• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En acımasız yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım senin yaşadığını yaşamayan seni anlamaz dışardan salakmısın derler ama insan yaşadığını biliyor ben senin yaşadıkların kat be katını yaşadım en son olması gerekeni yaptım şikayet uzaklaştırma dava hepsi ve burayada dertleşmek biraz olsun iyi hissetmek için yazdım ama işitmediğim hakaret kalmadı dayanamayıp konumu kapattırdım herkes değil ama bir çok kişi burda hakaret ederek stres atıyor resmen üzülme rabbim yardımcın olsun

Sizin gibiler yuzunden 1 kez hata yapan kadınlar, kendilerine yeni hayat kuracak cesareti bulamıyor.
Kadin öldürülse, evlenmeseymiş o manyakla diyip yine kadını suclayan leş zihniyet sizinkisi.

Siddet gormemis olmaniz sizin başarınız değil.
Sansiniz sadece.
Bu yorumu vallahi çerçeveletip asmak lazım 😊
Hele o son cümle 👏🏿

Sansiniz sadece.

Ya açın okuyun şu adamın yazdıklarını yeter ya ne yapayım kendimi mi öldüreyim yeter! Ben ilac kullanıyorum aklım yerinde mi ki dogru karar verebileyim
sen böyle kendi aklını küçümsersen eşin olcak adam da çok rahat aklı yerinde değil hastaneye yatsın falan der afferim sana:KK9:

Bu yorumu vallahi çerçeveletip asmak lazım 😊
Hele o son cümle 👏🏿

Sansiniz sadece.
Şansım değil aklım sayesinde
Ha yarın piskopstın birine aşık olurum dayağı yerim o zaman da emin ol kendi suçumdu derim
Beni en çok yargılayan yine benim emin ol
Ben hayatım boyunca bu tiplerden uzak durdum
Çıkmadı mı böylesi çıktı ama anlayıp ilişki bile kurmadım
Bir insan anlıyor
Varsın yalnız olayım dedim böyle tipleri çekmedim
Bu insanın elinde olan birşey

sen böyle kendi aklını küçümsersen eşin olcak adam da çok rahat aklı yerinde değil hastaneye yatsın falan der afferim sana:KK9:

bende en çok ona takıldım ilaç kullanıyorum ilaç kullanıyorum nüfusun yarısı ilaç kullanıyor neredeyse..
adam iyice işlemiş beynine hastasın sen diye galiba.

Ya açın okuyun şu adamın yazdıklarını yeter ya ne yapayım kendimi mi öldüreyim yeter! Ben ilac kullanıyorum aklım yerinde mi ki dogru karar verebileyim
Ya biz zaten adam seni öldürmesin dönme o adama diye debeleniyoruz yok ilaç kullanıyom bilmem ne ben 10 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum o kadar konu açtım bir kere bile konularımda savunmam ama ilaç kullanıyorum olmadı ne haliniz varsa görün ya

Ya erkeksen ? burda beni reel de tanıyan çok insan var mesela eski üyeyim birde başıma çok geldi yani bilemedim :)
Erkek değilim ya ne erkeği tutturmuşlar erkek erkek konu sahibi de erkeksin diyor
Hasta mısınız
Beğenmediğiniz yorum gelince
Yok erkeksin yok mutsuzsun yok çirkinsin
Hiçbiri değilim çatlayın 🤣

bende en çok ona takıldım ilaç kullanıyorum ilaç kullanıyorum nüfusun yarısı ilaç kullanıyor neredeyse..
adam iyice işlemiş beynine hastasın sen diye galiba.
geçen eczaneye gittim birisi c...x antidepresan alıyordu, kadın biz ona aramızda istanbul şekeri diyoruz ver ordan bir tane dedi afsdghd
o kadar yaygın ki artık ''şeker'' olmuş
anormal bir durum değil artık günümüzde ne yazık ki. ayrıca ortada bir rahatsızlık varsa düzeltilir ilaç alınıp. devamlı aklımı kaybettim diyip durulması mağdur edebiyatı bana göre

