• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Ağır Şekilde Terk Edildim

o sana o pis lafı ederken bişey olmuyo da sen onun lafını ona geri iade edince mi namus abidesi kesiliyor? geçeceksin bu ayakları. özür dileyerek hata etmişsin. haklıyken haksız duruma düşmüşsün. fazla muhatap olmuşsun. şunu unutma, çamurlu suya taş atarsan üzerine sıçrar. şuandan sonra tüm diyalogu kes. söylediği laf geri dönüşü olmayan bir laf.

o kim ki onu kafana takıyon böyleleri için üzülmeye değmez

tam bir ibne o herif b halt da olmaz.baksana kadın deyince aklına ilk gelen kelime o...
sence yeterince kadınlara bakış açısını özetlemiyor mu?sen o kişi görünümünde aklındaki kişiyi seviyorsun.sanki geçmeyecek gibi gelir ama geçer gider inan o kadar hakaretten sonra arama ve hattını değiştir.haklı terkeden kadınların hikayelerini oku.süreci hızlandırır.içi kötü dışı kötü iyi bi yerini göremedim ben bunun.

Anneme hakaret ettin diyor. Yemin ederim ki ben birinin annesine babasına kötü laf diyecek kadar düşmem. Sinir krizi geçirtti bana. Sanki bile bile yaptı. Bu saat oldu uyuyamıyorum yarın bu halde işe gidicem elim ayağım titriyor. Kriz geçirdim
Sen onun annesinden degersiz misin? O sana hakaret etti. Hala daha dağılıyor musun?

Ben de zıvanadan çıkarak patladım. Şimdi söylediğim laflardan kendim utanıyorum. Onun için kişiliğimi bozmama değmedi.

Deger deger...merak etme.

Sana oro*** diyen adamla oro**** agizinla konuşman gerek.

Kişiligin bozulmaz...hatda tam yerine gelir...bundan sonra bu tip resmen oro*** heriflerle takilmazsin.

Sevgili arkadaşlarım siz siz olun size kötü davranan insanların peşinden gitmeyin. Bana aylardır iğrenç davranan ama sevdiğini söyleyen birinin peşinden gidip buradaki tavsiyeleri onemsedigim halde kalbime yenilip hep affettim. Bir haftadır, ayrı kaldığım o kişiyle tekrar görüşüyordum. Tamam bunun için bana istediğiniz lafı söyleyin hak ettim zaten. Ellerim titriyor şu an.

Bugün işten çıkınca fenalaştım üşütmüşüm galiba eve geldim, biraz dinlendim. Saat 8 gibi bu kişiyi aradım. O da uyumuş kalmış. "Çok hastaydım anca arayabildim" dedim. "Şimdi daha iyiyim buluşup çay icebiliriz istersen" dedim. Bana inanmadı. Yalan söylediğimi, bilerek aramadigimi düşündü. O..... dedi. Daha yazamayacagim bir sürü hakaret... Şok geçirdim.

Telefonu kapattık tekrar aradı bir süre sonra. Özür dilerim dedi. Ardından benim yerimde kim olsa öyle konuşur dedi. "Özrünün hiçbir anlamı kalmadı. O laflari insan sevdigine nasil der" dedim. Offff virvir konuşuyorsun dedi. O.... dedi tekrar. Ben de patladim sonunda. Senin de bütün sevdiklerin ve yakınların öyle o zaman dedim. Burdan sonra kıyamet koptu. Anneme nasıl öyle dersin diye başladı yazıklar olsun diye devam etti. Benim namusuma laf eden adam birden dünyanın en haklı insanı oldu. Kızlar yemin ederim ki annesine bir laf etme düşüncesiyle demedim. Yanlis biliyorum ama patladim artik.

