Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Slm kızlar bugun diyetisyen randevum vardı. sadece kan verim sonuçların yarın çıkarmış tekrar randevumda cuma ya kaldı (

Canım benim oldu ama benim kilom sizden fazla ve doğumdan önce Zayıf olduğum için vermem kolay oluyor heralde:) 84,5 ile başladım bugün 83,1 geldim yani 1,4 vermişim:)
İyş gidiyorsun. Ben bilmiyorum kilomu tartım bozuk. Abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum yediklerime 3lt yakında su içmeye çalışıyorum.. Bide kahvaltıya yeşil çay içiyorum

Slm kızlar bugun diyetisyen randevum vardı. sadece kan verim sonuçların yarın çıkarmış tekrar randevumda cuma ya kaldı (
Canını sıkma ya c.tesimden başlarsın ne olacak.diyetisyene gitmen çok iyi olmuş. Ben de hamilelikten önce fazla 4 kilom için gitmiştim hemencecik vermiştim sen de verirsin inşallah. Ben bi 75 i görsem kızımı anneme ya da kayınvalideme bırakıp spora gidicem ve diyetisyene gidicem

Zaten Hastanede ınca insani görünce haline şükrettim insanların ne dertleri var bense bi kaç kiloyu takıyorum diye.. ( Allahımıza binlerce kez şükürler olsun sağlığımız yerinde..

Canım benim oldu ama benim kilom sizden fazla ve doğumdan önce Zayıf olduğum için vermem kolay oluyor heralde:) 84,5 ile başladım bugün 83,1 geldim yani 1,4 vermişim:)
2 gündemi verdin bu kiloyu maşallah sana tam gaz devam. Bende 700 gram vermişim iki günde. Neler yaparak veriyorsun bu kiloyu

Boyumu tam bilmiyorum ama 155 olması gerekiyor. En son o aralardı uzun zaman oldu ölçülmeyeli. Buna göre 7 kilo fazlam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…