- 3 Ocak 2015
- 82
- 59
- 8
- 40
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Baharix, aysocann, keinetraene,bayankokosh,vede ben.. :)) Toplam 5 kişiyiz.. sanırımm :))Tamam kaç kişiyiz ?
Başlarkende herkez kilosunu yazsın. Kaç kilo verdik bilelim.11 ocakta başlıyoruz 18 ocakta kilolarımızı paylaşıyoruz o halde dimi:) heyecan yaptım şimdi
Kesinlikle kaç kiloyla başlıyoruz ve hedefimiz ne bunlarıda yazalim arkadaşşlar :))Başlarkende herkez kilosunu yazsın. Kaç kilo verdik bilelim.
Bence herkes pazartesileri kilosunu paylaşırken başlangıç kilosu:X şimdiki kilo:X diye yazalım isterseniz bi kişide toplarsak o kişi hep takip etmek zorunda kalır. Yine de ben her karara uyarımŞöyle yapalım hepimiz bi arkadaşa yollasın kilosunu o paylaşsın düzenleyip. Daha uygun olmazmı
Bncede fark etmez bnde hertürlü uyarım yeterli verelim kiloları :)Bence herkes pazartesileri kilosunu paylaşırken başlangıç kilosu:X şimdiki kilo:X diye yazalım isterseniz bi kişide toplarsak o kişi hep takip etmek zorunda kalır. Yine de ben her karara uyarım
Tabi bekleriz pazartesi. Çoğalıyoruz git gide. Hadi hayırlısı.Bende varım
Çok iyi ya 3 kilo vereceksin. Ben hamilelikte 30 kilo aldım 12 kilo gitti 18 kilo var vermem gereken su konusunda Haklısın ben su içtikçe sütüm oluyor tatlı yemekle değilBen hergün tartılmaya alışmışım zaten kızlar.66 kiloyum öncelik hedefim 63.gerisine bakarız.şuana kasar 7 kilo verdim .doğumdan sonra aldım ben kilo emzirirken yani. tavsiyem emzirirken tatlı ve aşırı karbonhidrat yemeyin. Bol sıvı yani su için.kısmetinde varsa bebişin sütte kesilme olmuyor.zaman zaman artıp azalabilir.sürekli emzirin emmediği zamam sagın.
Doktorlarda su tavsiye ediyo süt için o tatlılar dalan hep kilo düşmanı. Ama ben tatlıya karşı koyamıyorum. Sanırım regl olmamamızdan kaynaklanıyo oda.Çok iyi ya 3 kilo vereceksin. Ben hamilelikte 30 kilo aldım 12 kilo gitti 18 kilo var vermem gereken su konusunda Haklısın ben su içtikçe sütüm oluyor tatlı yemekle değil
Hoşgeldin cnmkızlar ben geldim bende en az 10 kilo vermek istiyorum.
hoş buldum canımHoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?