• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Anneler, şubat ayında doğum yaptım. 2.5 aylık kızım var. 38 yaşındayım. 70 ile hamile kaldım 86 kilo ile doğuma girdim. 40. Günümde 68 kiloydum. Gazlı ve uyumayan Bebek olunca hemen veriyorsun Hiç diyet yapmadım. Emiziriyorum. Yaklaşık günde 6 litre rahat su içiyorum. Belirli bir öğünüm yok. Cadı kızım ne zaman izin verirse. Benim tek önerim suyun kilo vermemde yardımcı olduğu. Kolay gelsin

Beraber üstünden geleceğiz bukiloların inş bende emziren bir anne olarak sütüm azalmadankilo vermek istiyorum yaş 38 boy 158 kilo 83 1 hedef 70 2 hedef 64. 98ile dogum yaptım 82 ye kadar düştüm hızla 90na cıktım süt olsun diye hava yedim sül oldu ama kilo da oldu tatlıyı kestim ekmek yemiyorum 1 bucuk aydır. Şimdi 83 kiloyum inş hedefime ulaşırım kendim yaptıgım dikkat ettim yememe sanki sütüm azaldı bebegim beni emmek istemiyor bebegim 6 aylik ya diş cıkarsakda ondan etmiyor yada sütünün kalitesi düştü demem oki bende varım gitsin kilolar gelsin fit vucut tabi sarkan göbekten içinde bir gurup kurulsun onada varımmmmmmmm

işte takip edeceğim kişilerdnen biri :P ben de 84 kg ile hamile kaldım 100 olmadan doğurmaya calısıcam ne güzel vermişsin tebrikler devamı gelsin inşallah

Ooo kızlar sizleri görmek ne güzel
Ben Aralık annelerinden ayrıldıktan sonra
Buraya takılmaya başladım
Bebeğim 4.5 aylık oldu. Aslında altmışlara düşmüştüm ama annemin yanına gidince aldım verdiklermi
Senide gormek güzel tatlım benim bebiş dun4. Ayını bitirdi ne günlerdi demi ha gelsinler doğum nasıl olucak korktuk falan şimdide kilo nasıl olacak diye korkuyoruz :D

merhaba bayanlar ben de katılmak istiyorum aranıza :)
doğumdan sonraki 2 ay içinde zayıflamıştım ama sonra emzirdiğim için iştahım açıldı veremiyorum gerçekten çok zorlanıyorum kızlar. Birbirimize yardımcı olalım motive edelim.
boy:1.60
kilo:60
ilk hedef: 57
2. hedef: 53

Ben 65 ile hamile kaldım
94 ile Doğuma gittim
22 günüm 79 kiloyum
İlk hedefim 70
İkinci hedefim 65
Yaş 30
Bende yerken elimden geldiğince aburcubur kısıyorum. Ama bazen kaçıyor. Ekmeği hayatımdan çıkarsam süper olacak

Beraber üstünden geleceğiz bukiloların inş bende emziren bir anne olarak sütüm azalmadankilo vermek istiyorum yaş 38 boy 158 kilo 83 1 hedef 70 2 hedef 64. 98ile dogum yaptım 82 ye kadar düştüm hızla 90na cıktım süt olsun diye hava yedim sül oldu ama kilo da oldu tatlıyı kestim ekmek yemiyorum 1 bucuk aydır. Şimdi 83 kiloyum inş hedefime ulaşırım kendim yaptıgım dikkat ettim yememe sanki sütüm azaldı bebegim beni emmek istemiyor bebegim 6 aylik ya diş cıkarsakda ondan etmiyor yada sütünün kalitesi düştü demem oki bende varım gitsin kilolar gelsin fit vucut tabi sarkan göbekten içinde bir gurup kurulsun onada varımmmmmmmm
Bak bu fikre bayıldım sarkık göbusğüer grubu kuralım :KK70:

Bende 2,5 aylıkken başladım tam diyet gibi değilde en aZından almamak için hamurişi ve tatlıdan kısarak buradaki menüler seni yanıltmasın bebeğin daha çok küçük kendine göre bi beslenme düzeni oluşturup aramıza katılabilirsin haftada 100 gr versen kardır
Naptınız peki nasıl beslendiniz kilo verebildiniz mi? Sütüm etkilenmesin istiyorum ama işe başlamadan kilolar da gitsin istiyorum... :/

seninle bilgilerimiz nerdeyse aynı :) ben de 58le hamile kalıp 82yle doğurdum 76yla doğumdan çıktım şu an 63 kiloyum hedefim 58 benim :KK66: hoşgeldin canm bakalım inşallah hemen ulaşırız hedeflerimize ve kalıcı olurlar :KK70: bebişin kaç aylık?

Hoşbuldum canım :) oğlum 9 aylık. Senin kaç aylık? Ben oğlum 4 aylıkken 60 kiloydum. Şu son 1-2 ayda kilo aldım tekrar :(

Ooo kızlar sizleri görmek ne güzel
Ben Aralık annelerinden ayrıldıktan sonra
Buraya takılmaya başladım
Bebeğim 4.5 aylık oldu. Aslında altmışlara düşmüştüm ama annemin yanına gidince aldım verdiklermi
Maşallah güzel düşmüşsün demekki doğumdan sonra rahat kilo verebiliyormuşsun;) darısı başımıza:)
Neden gruptan ayrıldın canım?

51 le hamile kaldım 74 le doğuma girdim 81 günlük bi bebeğim var 56 ya düştüm :) hemde hiç bişey yapmadım ne bulursam yiyorum :) ama nurtopu gibi Küçümencik bı göbek var o gitsin lutfeeeennnn :bicak::bicak:
Nasıl böyle oluyor anlam veremiyorum ya bizim metabolizmalarda mı sorun var acaba? :KK43: ben 50yle kaldım 62yle doğuma gittim sizden 12 kilo az almışım 1 ay farkla aynı kilodayız çok da yemiyorum üstelik, benim bebeğim 56 günlük...

Senide gormek güzel tatlım benim bebiş dun4. Ayını bitirdi ne günlerdi demi ha gelsinler doğum nasıl olucak korktuk falan şimdide kilo nasıl olacak diye korkuyoruz :KK70:
Aynen yaa zaman ne çabuk geçti
Anlamıyor insan. Şöyle bir on kilo versem süper
Maşallah güzel düşmüşsün demekki doğumdan sonra rahat kilo verebiliyormuşsun:KK66: darısı başımıza:)
Neden gruptan ayrıldın canım?
Doğumdan sonra 79 dum çok şükür yavaş yavaş da olsa gidiyor.bir ara hiç kilo veremiyordum sanırım kafaya çok takmıştm,grupta 1 kilo verdiğim zaman dönerim diye çıkmıştım çıkış o çıkış :)
Zaten o ara eskiler yazmaz olmuştu hep yeni kişiler vardı benim bilmediğim

Naptınız peki nasıl beslendiniz kilo verebildiniz mi? Sütüm etkilenmesin istiyorum ama işe başlamadan kilolar da gitsin istiyorum... :/
Bende işe başlayacağım zaman senin gibi stresliydim ama bir anda olmuyo sonuçta vücut Yen'i Yen'i toparliyo ilk zamanlar pilav ve makarnayı kestim ekmeği sadece kahvaltıda oda iki dilim tükettim toplamda 7 kilo verdim hala vermem gereken kilolalar var ek gıdaya geçince biraz daha rahatlıyor insan en aZından vicdanen hiçbirşeyi onların rızkından önemli diil bide sabahları tarçınlı su içiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyor

Back
X