- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Canım benim oldu ama benim kilom sizden fazla ve doğumdan önce Zayıf olduğum için vermem kolay oluyor heralde:) 84,5 ile başladım bugün 83,1 geldim yani 1,4 vermişim:)Kızlar hiç kilosunda bi değişiklik olan olmadımı
İyş gidiyorsun. Ben bilmiyorum kilomu tartım bozuk. Abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum yediklerime 3lt yakında su içmeye çalışıyorum.. Bide kahvaltıya yeşil çay içiyorumCanım benim oldu ama benim kilom sizden fazla ve doğumdan önce Zayıf olduğum için vermem kolay oluyor heralde:) 84,5 ile başladım bugün 83,1 geldim yani 1,4 vermişim:)
Canını sıkma ya c.tesimden başlarsın ne olacak.diyetisyene gitmen çok iyi olmuş. Ben de hamilelikten önce fazla 4 kilom için gitmiştim hemencecik vermiştim sen de verirsin inşallah. Ben bi 75 i görsem kızımı anneme ya da kayınvalideme bırakıp spora gidicem ve diyetisyene gidicemSlm kızlar bugun diyetisyen randevum vardı. sadece kan verim sonuçların yarın çıkarmış tekrar randevumda cuma ya kaldı(
2 gündemi verdin bu kiloyu maşallah sana tam gaz devam. Bende 700 gram vermişim iki günde. Neler yaparak veriyorsun bu kiloyuCanım benim oldu ama benim kilom sizden fazla ve doğumdan önce Zayıf olduğum için vermem kolay oluyor heralde:) 84,5 ile başladım bugün 83,1 geldim yani 1,4 vermişim:)
Boy ve kilon kaçkiBu tabloya göre 3 kilo fazlam varbana göreyse 8 kilo
1.64boy 64 jiloBoy ve kilon kaçki
1.64boy 64 jilo
Kaç kilo vermek istiyorunn..Bnmde 1.54 boy 60 kilo
Kaç kilo vermek istiyorunn..
:) başladık bakalım isteğiğimiz sonuçları görürüz inşallahTabloya göre 7 kilo vermem lazım ama ben 5 kilo versem yeter. Aslında 7 kilo versem dahada iyi olur.
İnşallahda az önce ne yediğimi yaZmuyım ben şimdi:) başladık bakalım isteğiğimiz sonuçları görürüz inşallah
Çikomu yedin yoksaİnşallahda az önce ne yediğimi yaZmuyım ben şimdi
Biraz fazla kaçtı akşam yemeğim. Mekik çekmen güzel devam. Diyete başlamadan bi sürü arkadaş vardı. Hafta başından beri kayboldular ama.Çikomu yedin yoksabende biraz ekmeği kaçırdımm ama bugun 30 tane mekik çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?