Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütünüz mü kesilmişti yoksa kendiliğinden mi bıraktıBence yeteri kadar emmiş, benim oğlum beni 2,5 ay emmişti![]()
zorla veriyorsanız vermeyin .. zaten emmedikçe göğsünüzde süt üretimi de olmayacaktır.
şişme olmaz ..
bende o şekilde olmuştu..
maşallah 1,5 yaşına kadar emmiş..
canım diş çıkarıyor olabilir o zamanlarda çok zor oluyor bebekler içinde sağıp biberonla vermeyi denesen inşaallah bırakmaz memeyiMaşallah bir buçuk yaşına kadar emmiş keşke ben de o kadar emzirebilsem kizim altı buçuk aylık ama son günlerde memeyi reddetmeye başladı uğrasiyorum didiniyorum emsin diye eğer reddetmiyorsa bırakın emsin kesmeyin ama emmiyorsa çok yıpratmayın kendinizi sonuçta bir buçuk yaşında
Bir damla bile olsa emmeye devam etsin.anne sütü sıfadir , doğal antibiyotiktir . Dinimizce bile iki yil çocuğun hakkıdır.sonradan bırakmak bence zor olmuyor.benim oğlum tam iki yaşına gelince kendiliğinden kesti...
Az sütüm vardı ve doyurucu değildi,sütünüz mü kesilmişti yoksa kendiliğinden mi bıraktı
Allah sağlık uzun ömür versin inşaallah.. darısı benimkine inşaallah çok tşk cevabınız içinAz sütüm vardı ve doyurucu değildi,
Süt sağma makinası satın almıştım daha fazla sütümü alsın diye.
Zaten göğüs ucum da yoktu, eczaneden göğüs ucu alıyordum öyle emiyordu beni geceleri.
Gündüzleri de süt sağma makinası ile sütlerimi çekip biberonla veriyordum.
2,5 ay bu şekilde oldu..
Şu an oğlum 5 yaşında![]()
dün hiç emmedi mesela sabah da zorlamadım ama şimdi göğsüm biraz şiş belki bi iki güne iner
bazı yerlerde iki ayı bulduğu yazıyo sütün bitmesi için o beni tedirgin etti![]()
haklısınız son zamanlarda tavırlarında da bir değişim farkediyorum zaten belkide ben kötü etkiliyorum çocuğumu
çok doğru söylüyorsunuz iyiliğini istiyrum ama yanlış davranıyorum bunu farketmemiştim teşekkürlerKötü etkilemek demeyelim.
Amacınız onun iyiliği..
Ama bu yaştaki çocuklarla inatlaşıldığında o hareketi öğreniyorlar.
İki yaşa yaklaştınız iki yaşında daha da zor olacak...
Ama o da geçecek endişelenmeyin.
Sadece çok fazla sabırlı olmanız gerekecek..
[QUOTE="dilek7760, post: 37165188, member: 403432akmıyor da sütüm diş çıkarıyor olabilir o zamanlarda çok zor oluyor bebekler içinde sağıp biberonla vermeyi denesen inşaallah bırakmaz memeyi
günaydın kk nın güzel hatunları
birkaç gündür oğlumun emme konusunda isteksiz hali ve gece uykularının bir türlü düzene girmemesinden artık sütten kesmeye karar verdim dün zaten hiç emmedi birkaç gündür de zorlayarak emzirdim ama resmen eziyete dönüştü bi yanım devam et iki yaşına kadar diyo( 6 ayımız var) bir yanım da yeter bu kadar artık sende o da rahat etsin diyo
sizlerden sütten kestiğinizde neler yaşadığınızı bana tavsiye edeceğiniz önerilerinizi istiyorum hanımlar..
doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum lütfen cevaplarınızı esirgemeyin