Sonunda da sinir krizi geçirdim. Mesajlar atıp "Aileni kastetmedim özür dilerim ama sen gerçekten söylesin böylesin" diye ağzıma gelen lafı saydım. Kriz geçirdim resmen. Hayatımda ilk kez bir insan beni bu hale getirdi. Sonra sakinleşip insana dönünce aradım açtı. "Seni sevmiyorum artık. Bu gece soğudum. Git hayatını yaşa. İstediğinle ol. Ben de oyle yapıcam" dedi. Paramparcayim şu an. Beni kim toplayacak? Kavgalar etsek de sevgimiz var sanıyordum. Bu kadar basit birini mi sevdim ben. En kötüsü şu an kendimi dünyanın en iğrenç insanı olarak görüyorum. Desteğe o kadar ihtiyacım var ki. Dibe vurmuş gibiyim.
Sevgi bu değil sevgililik böyle olmaz. Neden besliyorsunuz şu yabani hayvanları anlamıyorum.

Seve bilecegin en adi adami sevdin. Ama bitti gecti. Ne dediyse ne yasadiysan da gecti artik. Ders olsun bunlar sana gururunu onurunu topla yeniden kalk ayaga. Bi tane s...siz mi seni yok edecek?

Kendin icin ailen icin iyi olmak zorundasin. Degmeyen bi adam icin kendini daha fazla kucultme

niye paramparçasın anlamadım ki. böyle saçma, terbiyesiz bir insanı salla gitsin ya. üzülmeye bile değmez.

üf çıkar hayatından bu insanı iki lafından biri küfür olanlardan nefret ediyorum hele size diyorsa asla

komik olan size derken iyi de siz ona diyince ay anneme nası dersin diye efelenir bu tipler erkeklik taslar.

ne ara ne sor engelle telefonlarını karşına çıkarsa suratuna bakma.

Sizin onun annesine kufrettiginizi dusundugunde size verdigi tepki, siz onun size o.. dedigi zaman ona vermeniz gereken tepkidir.

Bir kadin asla kendine hakaret ettirmemelidir. Siz bu adami geri alsaniz, ne kadar degersiz oldugunuzu gercekten tahmin edemeyecek misiniz?

Kim benim yerimde olsa ayni tepkiyi verirdi demis bir de terbiyesiz. Hic bir normal insan oyle igrenc bi tepki vermezdi. Kaldi ki hastayim demissiniz, sizin icin endiselenmek yerine onun egosunu sisirmediniz diye kufretmis size..

Ama.. eger hak ettiginiz ve layik oldugunuzu dusundugunuz tavir ve iliski buysa, o zaman siz bilirsiniz

Bende sandım ki nikah masasında bıraktı seni yahu ne özür dilion adamdan zaten ayrıldınız kendi mokunda boguldun herkes kendi fegerini belirler unutma bunu

Ne kadar lacka bir iliski:KK57: birbirinize o kadar laf ettikten sonra nasıl yüz yüze bakacaksiniz size dediği lafı unutup anasının derdine düşmüş canı cehenneme

ne seviyesiz bir ilişki..bir arkadas cok dogru demis.onun size verdigi tepki sizun vermeniz gereken tepkiydi.resmen sizi suclu duruma dusurmus sizde kabullenmissiniz.bunun uzerine kim toplayacak beni diyorsunuz ya pess diyorum.kendi basiniza toparlanamiyor musunuz? illaki size hakaret eden biri mi lazim hayatinizda..bosuna yordum kendimi gerci, siz bir kac gune yalvar yakar barisirsiniz buyuk ihtimal.sonrada kaldiginiz yerden devam...

Anneme hakaret ettin diyor. Yemin ederim ki ben birinin annesine babasına kötü laf diyecek kadar düşmem. Sinir krizi geçirtti bana. Sanki bile bile yaptı. Bu saat oldu uyuyamıyorum yarın bu halde işe gidicem elim ayağım titriyor. Kriz geçirdim
Off annesine hakaret etsen ne olur sülalesine eten bile olurmuş madem bitiriyorsun saysaydın ağzına geleni...
O kadar onurlu ama başkasının kızına o... diyebiliyorsa yiyeceklerini hesaba katsın...
Neden ezik ezik özür diliyorsun birde...
Birahane dönersen bu psikopata söylediklerini yutmuş ve kabul etmiş olursun bilesin.

Şükredeceğine teselli bekliyosun.
İnsan kendine o... diyen biriyle neden birlikte olur ki
Hadi evli falan olsan anlıcaz da adam seni zaten sevmiyomuş ki

Back
X