Umarım devam etmez
Eder etmez sanane diyorlar
Ya gerçekten banane
Ama benle uğraşıcağına kocasından kaçsın
Elinde silah olan bir adam
Dayak atıyor kaç kere
Bu her defasında dönüyor
Yine dayak yiyor
Ağlıyor sızlıyor dönüyor
24 yaşında bir kadın kendine bakamıyor
Çocuğu yok
Çocuklu işsiz kadın boşanıyor kurtuluyor
Ben sert yazdım diye çirkef deniliyor
Bu tip kadınlar da hasta çünkü dediğim için
Bunu psikologlar söylüyor zaten
Eskiden görücü usulü evleniliyordu annelerimiz zamanında adam deli mi dayakçı mı bilmem ne mi bilmeden evleniyorlardı çekiyorlardy
Artık öyle değil
1-2 sene görüşüyorlar hatta aynı evi paylaşmışlar
Adam belli zaten
Piskopatın biri
Umarım kurtulur ama boşanıcağını düşünmüyorum Buda benim fikrim
Siz de inatla bu konuya yorum yazmak yerine daha faydalı şeyler yapabiliriniz mesela. Zaten konu sahibinin değişeceğine inanmıyorsunuz. Neyin ısrarı bu?? Hayatınızda hiç hata yapmamış bir insansanız helal olsun diyorum ve tebrik ediyorum sizi. Belki o yüzden hata yapan insanları anlayamıyorsunuzdur. 🤷‍♀️

Burda da sana karşı yazan, laf anlatmaya çalışan herkes haksız sen haklı nasıl olcak?

Bir şey sorcam.
Benim kp ile akrabalığın var mı?
Bu kadın boşanmayacak
Hepinizde benden özür dileyeceksiniz tamam mı
Şizofrene bağlamışsınız
Ne çirkinliğim kaldı ne mutsuzluğum ne çirkefliğim bide erkek de dediler
Şimdi kp misin diyor
Allahım ya

Erkek değilim ya ne erkeği tutturmuşlar erkek erkek konu sahibi de erkeksin diyor
Hasta mısınız
Beğenmediğiniz yorum gelince
Yok erkeksin yok mutsuzsun yok çirkinsin
Hiçbiri değilim çatlayın 🤣

Okuduğunu algılayabilsen keşke ne kadar güzel olur :) ya ifadesi var orda ya erkeksen diyorum kesin erkeksin demiyorum niye çatlıyayım ben eminim ki daha güzelim ve zekiyim başarılı meslek sahibi kültürlüyüm çok seviyorum kendimi :) neyse konu da anlatmakistediğin şey doğru fakat üslubun bir arkadaşın da yazdığı gibi leş resmen yani kültür seviyen mi düşük yoksa sorunların mı var bilemem insanları rahatsız etmekten başka bir işe yaramıyorsun yani üzgünüm ben de acımasız konuşmalarımla tanınırım ve bu yüzden sık sık mapusa düşerim :confused:

Benim fallarımdan kime ne pardon?
Evet basit insanlar basit hayatlar yaşsr
Hersey bizim seçimimizdir hayatta
Oturup bu tiplere niye acıyayım
Büyük konuşmam aksine büyük konuşanları hep gördüm hayatta
Bende hangi konuda büyük konuştuysam sınanmışımdır , ha bu seninle olmaz ama çocuğunla olur

Okuduğunu algılayabilsen keşke ne kadar güzel olur :) ya ifadesi var orda ya erkeksen diyorum kesin erkeksin demiyorum niye çatlıyayım ben eminim ki daha güzelim ve zekiyim başarılı meslek sahibi kültürlüyüm çok seviyorum kendimi :) neyse konu da anlatmakistediğin şey doğru fakat üslubun bir arkadaşın da yazdığı gibi leş resmen yani kültür seviyen mi düşük yoksa sorunların mı var bilemem insanları rahatsız etmekten başka bir işe yaramıyorsun yani üzgünüm ben de acımasız konuşmalarımla tanınırım ve bu yüzden sık sık mapusa düşerim :confused:
Ay kültür seviyeni seveyim senin
Sen güzel ol tamam biz çirkiniz
Ezik
Ünlü yaşlı sevgilisi olan sen miydin
Milletle kavga ediyordun
Git onla ilgilen sen
Boşver benim güzelliğimi
Konu niye buraya geldi anlamadım

