakmisim. Açım. Açlığımi da neskafe ile bastiracagim. Yarım dilim ekmek ve 2 kaşık fazla yenmiş kısır 1200 u gecmeme neden oldu.

Sabah tam tahilli 2 dilim ekmek ve peynirle tost 1 haslanmis yumurta beyazi 8 10 tane zeytin. Arada 1 salatalik 1 elma
Aksam da 1.5 dilim tahilli ekmek 2 kasik ispanak bi tabak da bulgur pilavi yedim.

Ben de 2 ogun yiyorum kahvaltiyi geç yapiyorum.Aralarda da cok yemiyorum.Su da 4 litreyi buluyor.Bi de lactamil cay iciyorum.Yatmadan da 2mil leslie yapcam.

Suyu ben de çok içtim bugün. 7-8 kere wcye gitmisimdir. Tarçınlı su iyi geldi. Eşim yeşil çayı aldi bugün. Hangi vakit içmeli bilemedim. Bu arada, görüntüsü çaydan çok kurutulmuş ıspanak gibi..

Ben hep suyu cok içen biri olmuşumdur cok severim.Yeşil cay icmeyeli de uzun zaman oluyor.

Kızlar 1 nisanda kendime 1 aylık hedef koymuştum. o gün 75.4 tü kilom 3.4 verip 72 1 mayıs sabahı hedefi olsun demiştim bugün 72.1 hedefime 100 gram ve 2 gün var varsım sayılır. 1 mayısta yeni hedefime başlıcam mayıs ayı boyunca 3 kilo vermiş olup 1 haziran sabahı 69 kg tartılmak olsun hedefim .

Kızlar 1 nisanda kendime 1 aylık hedef koymuştum. o gün 75.4 tü kilom 3.4 verip 72 1 mayıs sabahı hedefi olsun demiştim bugün 72.1 hedefime 100 gram ve 2 gün var varsım sayılır. 1 mayısta yeni hedefime başlıcam mayıs ayı boyunca 3 kilo vermiş olup 1 haziran sabahı 69 kg tartılmak olsun hedefim .
Ne güzel başarıya ulasmissin bu hirsla bu şekilde devam edersin bence :)

İyi geceler kızlar yazılanları şöyle bi okudum ne gzel bu hafta hep vermişizz :) paylaştığım menüye sadık kaldm ama malesef ikindide bi acıbadem kurabiyesi aşırdım kalotim toplamda 1300 küsur oldu malesef ama haftaya regli olcam onun iştah krizleri bunlar bi de bugün inanılmsx yoruldum yaktığmı düşünüyorum.. u arada nisan bterkrnki bi aylık hedefim 66.5tan 64e düşmekti ve şu an 63.3üm belki bir mayısa 63 olurum :D benim de hazirana hedefim 61 olsun memeleket koksun diyorum :)))

İyi geceler kızlar yazılanları şöyle bi okudum ne gzel bu hafta hep vermişizz :) paylaştığım menüye sadık kaldm ama malesef ikindide bi acıbadem kurabiyesi aşırdım kalotim toplamda 1300 küsur oldu malesef ama haftaya regli olcam onun iştah krizleri bunlar bi de bugün inanılmsx yoruldum yaktığmı düşünüyorum.. u arada nisan bterkrnki bi aylık hedefim 66.5tan 64e düşmekti ve şu an 63.3üm belki bir mayısa 63 olurum :KK70: benim de hazirana hedefim 61 olsun memeleket koksun diyorum :)))
Ay o memleket kokan kiloyu en son nisanimda gormustum 3 sene once :)
Benim boy da memleket kokulu 1.61 :)

Ebru harikasın valla, ben de haziran sonunda 79lar çok isterim ama 5 kilo var bunun için.
Şuan 84,8 im hazirana hedefim 82 olsun benim de

yeosun işi nedeniyle bu hafta liste oluşmaz diye düşündüm. o yüzden kilo bildirimi yapmadım. zaten bu hafta diyet yapamadım miniğimle ikimiz hastayız :((

Back
X