Kizlaaar..
Oncelikle sagolun,dis isimi merak etmissiniz..
@pentagram42
zezeozge
TanGO
Disim bekledigimden daha kolay gecti.neyse ki. Bebegim cok fazla mizmizlanmadi. Yani bekledigim kadar cildirmadi. Aslinda dis hekimim dedi, 6.ile birlikte 5.yi de yapiyim bak.onun da dolgusu eskimis vs vs. Ama.istemem dedim. Isim cabuk.bitsin diye..
Anesteziden 2saat sonra gogsumu sagdim,sonra artik aglayp zirlayan ve mamalara hayir diyen.uyumak.icin memeye muhtac haldeki bebegime verdim memeyi.. sol memeyi sagmistim bitek. Gece boyunca da onla idare ettik. Sabaha karsi 5te,nolur nolmaz dedim sagi da gene de sagdim. Onu da oyle verdim.
Bi sorun yasamadik cok sukur..
Ama kizlar soyle bi durum var. Ben cok fenayim ya. Depresyona mi.girdim.noldum. yedikce yiyorum. Kendimi.kotu hissediyorum.. bebegim pek bi zayif. 9aylik 7200 mu ne.. ona kilo aldrym derken yemek.yedrmeye alistrcam derken, sinirden stresten.ben.yer oldum., ona muhallebi yapiyorum ben yiyorum. Biskuvili pasta yapmstm yemedi ben.yedim ..
Ya neyse de stres oldum bu ara. Bebegim pek sevmyo yemek yemeyi. Acaba demiri eksk ondan mi.ki dedim..
Demir damlasi.kullanmyodum. aradtrdkm ferromixin aldim falan. Ona basladik. Dis icin ayri bi gergindim..
Esim bu aralar hasta gibi bebek.tamamiyle.bana.kaldi.
Resmen.yemek yemekte buluyorm kacisi..
Napcam.ben ya..
Motive edin beni

Ha bi de huysuz bi bebek, cok yorucu..