Canım geçmiş olsun. Belki diş çıkarıyordur. Diş çıkarken de burun akıntısı ve ağız kenarında sivilce gibi kızarıklıklar olur.öyle değilse bile sakin ol çocuklar illaki ufak tefek hastalık geçiriyor Allah başka dert vermesin.Ben artık 3 çocuktan sonra şunu anladım ki sen ne kadar soğukkanlı olursan çocuk okadar kolay büyüyor. Miniğine acil şifalar dilerim.canım bizde ateş Yok üç gündür burnu akıyor sürekli çenesinde üç dört benek var benim gördüğüm vücudunda başka yerde görmedim yeğenimin yanına gidince ondan kapmış olabilir diye düşünüyorum onun bugün fark etmişler el ayak diye dr. Onada ilk başta antibiyotik vermiş şimdi kızım bezle mi o hastalık mı bilmiyorum dün baya akıyordu burnu bugün daha az akıyor gibi şimdilik serum fizyolojik damlatıyorum hapşırıp öksürüyor yaa korktuğun başıma geldi ne yapacağımı bilmiyorum
Ne güzel sizin kilolar gitmeye başlamış bile.ben de sıkı bir diyet yapmicam çok hareketsiz im biraz daha çok hareket etmeye çalışıcam.ekmeği ve aburcuburu azaltıp kesicem. Hepimize kolay gelsin.1,5 lt. su bitti akşam da en az 1 lt. su içilir. 2,5 şimdilik iyi..
Suyu artırmakla ve yemeği azaltmakla işe başlayalım yine yeniden azimle!
Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle özellikle yeni dogum yapmış herkese vitamin kontrolü öneririm.Gecmis olsun gercekten vitamin diyip gecmemek lazim ya