Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim daha 20 gun olmus agir bir diyet yapma bence. Sadece hamur isi tatli yememeye calis. Becerebilirsen. Ben dogumdan sonra ilk ay kasik kasik bal yiyodumMerhaba arkadaşlar bana Yen'i bildirim geldi ne yapmam lazım 20 gündür Doğum yaptım
Aynen yaza güzel girelimAynen kuzum yaza fit girelim ilk hedefe ulaşıp takip edelim birbirinizi
Ay masallah super ya bende oyle olsam keske hamile kalip bidaha onunda kilosunu vermek cok iyi olmus senin adina sevindim yani benimde bebegim 6aylik olcak 2ay icinde vermem lazim enaz bi 10 kilo
. Ekmek pilav müthiş kilo aldırıyor benim avantajımız bulantıları çok oldu hamilelikte sonrada dis ağrısı tatlıdan soğuttu beni ve doğumdan sonra 70 leri görünce hirslandim :) 4 dilimi gecmemeye çalıştım bura sayesinde 2 bile fazla diyorum ve sürekli TV de yada çevrede zayıf insanları suzuyorun bide diyorum ki mağaza falan yok 38 beden olmadan bunlar hirslandiriyor beni :) bide kocam in gözlerinin içinin parlaması :) hadi kızlar 10 15 inanın fazla değil yeterki bı bismillah diyin ve biseyi yemeden önce bunun bana ne faydası olacak diye düşünün ve onu eritmek için ne yapmanız gerektiğini de eğer çok canın isterse damaginiza sürün tatlı çikolata onuda nurdan biri söyledi çok işe yarıyor hadi bismillah :)Ne güzel vermişsiniz tebrik ederim sizin kestiklerinize bende dikkat edeyim ekmeği zevk için yiyorum sorun orası galiba onu bir dilime çekeyim başlangıç
Ay süpersin tamam o zaman diyet ve spor...
Az once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/Kızlar grup ilk kurulduğundan beri varolan bir ben kalddım sanırım.Gruba yeni katılımlar var bugün çok sevindirici bir durum. Herkes hoşgelmiş sefa getirdiniz.
Müsade ederseniz grubun amacından bahsedeyim biraz.
Emziren bir annenin normal bir bayan gibi az kalorili diyet yapması sütüne zarar verecktir.Bu nedenle burada diğer gruplarda olduğu gibi hırsla yarışarak değil , sütümüzün azalmasına izin vermeden az da olsa yavaş yavaş zayıflamaya çalışıyoruz.
Menü paylamak isteyenler paylaşıyor. Birbirimizi fazla kalori ya da az kalori aldıysak uyarıyoruz. Şimdiden herkese kolay glsin
Slm hanımlar bende yeni haberdar oldum burdan diyete başlıyım diyorum diyorum beceremiyorum ama bildirimde geldi hadi başlayım artık demi ben obezim ama 118 kilo idim en son almadıysam daha da ikinci bebeğim dogdu 5 aylık oldu
Boy 1.63
Kilo 118
Yaş 31
İlk hedef 109
İkinci hedef 99:)))???
Ben de aranızdayım artık birkaç gündür abur cuburu kestim çünkü doğumdan beri 4 kilo aldım bile. Normalde emziren anne almaz derler ama benim sütüm az kızım çok emmiyor ondan kaynaklandı sanırım.
Boy: 1.73
Kilo: 87,5
İlk hedef: 77
İkinci hedef: 67
Haha ben de bildirimi alır almaz geldim canım @synsgrup tam bize göre
![]()
1 66 boy
27 yaş
66.6 şu an ki kilom 14. Takım cuma yarışmasında yım buraya da katılabilirim emzirdiğini için oradaki menüler çok uymuyor nurdan menü calabilirim yada hepiniz emzirdiginiz için daha sağlıklı yorumlar olabilir ama orayida bırakamam yaa çok eglenceliler özellikle @keptinn
Bu hafta 66.6 yım cumaya kadar 66.5 olurum
Gelecek hafta 64 .9 bile olsa 64 görmeyi düşünüyorum en son hedefin 55
Az once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..
Az önce bende yedim. O kadar katı diyet yapmana gerek yok zaten. Hatta tavsiyem ilk zamanlarda pek sıkı gitmeyein. Yavaş yavaş arttırırsınız. İlk başladığımda 1800 kalori günlük le başladım. şimdi 1600 falan ve hala güzel veriyorum sayılır. Bu hafta hariç.Az once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..