ovvv benim kocam bayılırrr pasta börek abur cuburr.. adama güya bi kek yapcam kaç haftadır erteliyom
Benim eşim de bayılır en'iyisi yapmamak çünkü o pastayı üç günde bitirme taraftarı bense bir günde :)))))
Benim de bugün misafirim varrr.Yemicem dersem yalan olur

ama cok yememek için az çeşit yapcam.
Pek de az çeşit olmamış canım :)) yine de afiyet olsun
Günaydınlar en sevdiğim öğün Türk kahvesi saati

üç günümüz var Cuma'ya suyumuzu ihmal etmeyelim 2 litrenin altına inmeyelim mümkün olduğunca hareket edelim bebeklerle zor biliyorum ama Burdada hava yağışlı ne güzel dışarda yürüyüşe başlamıştım yine Leslie devam
Bende yürüyüşe başlamıştım burda da hava yağmurlu. İnşallah iki gün sonra 1.4 kilo verme hedefi me ulaşırm :/
Bende misafir bekliyorum pasta börek yapmak için gerçi eşimde çok aramaz ama
Esin aramıyorsa Çok şanslısın laf da vurmaz en azından yapmıyorsun diye :)
Benim esim boğazına düşkündür. Her misafir gelişinde misafire yapiyon bana yapmiyon diye azar işitiyorum. Hatta yeni evlendigimizde ilk misafir geldiğinde ikramlari görüp sen bunlari yapabiliyodun da niye simdiye kadar yapmadin cadı demişti. Adam beceriksiz zannediyormus beni de istemiyormus meger

Napayim yapınca çok yiyorum :)
Ben evlendiğimiz de o kadar çok farklı tarif denemistim ki eşim için acaip kilo almıştık. Şimdi ki aklım olsa denemezdm.bildiklerim yeterliydi
Aman canım dikkat . Anneyle sohbet muhabbet derken emeğimizi heba etme sakın grup olarak yaza fit olcaz inşallah .( en azından yaz sonuna)
İnşallah canım yaza şöyle kıyafetler de yağ simitlerimiz olmadan gireriz
Kızlar bu ara açlıkta sınır tanımıyorum. Öğle sonrası neler neler yedim. Bir türk kahvesi, bir sütlü kahve(1şekerle), 1.5 elma, çok az fıstık
Bence gayet makul şeyler. Bunlar bende kaçamak değil. Bende durduramamstm kendimi bugün kuruyemişe vurdum Allah tan çiglerdi
Arkadaşlar bende menü vereyim ama tepkilerden korkuyom
Sabah yarım dilim ekmek biraz peynir 4-5 zeytin roka tere duble şekersiz çay öyle ise yarım simit 4 hurma 2 çilek 6 erik 1 fincan neskafe şekersiz bir dilim bitter çikolatalı kek tabi bunlar ara ara yenilmiş yiyecekler akşam ise kuru fasulye pilav yoğurtlu semiz otu şimdilik bu kadar biri beni durdursun.....
Bence çokta kötü değil arada bir olabilir abur cubur
Akşam illa bişey yemek istersen tarçınlı süt iç canım iştahında kapatıyo
tarçın bende çok tatlı birşey yiyormuş hissi uyandırmadi
Ay kızlar bugunku cok kötü menumu yazayim size siz benim gibi olmayin.
Misafirim vardi hazirlik vs derken normal öğün yemedim hic.aksama kadar 1 muz ve tatli yaparken agzima attigim biskuvilerle durdum.misafirlerle deee...hazır misiniz: D
1 pogaca 1 dilim sutlu irmik tatlisi 4ctane biskuvili cikolatali top ve koca 1 tabak kuskus salatasi yedim.3.5 litre su ictim daha da icerim.Az önce oğlumu yikadik onu uyutuyorum simdi.mutfagi toplayip halim kalirsa leslie yapcam inşallah.
bugün baya bir kaçamak olmuş canım salata yi yemeseydn dicem Bende çok severim kus kus salatasıni
İyi akşamlar hanımlar ben grubunuzu yeni buldum 3 aylık bebisim var acaba diyete başlayabilir miyim sizler diyetisyen mi Öğün belirliyorsunuz önce diyetisyen mi gitmem lazım süt azalmasından korkuyorum siz öyle bir sorun yaşıyor musunuz
Çoğumuz gitmeden yapıyoruz
Zaten yemekleri azaltmaktan ziyade benim yaptığım abur cubur yememek ve spor yapmak
Bnmde bgn diyetisyen kontrol gunumdu. Ama tabi kilo sabit cunku regl olucam yrn fln. Oyuzden ama diyey ve yürüyuse devam. 1 saat yuruduk kizcemle.
Sabah yogurt meyve 1 ck keten tohumu ile
Ara 1kepekli galeta
Oglen 1dil ek 8yk sebze yemegi salata 2yk yogurt
Ara 3yk yogurt kiraz saplı cay odem atmak icin
Aksam 4.5 kofte kadar et 1 dil ek salata
Haftada 3 gun yesilmercimek salatasi
Ara 1dilim ananas
Buhafta kararliyim kacamak yapmamaya ve kilo vermeye
Maşallah canım çok güzel bir menü istikrarlı gözüküyorsn
Bende bebeğim 2,5 aylıkken başladım toplamda 7 kilo verdim sütüm de azalmadı çok şükür başta diyetisyene gittim sonra verim alamadım kendimce bişeyler yapıyorum günlük süt yoğurt peynir alıyorum akşam protein ağırlıklı besleniyorum burdan çok şey öğrendim nasıl beslendiğini anlatırsan en aZından yanlışları doğruları görmüş oluruz
yorum yapalım menülere ki yanlışları farkedelm. Hoş yanlış olduğunu görüyoruz ama başkası tarafından uyarılmk güzel oluyor
Zaten bi gün kacirsam bile kafa yapım bozulmuyor çok şükür :) Ömür boyu yemeyecek değilim sonuçta o gün bugundu bitti gitti.Şimdi sporumu da yapıyorum. Leslie yaptım zumba yapcam.Kalori almış olabilirim ama eritmek için de çabalıyorum. Bugün hiç yemesem belji aklımda kalacaktı.
Bi de yedikten sonra mideme fazla bile geldi bulantim oldu demek ki artık mide çöp kutusu gibi ne versem kabul etmiyor :)
Valla bravo misafir ağırladın üstüne spor yaptın
Oh mis valla ben bugün dinlenme günü ilan ettim kendime spor yapmadım eşim bebişe baktı sağolsun arkadaşımla kahve içtim yanında biraz çakıl çikolata aşırdığım doğrudur iyi geldi ama dışarı çıkmak çok kısıtlamak da iyi değil gerçekten ben kendime ödül veriyorum bazen
Bence de çok kısıtlanmamak lazım yoksa bir yerde patlak verir