İnsanlar hata yapar ve bedelini öder
Bende hatalar yaptım bedelini kendim ödedim
Bana çirkef diyerek forumdaki kadınları yerden yere vurarak o başlattı kavgayı
Cevabı alınca da oturdu aşağıya
Size ne oluyor?
Bu kadın boşanmaz asla inanmıyorum buna
Boşanıcak kadın şikayetçi olurdu
Gelip kocası alır bir kaç günr
Yine kavga dövüş otururlar
Bu toplumun yapısını çok iyi biliyorum ben
O yüzden bana masal anlatmayın
Çoğunuzdan daha deneyimli bir insanım
Ne haliniz varsa görün ya banane

Sitemlerinizin özünde haklisiniz , ne demek istediginizi anladik ama uslubunuz kirici , pek cok soylediginiz seyde size katiliyorum ama uzatmayin artik , konu sahibi kotu durumda , gidecegim diyor inanmiyorsaniz bile uzatmayin mevzuyu artik konusu iyice dagildi , belki gerçekten burada edilecek bir kac cesaret dolu yorumla o cesareti kendinde bulur ve hayatini kurtarir
Hata yapmis , ceremesini cekmis simdi kendini kurtarabilir artik , daha fazla moralini bozmayin

Şansım değil aklım sayesinde
Ha yarın piskopstın birine aşık olurum dayağı yerim o zaman da emin ol kendi suçumdu derim
Beni en çok yargılayan yine benim emin ol
Ben hayatım boyunca bu tiplerden uzak durdum
Çıkmadı mı böylesi çıktı ama anlayıp ilişki bile kurmadım
Bir insan anlıyor
Varsın yalnız olayım dedim böyle tipleri çekmedim
Bu insanın elinde olan birşey
Canım sunu anlamıyorsun bazen insan HATA yapabiliyor, sende kendine kızarsın bir ton laf eder bu hale düşecek insan mıydım dersin. Ama birileri gelir seni burada oldugu gibi EZİKlerse o zaman ne hissedersin çok merak ediyorum.
Dediklerin de haklılık payı olsa da empatiden yoksun yorumlar yapıyorsun. Ölçüp tartıp konuşayım karsıdmaki zaten kırılmış bir kadın üstelik yaşadıkları kolay değil demiyorsun kendinin yaşamayacağından o kadar emin konuşuyorsun ki hayret ediyorum.
Hepsini okudum yazdıklarını. Öfkelisin inanılmaz öfkeli yazıyorsun.
Söylediklerini öfkeden arınmış daha güzel bir uslup ile de söyleyebilirdin özellikle empati ile...
İnsan şu dünya da en çok anlaşılmak istiyor.. Konu sahibi de su an bunu istiyor.
Acımasız olmak bence hiç bir insana yakışmıyor.
Yorumlarınız cidden çok acımasızca olmuş. Öfke, nefret, hırs dolu...
🤷🏻‍♀️

Sitemlerinizin özünde haklisiniz , ne demek istediginizi anladik ama uslubunuz kirici , pek cok soylediginiz seyde size katiliyorum ama uzatmayin artik , konu sahibi kotu durumda , gidecegim diyor inanmiyorsaniz bile uzatmayin mevzuyu artik konusu iyice dagildi , belki gerçekten burada edilecek bir kac cesaret dolu yorumla o cesareti kendinde bulur ve hayatini kurtarir
Hata yapmis , ceremesini cekmis simdi kendini kurtarabilir artik , daha fazla moralini bozmayin
Hayır iyice sinirlendirdiler
Çirkin diyorlar ne alaka
Abuk sabuk yorumlar kişiliğime
Tanımadan etmeden
Ne garip insanlar bunlar
Ben sinirli olabilirim ama dediklerim doğru
Linç ettiler resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X