Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

İnternettenmi aldın. İşe yararsa bende alıyım. Mekik çekmeyi hiç sevmiyorum artık. Bi ara baya çektiydim sıkıldım ondan.
Evet canım internetten aldım hemde 20tl gibi bi fiyata. Ben sezeryan olduğum için göbüşüm baya vardı 3 haftadır yapıyorum bugün kayınvalidem göbeğin indi baya dedi

Ben de varım ...p.tesi 3haftalik olacağız 76ile doğuma girdim şimdi 65kiloyum. Akşam 6dan sonra bisey yemiyorum kahvaltimi güzel yapıyorum su ana kadar verdim de artık gitmuyom sanki kilim yaa. Bu arada 2.5 litre su iciyorum. 40im çıksın evde yuruyuse başlıca sezeryan olduğum için. İnşallah veririzzz

Canım bira daha mı beklesen acaba sütün kesilmesin sonra

Canın bence tadını çıkar bebişini güzelce emzir.şuan diyet yapman doğru olmaz gibime geldi.sadece yediğine içtiğine dikkat et ve kilonu koru emzirdikçe verirsin .kilo almamaya gayret et.ama kilo almıycam diyede yememezlik yapma .2 ay sütün bol olur ama birden sütün azalcak eskisi gibi çok olmuycak.yani bebeğine yetecek kadar sütün olcak. Ek gıdaya geçin biraz zaman geçsin baktın olmuyor düzeenli beslenerek dikkat ederek verirsin. Vücut 1 yılda anca toparlıyor kendini. Yani korkma verirsin kilo. Bak ben 80 le doğum giitim doğumdan 10 gün sonra 68.5 tu kilom. tabi öle bir yiyordumki sütüm artın bebeğimi emziriyim diiye sonında kilo aldım.ama olsun bak 13 aylık oğlum maşallah hala emziriyorum ve kısa sürede kilo verdim.hedefimede az kaldı.yani sen suan bebeğine odaklan verirsin kiloları dert etme.

Bende varım canlar 69 la başladım ayın 20sinde tartilacam..kızım var buarada 17 aylık vermem gereken 14 kilom var.inşallah veririz biran önce.
Bence kilo vermek istiyorsan günlük tartıl çok faydası var.ona göre dikkat ediyorsun.benim oğlumda 13 aylık .benimde asıl vermem gereken 8 kilo kaldı ama yavas yavas hedef koyuyorum gözüm korkmasın diye.suan 66 yım 7 kilo verdim.öncdlik 63 sonra 60 birsonraki adım 58 orda dur diyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…