Emzirme dönemi saç boyamak

MisSpink

`мάViş'M
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
214
2
Selam hanimlar.
3 aylık bir oğlum var, bebeğim iki aylıkken hiç düşünmeden saçımı boyadım. Normalde herşeye çok dikkat ederim araştırmadan yapmam hamile iken saç boyanmaz diye biliyordum ama bi anda aklıma esti boyattim. Ve bugün başka birşey araştırırken emzirme döneminde saç boyatmanin zararlı olduğunu öğrendim o kimyasalların süte geçebileceğini. Öğrendiğim andan itibaren ağlıyorum böyle birşeyi bebeğime nasıl yaptım nasıl böyle aptalca davrandım hiç iyi değilim çok korkuyorum bebeğime birşey olursa naptım diye kendi kendimi yedim bitirdim.
Size sorum bebeğimi emzirmeye devam edeyimmi yoksa mamaya mı geçeyim aranızda başına böyle birşey gelen var mı? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum çok kötüyüm

canim benim sakin emzirmeyi kesme.cok iyi degil evet boyatmak ozekliklede dipleri ama emzirmeden kesmene gerek yok.bende cok bunaldim 6 aylikti bebegim golge yaptirdim sadece ve diplere degdirtmeden daha asagidan.cocuk hemsiresiyim doktorlara falanda sordum sikinti yok dediler genede icim rahat etmedi bitkisel boyaydi birde diplere degdirtmeden boyattim.bunalmistim cunku seni cok iyi anliyorum.boya yapildigi sirada bebeginle kuafore girme ama solumamasi lazim kesinlikle

Fanus içinde bebek büyütecek halimiz yok ya.. O da mikroba ona buna alışacak. Ayrıca senin boyadan sonraki mutlu ruh halin ona iyi bile gelmiştir belki kim bilir.. Ben birkaç gün önce sadece kendimi iyi hissetmek işin gittim ipek kirpik taktırdım. Doğum olsun ayağa kalkar kalkmazda gidip saçımı boyayacağım. Ayrıca hamileyken bile boyatanlar var, sen sevgini moralini mutluluğunu ver bebeğine, en önemlisi o bence..

bunu ilk defa duydum ve ben çok araştırırım böyle şeyleri bu konuda neden dikkatsiz davrandım bilmiyorum ama ben 22. günde boyattım hem diplerine de gayet değdi boya emzirmeye de devam ettim bebeğim 4 ayı dolduracak bşy yok şükür sütüm de yaradı baya bi problem yaşamadık.bundan sonra boyatmam ama.

X