• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bu ne kizlar konu dolmuş taşmış :KK49:oku oku bitiremedim. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiler. :KK19:
Merhaba arkadaşlar bana Yen'i bildirim geldi ne yapmam lazım 20 gündür Doğum yaptım
canim daha 20 gun olmus agir bir diyet yapma bence. Sadece hamur isi tatli yememeye calis. Becerebilirsen. Ben dogumdan sonra ilk ay kasik kasik bal yiyodum :KK22:

Selamlar herkese 69 la halime kalip 85 le doguma gittim 2 aydir da diyt yapiyorum kendi capimda abur cubur arada kaciroyorum kizartmalardan uzak duruyorym haftada 1 kızartırim onuda esime pazar gunu dogumdan sonra 73 e indim ama sut olacak diye ha bire sutum oldugu halde salak gibi onu bunu yedim ve tartiii 86 diyorduu amann allahim dedim ve 2 aydir az yiyorum 4 kilo verdim 82 ye dustum:KK50:

Ay masallah super ya bende oyle olsam keske hamile kalip bidaha onunda kilosunu vermek cok iyi olmus senin adina sevindim yani benimde bebegim 6aylik olcak 2ay icinde vermem lazim enaz bi 10 kilo

Ne güzel vermişsiniz tebrik ederim sizin kestiklerinize bende dikkat edeyim ekmeği zevk için yiyorum sorun orası galiba onu bir dilime çekeyim başlangıç

Ay süpersin tamam o zaman diyet ve spor...
. Ekmek pilav müthiş kilo aldırıyor benim avantajımız bulantıları çok oldu hamilelikte sonrada dis ağrısı tatlıdan soğuttu beni ve doğumdan sonra 70 leri görünce hirslandim :) 4 dilimi gecmemeye çalıştım bura sayesinde 2 bile fazla diyorum ve sürekli TV de yada çevrede zayıf insanları suzuyorun bide diyorum ki mağaza falan yok 38 beden olmadan bunlar hirslandiriyor beni :) bide kocam in gözlerinin içinin parlaması :) hadi kızlar 10 15 inanın fazla değil yeterki bı bismillah diyin ve biseyi yemeden önce bunun bana ne faydası olacak diye düşünün ve onu eritmek için ne yapmanız gerektiğini de eğer çok canın isterse damaginiza sürün tatlı çikolata onuda nurdan biri söyledi çok işe yarıyor hadi bismillah :)

Merhaba arkadaslar ben de araniza katilmak isterim kabul ederseniz 18 aylik kizim var hala emziriyorum hamile kalmadan 72-73 arasiydim 19 kilo civarı alıp 91le tamamladim hala fazla kilolarim var su an 70-71 araligindayim 167 boyum

Boy:165
Kilo:85.5
İlk hedef:75
İkinci hedef:65
Merhaba. Çok taze anneyim. 23 nisanda doğum yaptım. 93 le doğuma girdim malum şuan 85.5 de kaldım. Yavaş yavaş bebeğimi etkilemeden bende zayıflamaya başlamak istiyorum. Spor şçin çok etken bana sezeryan oldum çünkü. Her hafta bildirimimi mutlaka yaparım. Menülerimide oğlumdan dırsat buldukça yazarım. Gelsin eksi kilolar o zaman :)

Kızlar grup ilk kurulduğundan beri varolan bir ben kalddım sanırım.Gruba yeni katılımlar var bugün çok sevindirici bir durum. Herkes hoşgelmiş sefa getirdiniz.
Müsade ederseniz grubun amacından bahsedeyim biraz.
Emziren bir annenin normal bir bayan gibi az kalorili diyet yapması sütüne zarar verecktir.Bu nedenle burada diğer gruplarda olduğu gibi hırsla yarışarak değil , sütümüzün azalmasına izin vermeden az da olsa yavaş yavaş zayıflamaya çalışıyoruz.
Menü paylamak isteyenler paylaşıyor. Birbirimizi fazla kalori ya da az kalori aldıysak uyarıyoruz. Şimdiden herkese kolay glsin

Kızlar grup ilk kurulduğundan beri varolan bir ben kalddım sanırım.Gruba yeni katılımlar var bugün çok sevindirici bir durum. Herkes hoşgelmiş sefa getirdiniz.
Müsade ederseniz grubun amacından bahsedeyim biraz.
Emziren bir annenin normal bir bayan gibi az kalorili diyet yapması sütüne zarar verecktir.Bu nedenle burada diğer gruplarda olduğu gibi hırsla yarışarak değil , sütümüzün azalmasına izin vermeden az da olsa yavaş yavaş zayıflamaya çalışıyoruz.
Menü paylamak isteyenler paylaşıyor. Birbirimizi fazla kalori ya da az kalori aldıysak uyarıyoruz. Şimdiden herkese kolay glsin
Az once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..

