- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 kıymalı yumurta, 2 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım çay bardağı fındık fıstık badem, süt
ara öğün yapmıyorum
akşam :kereviz, salata
tartı günü var mı?
evet özellikle yemeklerin üstüne çok tatlı yiyesim geliyo aşırı bi istek olduğunda kuru kayısı veya kuru incir yiyorum. önceden bi seferde bi kalıp çikolata yerdim. aynaya baktıkça daha da kararlı oluyorum kızımın güzel bi annesi olsun diyeGunaydin canım
Kahvaltı ların cok guzel. Peki emzirdigin icin canin tatli istemiyor mu nasil dayaniyorsun
her pazartesi tartiliyorum canim
evet özellikle yemeklerin üstüne çok tatlı yiyesim geliyo aşırı bi istek olduğunda kuru kayısı veya kuru incir yiyorum. önceden bi seferde bi kalıp çikolata yerdim. aynaya baktıkça daha da kararlı oluyorum kızımın güzel bi annesi olsun diye
Aaaa tambakcim seninde gunlugun varmis yeni gordum hayirli olsun gule gule kullan canim
Evet canim bende emziriyorum. Ama benim danam bir bucuk yasinda artiikkk coktaaaan vermem gerekiyo ama cok tembel vucudumSağol canımsen de mi eemziriyorsun.
evet kahvaltıdan beri bişey yemedim hala, arada komşuya çıktım poğaça ve mercimekli köfte yapmış içim gitti ama paket yaptım eşime getirdim. ne şanslı adam yahuSakın pes etme canım ben de kızım da öyle derdim ama olmadı maalesef. 81 le hamile kaldım. Ama kızım büyüyor oğlumda.. oğlum büyüdüğün de çıtır olmalıyım diyorum kendime. Tebrik ediyorum seni canım bende çok tatlı istediğim de ya yarım yiyorum ya da hurma...
Menü nun haricinde birsey tüketme din değil mi bugun
Evet canim bende emziriyorum. Ama benim danam bir bucuk yasinda artiikkk coktaaaan vermem gerekiyo ama cok tembel vucudum
evet kahvaltıdan beri bişey yemedim hala, arada komşuya çıktım poğaça ve mercimekli köfte yapmış içim gitti ama paket yaptım eşime getirdim. ne şanslı adam yahutabi çay ve bitki çayı tükettim bol bol bi de su.. gelse de yemek yesek artık
evlendiğimde 95tim. hamileliğin ilk ayını bilmiyorum ama ikinci ay 109dumTebrik ediyorum seni canım. Bende 19 günden beri ilk defa bugün karbonhidrat yani ekmek 6 dilim oldu toplam da ve şeker kaçırdım biraz. Ekmeği bitsin ekmeksiz beslenmeye başlayacağım. Hem bana destek hem Örnek'sin canin
gebelikten önce kaç kilo idin... ben hiç zayıf olmadım da 75-76 idim hep
Ayrica spor yapmam lazim esinlikle sadec 2 kg var zaten birazi goguslerde ama alak yok eski halimle kgleri veriyimde insallah sikilastirici birseylerede baslayabilirim
evlendiğimde 95tim. hamileliğin ilk ayını bilmiyorum ama ikinci ay 109dum
Canım inşallah 95 lerden çok daha aşağı dusersin.
Teşekkürler canim insaallah paylasmaya calisirim ama bebis ten cok giremiyorumBence erteleme artık canım gerçi kilon ve boyun nedir bilmiyorum ama....
Sende katil bize istersen ucundan az da olsa dikkat et sağlık açisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?