• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A alacamavi bu sayfa bunun için zaten canım birbirinize destek olmak ve motive olmak için ama seninde biraz çaba göstermen lazım ilk olarak ekmeği azaltmakla başlıyabilirsin mesela çünkü ekmek hayatında ne kadar yer kaplarsa yanında yediklerin o kadar cezbeder seni ve fazladan aldığın kalori dışında vücuda bi faydası yok beyaz ekmek yerine tb ekmeği tercih etmekte iştah kontrolü sağlamana yardımcı olacaktır

Sağolun desteğiniz için yarın inşallah başlangıcın olur artık iyiki buraya yediklerimi yazıyorum da az da olsa baskı hissediyorum:( zayiflayamazsam dolap yenilemek zorundayim umarım 1 hafta kolay gecer

Bugün spor yapamadim.tam başladım oglumun uyanasi tuttu 15 dakikada 3 kez ara verdim sonunda da ayildi saat 12de ve hala uyumadi.

Hepinize günaydın saat 6 da kalktım.su an kahvaltımi yapıyorum. Bugünkü menum 2 dilim tm buğday ekmeği 1 domates 1 dilim peynir biraz lor peyniri 5 tane zeytin 1yumurta 3 bardak az şekerli çay. Kahvaltıdan 2 saat sonra bir kaç tane ceviz yerim.

Ben ilk günümden pes etmek uzereyim adam akıllı akşam yemeği görmediğim için eşimi mutfakta sicak ekmekle tereyağ bal yerken buldum bende oturdum 1 tatlı kaşığı bal 3 dilim kaşar peyniri 1 dilim ekmek ustune bir kase kuruyemiş sanırım ben yapamiyorum eşim hiç destek olmuyor gözünün önünde bu saatte kuruyemiş çıkarıyor bende dayanamıyorum offfff
inan eşim akşam gidip 2 paket cips almış geldi çatır çatır yedive ikram da etti ama 2 tane küçük kırık parça yedim. Eşler bu konuda dikkatsiz zaten.Ama verince de hoşlarına gidiyor.
Birde evde kesinlikle kaşar bulundurma

Sabah 09.00
1 peynirli yumurta
1 kk beyaz peyniR
9 zeytin
1 domates
Yeşil sogan
1 kase yoğurt

Ara elma +5 fındık+5 ceviz+5 badem

Öğlen 14.00
Bir tabak kabak yemeği
İki bardak ayran

Ara
Türk kahvesi napoliten

Akşam 18.00
Yağsız fırın yemeği
İki bardak ayran
Salata

Ara
Bir küçük elma
Sekiz fındık sekiz badem
Canım menün güzel olmuş ama cevizi birden fazla tüketme .aşırı yağlı olduğu için bir tanesi 10 badrme eşitti galiba

Canım menün güzel olmuş ama cevizi birden fazla tüketme .aşırı yağlı olduğu için bir tanesi 10 badrme eşitti galiba
Bende cook ceviz yerim hiç aklıma gelmemişti bak. dikkat ederm bundan sonra

Kızlar günaydın biz diş çıkarıyoruz ve boğazda baya balgam var onunla uğraşıyorum soğuk buhar veriyorum sf le açıyorum ama kuzum uyuyamıyo hem dişi ağrıyo hem nefes alamıyo onun dışında dün misafirim vardı kahvaltı bi haşlanmış yumurta az peynirle yaptım arada bi hurma yedim misafir varken bi kase haşlanmış tavukla salata yaptım onu yedim bi kurabiye yedim akşam yemedim şimdi kahvaltı da bi kivi yedim

ObseSif-annee ObseSif-annee bende de durum aynı büyük kızım sabah anne göbeğin kocaman dedi çok üzüldüm ama geçici bu durum moral bozup ne bulursak yemek Yok sonuçta haftaya düzelecek regl olunca
Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun canım bizde de var aynı sorunlar doktora da gittik sadece boğazında dedi balgamdan dolayı midesi de bulanıyor galiba kuzumun havalar çok değişken merkezi sistem olduğu için kaloriferleri de yakmıyorlar havalar ısınsaydı bi

Cnm bu hafta artı olursun haftaya fazladan bi kilo gider sıkıntı yapma
saol canm size de geçmiş olsun biz de diş çıkarıyoz daha ilk dişimiz yavrum nası zorlanıyo Allah hepsine yardım etsin.. aynen haftaya gder inşallah bugün ben de tavuklu salata yapcam kısmetse :)) bi değişiklik olsun hep sebze yemeği hep çorba olmuyo :)

ObseSif-annee ObseSif-annee bende de durum aynı büyük kızım sabah anne göbeğin kocaman dedi çok üzüldüm ama geçici bu durum moral bozup ne bulursak yemek Yok sonuçta haftaya düzelecek regl olunca
Rebel92 Rebel92 geçmiş olsun canım bizde de var aynı sorunlar doktora da gittik sadece boğazında dedi balgamdan dolayı midesi de bulanıyor galiba kuzumun havalar çok değişken merkezi sistem olduğu için kaloriferleri de yakmıyorlar havalar ısınsaydı bi

aynen canm dyeti bozmadan tam gaz devammm:rapci:

eveeet 8de başladığım kahvaltımı yeni bitirdim :D işyerinde olunca böyle oluyo :D kahvaltım;
maydanoz
dereotu
taze nane
yeşil kıl biber
5 çeri domates
6-7 tane topi peynir
5 yeşil zeytin
bi büyük dilim tb ekmeğim vardı onun yarısından azını yedim bi kupa şekersiz açık çay

birazdan rezenemi içicem şimdi su içiyom ;)

bildirim gelince girdim konuya bir yorum yapacağım ama beni taşlamayın.
ben emziren annelerin kilo alması diye bi konuya ihtiyaç duyuyorum alsında :KK42:

Şimdi bildirim geldi
Hepinize günaydın
Benim 3 yaşında oğlum birde 7 aylık ikiz kızlarım var:)
Ama bir aydır emziremiyorum sütüm kesildi
En son oğlum dün ANNECİĞİM NEDEN SEN HEP ÇOK YEMEK YİYORSUN dedi:)))
68 kiloyum
Kilo vermek istiyorum ama sanırım emzirmediğim için burası bana Uygun değil:))

Aaa bana bildirim geldi de haberim oldu buradan.. evet emziren anneyim ve de siskoyum.. sezeryanla dogum.yaptim ama 5 6 aylik hamileyim sanki :(

Diyet yapabiliyo musunz millet ya,ben bi ara kistim kendimi sutum gitti 3gun..

Back
X