Bende katılayım aranıza bebeğim 2 aylık ☺️ Pasta börek çörek derken kilo vermem durdu dünden bu yana kısmaya karar verdim inşallah hedefime ulaşırım☺️ Yaş :31 boy: 170 kilo :87 1.hedef : 77 --- 2.hedef: 65 listeye gireyim bende ..

Öğlen menum yazayım. Köfte patates 3 köfte yedim .4 kaşık makarna ayran birazda yeşillik ekmek yok .Erken yedim biraz arada acikirsam saat 4 gibi muz yemeği düşünüyorum.Arkasindanda bitki çayı içerim.

Slm hanımlar bende yeni haberdar oldum burdan diyete başlıyım diyorum diyorum beceremiyorum ama bildirimde geldi hadi başlayım artık demi ben obezim ama 118 kilo idim en son almadıysam daha da ikinci bebeğim dogdu 5 aylık oldu
Boy 1.63
Kilo 118
Yaş 31
İlk hedef 109
İkinci hedef 99:)))???

Ben de aranızdayım artık birkaç gündür abur cuburu kestim çünkü doğumdan beri 4 kilo aldım bile. Normalde emziren anne almaz derler ama benim sütüm az kızım çok emmiyor ondan kaynaklandı sanırım.
Boy: 1.73
Kilo: 87,5
İlk hedef: 77
İkinci hedef: 67

Haha ben de bildirimi alır almaz geldim canım @syns :KK70:grup tam bize göre :KK66:

1 66 boy
27 yaş
66.6 şu an ki kilom 14. Takım cuma yarışmasında yım buraya da katılabilirim emzirdiğini için oradaki menüler çok uymuyor nurdan menü calabilirim yada hepiniz emzirdiginiz için daha sağlıklı yorumlar olabilir ama orayida bırakamam yaa çok eglenceliler özellikle @keptinn :KK15:
Bu hafta 66.6 yım cumaya kadar 66.5 olurum :KK70:
Gelecek hafta 64 .9 bile olsa 64 görmeyi düşünüyorum en son hedefin 55

Ooo kızlar sizleri görmek ne güzel
Ben Aralık annelerinden ayrıldıktan sonra
Buraya takılmaya başladım
Bebeğim 4.5 aylık oldu. Aslında altmışlara düşmüştüm ama annemin yanına gidince aldım verdiklermi

Az once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..
Az önce bende yedim. O kadar katı diyet yapmana gerek yok zaten. Hatta tavsiyem ilk zamanlarda pek sıkı gitmeyein. Yavaş yavaş arttırırsınız. İlk başladığımda 1800 kalori günlük le başladım. şimdi 1600 falan ve hala güzel veriyorum sayılır. Bu hafta hariç.

Ben aksamlari yemiyorum .Daha doğrusu yiyemiyorum.midem rahatsız olduğu için bu ara basın dönmeye başladı. Acaba azmi yiyorum.

Kizlar listeyi güncel tutuyorsaniz ben de düzenli sekilde vereyim bilgilerimi
Yaş 28
Boy 167 cm
Kilo 71
İlk hedef 65
İkinci hedef 58
Kendimi bu kilolarin mümkün olduguna inandirmak istiyorum hala emzirirken şansımvar diye düşünüyorum inş kendimi tutarim. Subat ayina kadar 69 a düşmüştüm yari yil tatilinde memlekete gidip gelince +1 kiloyla döndüm sürekli gelen misafirlere ikram hazirlayip sonrasinda yemekten de 71 leri görür oldumm i:KK43:

Bana bildirim geldi ama dogumdan 3 gun sonra 45 kiloydum zaten almiyim sagol cnm :D

Beraber üstünden geleceğiz bukiloların inş bende emziren bir anne olarak sütüm azalmadankilo vermek istiyorum yaş 38 boy 158 kilo 83 1 hedef 70 2 hedef 64. 98ile dogum yaptım 82 ye kadar düştüm hızla 90na cıktım süt olsun diye hava yedim sül oldu ama kilo da oldu tatlıyı kestim ekmek yemiyorum 1 bucuk aydır. Şimdi 83 kiloyum inş hedefime ulaşırım kendim yaptıgım dikkat ettim yememe sanki sütüm azaldı bebegim beni emmek istemiyor bebegim 6 aylik ya diş cıkarsakda ondan etmiyor yada sütünün kalitesi düştü demem oki bende varım gitsin kilolar gelsin fit vucut tabi sarkan göbekten içinde bir gurup kurulsun onada varımmmmmmmm

Back
X