Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Boya göre hesaplarsak ooo çok kilom var bnm

Boya göre hesaplarsak ooo çok kilom var bnm
çok bir kilom yok ama balık etliyim 55 - 58 arasıkendimi mutlu hissediyorum giydiğim yakılıyor. bide tedbirini şimdi almazsam önünü alamam diye korkuyorum tartıda 70i görünce e bi dur artuk yeme dedim kendi kendime.

İnş inş. Öncelikli hedefim göbeğim. O gitse geriye pek bişey kalmayacakta iştee.

İnş inş. Öncelikli hedefim göbeğim. O gitse geriye pek bişey kalmayacakta iştee.
göbek yağları için elma sirkesi kullanabilirsin canım. benimde o bölgede fazlalık. mide problemin yoksa her gece yatmadan önce bir kahve fincanın yarısına kadar elma sirkesi üzerine şalgam suyu koy iç. hem iştah kesiyo hemde zayıflatıyor.

Bu arada birbirimizi gaza getirelimki bırakmayalım bu diyeti. Çoğu kişi emziriyor galiba. Emzirirken kilo vermk daha kolay bence.

Gece sürekli oğlumu emziriyorum içtiğim sirke onu rahatsuz edee diye korkuyorum. Bi ara yoğurt kürüde yapmata başlamıştım biberli oluyorya. Ama sanki oğlum gündzleri rahatsuzmış gibi geldi o yüzden pek denememeye çalışıyorum onları.

Bende de göbek sorunu var.. Sirkeyi hiç duymadım ama yogurt pulbiberli felan onu bi kaç tanıdık yapmış faydadınıda görmüş.. Bende yaprım feln dedim ama oyle kaldı yapmadım.. Şimdi diyetle beraber mekikte çekyim diyorum faydalı olur.

Bende hullahop aldım iç kısmı tırtıklı bende o da işe yarıyor göbek eritmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…