- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun maşallah büyümüşte sünnet olmuş meleğin. Korkma inşallah birşey yoktur.Günaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Bu arada sünnetiniz hayırlı olsun.Dediginiz gibi bir kaç gün sonra iyi olur inşallahGünaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Sünnetiniz hayırlı olsun canım olumsuz bir şey yoktur düşünme bir şey iyilesecek.Günaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Boy 160. Aa ne güzel rekabet bize daha iyi kilo verdirir umarım. Pek veremiyorum çünkü aynı yerde sayıyorum.....Seni rakip ilan ediyorum kendime aynı kilodayiz :)) boy kac
Hayırlı olsun cnm bende yaptırdım ikinci gün biraz oldu gibi ama bi daha tekrarlamadı inşallah srninde tekrarlamazGünaydın kızlar. Oğlumu sünnet ettirdim onla uğraşıyorum kac gündür. Ne girebiliyorum ne diyet fln yapabiliyorum.Uykusuz oluyoruz genelde zaten.Tam dün iyiydi rahatladık derken sabah bezi actigimda kanaması vardı incecik.Bikac bez daha kontrol etcem devam edecek mi diye.İnşallah biseyi yoktur çok korkuyorum.
Bazen ödem falan oluyo hergün tartılmak bu yüzden zararlı insanın şevkini kırıyoKizlar moralim bozuldu ya. Dun sabah 61.7 ciktim. Bu sabah 62.7 . İnsan bi gunde 1 kilo alirmi ya. 62 nin altina dustum diye seviniyodum hayal kirikligi yasiyorum resmen.![]()
Ben kullandım bir kere, hatırlattığı iyi oldu bugün de yapayım. Sürüp streçle sarip sporumu yapıyorum, sonra ılık duş.Biberiye yagı aldım göbeğe sürüp erdirilmesi için ama aktaran sormayı unuttum emziren anne kullanımı diye kullanan varmı kullansam bebegi zararı olurmu kullananlar cevap veren bilirmi 7 aylık oglum.