Emzirirken kilo vermek isteyen kızçelerim

hmbidusunelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
27
15
3
24
İyi akşamlar kızlar. 3 ay önce doğum yaptım ve şu an daha önce hiç görmedim rekor kilomdayım 87-88 kilodayım. Evlenmeden önce gayet fit bir kızdım.
Doğumdan sonra diyete başladım ama sütüm çok eksildi. Ben de diyetisyenimin önerdiği çayları tüketmeye başladım. Sütümü azaltmadan kilo vermeye çalışacağım benim gibi kilo vermek isteyen varsa bu forumda buluşalım birbirimize destek motivasyon verelim. Herkes kilosunu yazsın her hafta güncelleyelim. İsteyen olursa diyet listemi de paylasırım.

Not: Bunu kimse için değil de kendim için yapmak istiyorum.

Neler kullanıyorsunuz peki bende emziriyorum ama zayıflayamıyorum

Neler kullanıyorsunuz peki bende emziriyorum ama zayıflayamıyorum
Günlük olarak 3500-5000 ml arası su tüketmeye çalısıyorum. Emzirdiğimiz için su hem süt oluyor hemde yağ yakımını destekliyor. Tabi emzirmeyenlerin bu kadar suya ihtiyacı yok, herşeyin fazlası zarar. Selülit kremi aldım bacaklarıma göbeğime sürüp yürüyüş yapıyorum inceltici etkisi var gercekten. Yürüyüş yapmak için müsait alanınız yoksa evde youtube dan leslie yapabilirsiniz .En önemlisi gece yemek yemiyorum, atıştırmıyorum. Hindiba, anason, yeşilçay, rezene, kayısı çayı tüketiyorum. Hindibanın etkisini görüyorum yağ yakımını sağlıyor. Ekmeği tam buğday yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum.

Ben ilk ay diyetisyende 4 kilo vermiştim ama hiç dikkat etmeyerek 4,5 kilo olarak geri aldım. 10 günde bir gidiyordum. İlk 10 gün diyet listesini tam tamına yapıp sadece suyu az içmiştim ve az uyumustum bebekten dolayı sadece 800 gr vermişim. Sonraki 10 günde 1200 vermiştim. Artık zayıflayamayacağımı düşünüp strese girdiğim sonraki 10 günde yaklaşık olarak günlük 4 litre kadar su içtim hiç egzersiz yapmadım bebek zaten yoruyor. Ve son öğünümü yemedim süt yapıcı çay, damla kullandım. Sütüm azalmadan 2 kilo vermiştim . Tavsiyem bol su için 7-8 den sonra yemek yememek. Çay kahve tüketimi olabilir. Hatta 1-2 tane hurma, çiğ kuruyemiş olabilir ama ağır külo yapan yiyecekler tüketilmemeli bence. Bu şekilde daha az çaba harcayıp daha cok kilo verdim ben

Kolay gelsin kizlar..
Bende 10 gun sonra 6 ay olucak dogum yapali. Dogum öncesi haftada 3gun spor salonunda agirlikli spor yapiyordum ve gayet fitdim fakat hamileligin son 3 ayinda cok kilo aldim toplam 24-25 kg..
Simdi 6aya yaklasiyorum ve 10-11kg verebildim sadece. Günluk 1 saat yuruyuslere gidiyorum, 2 aydirda haftada 2-3 gun yine spor salonu gözde görulur fark var ama yinede daha bi 12-13 kilom var fazla…

Ben de 9 nisanda doğum yaptım. Bebeğim 2.5 aylık beraber diyet yapalım

Merhaba, diyet listenizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…