• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En acımasız yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanma kararı almanız çok iyi olmuş. bixipuppy bixipuppy
Bir an önce ayrılın davayı açın.
Maddi ve manevi tazminat talep edin.
Darp raporunu delil sunun.
Lütfen barışmayın. Şiddeti asla kabul etmeyin.
Bitirin bu evliliği. Bir an önce dava açın.
Allah yardımcınız olsun.

Bu arada bu konu bazı üyelere ciddi ceza aldıracak.
Ağır yorumlar dönmüş. Polemikler cıkmış.
Yorum yapın geçin sevgili üyeler.
Bu kadar konuyu içsellestirmeyin.
Yoksa ciddi ban alacaksınız.

Ayrıca kim ne yaparsa yapsın kimseye hakaret edemezsiniz. Herkes hata yapar. Insan olmanın fıtratı bu. Önemli olan hataları tekrarlamamaktir. Konu sahibi bu kadar ağır ithamları hak etmiyor.

Son düzenleme:
Yanlışı zaten ilk başta yapıp bu adamla evlenmiş.
Acaba değişirmi mantığına sığınıp yoluna devam etmiş.
Adamın yaptığı zaten zorbalık şiddet göstermiş kadına.
Burada önemli olan yanlışını anlayıp bu evliliği sonlandırmak zaten.
Yapması gerkende budur,şayet devam etme kararı alırsa sonuncu çok üzücü halede gelebilir.
Umarım devam etmez
Eder etmez sanane diyorlar
Ya gerçekten banane
Ama benle uğraşıcağına kocasından kaçsın
Elinde silah olan bir adam
Dayak atıyor kaç kere
Bu her defasında dönüyor
Yine dayak yiyor
Ağlıyor sızlıyor dönüyor
24 yaşında bir kadın kendine bakamıyor
Çocuğu yok
Çocuklu işsiz kadın boşanıyor kurtuluyor
Ben sert yazdım diye çirkef deniliyor
Bu tip kadınlar da hasta çünkü dediğim için
Bunu psikologlar söylüyor zaten
Eskiden görücü usulü evleniliyordu annelerimiz zamanında adam deli mi dayakçı mı bilmem ne mi bilmeden evleniyorlardı çekiyorlardy
Artık öyle değil
1-2 sene görüşüyorlar hatta aynı evi paylaşmışlar
Adam belli zaten
Piskopatın biri
Umarım kurtulur ama boşanıcağını düşünmüyorum Buda benim fikrim

Mutluyum mutsuzum kime ne
Sen çok mu mutlusun
İşim var sağlığım var ailem var
Niye mutlu olmayayım ki
En azından dayak yemiyorum çok şükür
En azından insanlara hakaret etmiyor küçük görmüyorum, kendimi tatmin etmiyorum tanımadığım bilmediğim insanlar üzerinden.

Kadın bosanacağim diyor uzatmanın anlamı var mı?
Şuan resmen klavye üzerinden şov yapıyorsunuz.

Kolay gelsin.

Çoğu arkadaş şikayet etmeyişine takılmış ama bence şuan için doğru olanı yapmış. Bu dünyada ve bu ülkede boşansan bile cinayete kurban gidebiliyorsun. Çünkü hırslarını şiddetle çıkarmayı seven erkek sayısı hiç az deģil. Dün en ufak şey yüzünden karısını boğmaya çalışan adam bugün onun yüzünden işinden olsa kim bilir neler yapmaz. O an gelirse buradan kim gidip konu sahibini kurtarabilir.

Bana alıntı yapıldıysa cevap verme hakkımı kullanıyorum sadece.
Uyarmak ve sözlerinin yanlış olduğunu hatırlatmak sadece.
Ya bu tipler uyarıdan anlamaz onun istediği tartışma yaratıp kendini yüceltmek bu kişileri artık yazım tarzlarından bile tanıyorum kaç kerede mapus damına düştüm cevap yazcam diye sallamayın ya valla değmez yazsın dursun işte

Buna niye cevap yazıyorsunuz ya siz cevap yazdıkça yükseliyor çünkü klavye başında burda bu tiplerden çok var niye herkes cevap yazma derdin de belli ki hayatın da kimse değer vermemiş iltifat etmemiş burda yazarak deşarj oluyor bırakın yazsın kendini övsün ihtiyacı var demek ki
Kimse iltifat etmedi
Ay güldüm ya
Gel instaya ekleyeyim seni gör beni
Bütün iltifatlar sana dünya güzeli

Çalışsın o zaman
İşi gücü yokmuş
Temizlik işi yapsın
Yok yapmaz hiç yapar mı
Eğitimini tamamlamadan koştur koştur evlenmiş
Biz salağız zaten sabahın 7 sinde kalkıp işe gidiyoruz
Konu sahibi için mi gidiyorsunuz sabahın 7 sinde işe 🤔🤔

İnsta gibi sosyal medya kullanımına ihtiyacım olmayacak kadar dünya güzeliyim evet bildiniz tebrikler :KK70:
Kesin öylesindir eminim
Benim tipime kadar laf soktuğuna göre tanımadan
Zaten şekilci değilim korkma
Gel cidden tanışmak istedim senle

Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta
Tabi her gün aynaya baktığınız için görürsünüz normal :KK53:

Annemle 1 bucuk iki haftadır konuşuyoruz. Hatta o kadar iyi konusuyorduk ki annem o caniye olay gününden bir gün once araba alması icin para yardımında bulunmuştu. Tutarsız degilim herseyi ayrıntısına kadar aciklayamadigim icin haliyle herkes farklı düşünüyor. Böyle bir yalan soyleyecek kadar düşmedim. Ruhen tukensem de elbet kalkacağım ayağa.
Ben şöyle düşünüyorum.
Eğer şikayetçi olursanız mesleğini kaybedecek ya. Demek ki kadına şiddet uygulayan bir adamın bu mesleği yapmaması lazım. Neden yapmaya devam etsin ki.
Bence size zorluk çıkarırsa sayenizde mesleğine devam ettiğini hatırlatın. Bir de altınlarınızı vermeye gelince yine şiddet gösterebilir dikkat edin, açık alanda buluşun

Çoğu arkadaş şikayet etmeyişine takılmış ama bence şuan için doğru olanı yapmış. Bu dünyada ve bu ülkede boşansan bile cinayete kurban gidebiliyorsun. Çünkü hırslarını şiddetle çıkarmayı seven erkek sayısı hiç az deģil. Dün en ufak şey yüzünden karısını boğmaya çalışan adam bugün onun yüzünden işinden olsa kim bilir neler yapmaz. O an gelirse buradan kim gidip konu sahibini kurtarabilir.
Katılıyorum, şikayet etmeyip bir an önce boşanıp yoluna baksın. Ondan uzak da bir hayat kursun.

Allah aşkına lütfen size yalvarırım benimle uğraşmayın. Cirkefliginizi gidin başka yerde yapın. Sizden olumlu olumsuz hicbir yorum istemiyorum
Niye konu açıyorsunuz o zaman en acımasız yorumlarınızı bekliyorum diye demek sizde biliyorsunuz hatalı olduğunuzu derdiniz ne sizin anlamadım gerçekten insanlar size bu kadar tepki gösteriyorsa bilinki sizi kocanızdan daha çok önemsiyorlar sizin şiddete uğramış olmanız insanları kızdırıyor üzüyor o yüzden de sert tepki gösteriyorlar bunlardan biride benim çok umrumuzda olmasa hiç bişey hissetmesek sizi kendinize getirmeye çalışmak için yorum yapmayız evet belki ağır kırıcı olabilir ama bazen böyle olması gerekiyor.

Ablacım bu kız sevgiliyken dayak yemiş kaç kere bile bile evlenmiş imza atılınca değişir mi sanmış
Bu tip kadınlar bundan hoşlanıyor
Bunun psikolojide sado mazo ilişki deniliyor
Yani konu sahibi de hasta
Kocası zaten aşağılık biri
Ben bunları yazdım diye mutsuzsun bunları yazıyorsun deniliyor
Ya mutluyum yada mutsuzum realist olmak için garip bir ruh halinde olmam gerekmez değil mi?
Ben gayet olgun bir yorum yaptım
Bana çirkef dedi ki eski konusuna yorum yapmamıştım
Burda konu açtı olumsuz yorumlara
Benim hatamdı diyemiyor
Onun için onu döven suçlu peki sen niye gitmedin diyen suçlu
Herkes suçlu
Bir tek o masum

Burda da sana karşı yazan, laf anlatmaya çalışan herkes haksız sen haklı nasıl olcak?

Bir şey sorcam.
Benim kp ile akrabalığın var mı?

Niye konu açıyorsunuz o zaman en acımasız yorumlarınızı bekliyorum diye demek sizde biliyorsunuz hatalı olduğunuzu derdiniz ne sizin anlamadım gerçekten insanlar size bu kadar tepki gösteriyorsa bilinki sizi kocanızdan daha çok önemsiyorlar sizin şiddete uğramış olmanız insanları kızdırıyor üzüyor o yüzden de sert tepki gösteriyorlar bunlardan biride benim çok umrumuzda olmasa hiç bişey hissetmesek sizi kendinize getirmeye çalışmak için yorum yapmayız evet belki ağır kırıcı olabilir ama bazen böyle olması gerekiyor.
Ya açın okuyun şu adamın yazdıklarını yeter ya ne yapayım kendimi mi öldüreyim yeter! Ben ilac kullanıyorum aklım yerinde mi ki dogru karar verebileyim

- eski konuya yapılan yüzlerce yoruma rağmen yeni konu açmak ( ilgiyi yüksek tutmak ) - forumu gitmekle tehtid etmek ( bu kısmına güldüm yalan değil ) - hala şikayetçi olmamak , kamu davasına bile üzülmek ( kamu davası 24 saat içinde açılmış olamaz ek olarak , buralar zaten muallak ) - adamla hala görüşmek tüm detayları dahi konuşmuş olmak bunun ölüm tehlikesinden itibaren 24 saat içinde olması - millete akıl verirken çok akıllı kendine gelince ama benim psikolojim çok bozuk demek - hala şikayetçi olmamak - hala şikayetçi olmamak - hala şikayetçi olmamak - hala şikayetçi olmamak vs vs vs

Valla kimseden bir tokat yemedim neden mi çünkü böyle piskopat adamlarla olmadım
Yalnız kalsam da olmam
Bana ezikçe geliyor
Kötü ruh sizin gibilerde var ki böyle şeyler yaşıyorsunuz
Sen çok büyük konusuyorsun.
Benim bu yazımda burada dursun.
Yazmayacaktm duramadım.

Ya açın okuyun şu adamın yazdıklarını yeter ya ne yapayım kendimi mi öldüreyim yeter! Ben ilac kullanıyorum aklım yerinde mi ki dogru karar verebileyim
Çoğu kişi ilaç kullanmıştır şu hayatta sanırım. Kendim de deneyimlediğim için yorum yapıyorum. İlaç öyle kullandım aklım gitti tarzı bir şey değil ki. Ağır depresyon ve okb tedavisi görmüştüm eskiden ama hiç aklım gitmedi. Bence kafanızdaki düşünceleri bir netleştirin ve kendinize gerçekçi bir yol haritası çizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X