- 8 Ağustos 2015
- 266
- 153
- 18
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
bebeğin kaç aylıkKızlar metabolizmam çalışsın diye günde 1 tane acı biber yesem bebeğime etki eder mi deneyeniniz oldu mu
Onun yerine sabah kalkınca iki kuru kayısı ye. Oda iyi çalıştırıyor.Kızlar metabolizmam çalışsın diye günde 1 tane acı biber yesem bebeğime etki eder mi deneyeniniz oldu mu
3 aylık canımB
bebeğin kaç aylık
Ben yemezdim 3 aylıkken gaz olacak diye korkuyorum. Araştır netten bi istersen.3 aylık canım
Ben acı biber denemedim. Ama bi kase yoğurda bir tatlı kaşığı keten toğumu koyup yemiştim metabolizma çalışsın diyeKızlar metabolizmam çalışsın diye günde 1 tane acı biber yesem bebeğime etki eder mi deneyeniniz oldu mu
Ben mekik çekmeyi düşünüyorum ama benim kız bugun kucaktan innmek istemiyorrYaptığımız sporlarıda yazalım. Belki gaza gelip yapmayanlarda yapar
Bende aynı durumdayım iki dakika bırakamıyorumBen mekik çekmeyi düşünüyorum ama benim kız bugun kucaktan innmek istemiyorr(
Merhaba canım önerilerin için çok teşekkür ederim.fakat ben hergün tartildigim zaman sadece kendimi ona adapte ediyorum.şu içiyorum tartiliyorum yemek yiyorum tartiliyorum hatta sabaha kadar ne kadar cikacam diye düşünmekten uykum kaçıyor resmen.buda psikolojik olarak kilo vermemi engelledigine inanıyorum.dün eşimden rica ettim ne olur sakla şunu diye ve şu an inan daha rahatım.birazda kendimi böyle deneyeceğim umarım işe yarar..Bence kilo vermek istiyorsan günlük tartıl çok faydası var.ona göre dikkat ediyorsun.benim oğlumda 13 aylık .benimde asıl vermem gereken 8 kilo kaldı ama yavas yavas hedef koyuyorum gözüm korkmasın diye.suan 66 yım 7 kilo verdim.öncdlik 63 sonra 60 birsonraki adım 58 orda dur diyecegim
İyi yapmışşsın canım, göbeklerimiz için en kesin çözüm :)) benim de niyetim vardı ama maalesef bugun bişey yapamadımBen bugün taammm 15 tane mekik çektim. Hiç sevmiyorum şu mekik çekmeyi.
Aslında bi ara günde 100 tane çekiyordum ama artık çekemiyorum. Birde akşam evi toplamak iyi oluyo spor niyetineİyi yapmışşsın canım, göbeklerimiz için en kesin çözüm :)) benim de niyetim vardı ama maalesef bugun bişey yapamadım(
Bugün çok zorlanmadım bn. Canım tatlı çekmedi pek. Ekmeğide çok yemedim. Ama çokta kasmıyorum kendimi.biraz fazla hareket etmeye çalışıyorum. Yemk yaparken filan dans ediyorum yavaştan yavaştanKızlaaaaar gününüz nasıl geçti diyetler nasıl gidiyoooor
Ben eve nutella almam dayanamıyorum çünkü onaYa bende dayandım dayandım az önce kızımı emzirirken 3 tatlı kaşığı Nutella yedim. Canım çok tatlı çekti evde de bi o vardı
:))Aramızda kalsın küçücük eklerler oluyo ya ondan yedim bn bitane. Kimseye söylemeyin ama
Yediğinz şeyi korkarak yemeyin zevkle yiyin kızlar.ama tadında bırakın. Bende bşr spora başlasam daha iyi kilo vercemde bir yapıp bırakıyorum aslında platese başlamalıyım.of akşam belli bir saatten sonra pilim bitiyor.bu arada 65.7 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?