• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Ağır Şekilde Terk Edildim

bu devirde o... bile kendine o... dedirtmiyorken size o.... diyen bu insan müsveddesi için üzülüyorsunuz öyle mi? :oha:

erkek arkadasım bana inanmıyordaki gibi bir konu bu
bu kızlarımız niye böyle allah askına
gurur kalmdı kızlarımızda
akıl yok bagımlılık var
kendilerini küçük görme degersiz hissetme var
azcık agır olun azcık gururlu olun sizin peşinizden o kossun lütfen su erkekleri pofpoflamayın
sana adam o.... diye daha pis sekilde terkedildim diyorsun
yahu sana en büyük hakareti yapmıs ne münasebet yedirmen lazım o lafı ona
sen pardonda o.... musun ki daha sindiriyorsun bu lafı kendine
bırak su rezil köpeği agzında küfür olan meziyetsiz
ondan adam olmaz sizde hala ona hak verir gibi bana git birini bul dedi ye takılıyorsun
gidin allah askına ASKIDA sevgiyide rezil ettiniz sizin gibi insanlar

Ne olursa olsun size o.. diyen insani siz nasil ariyorsunuz tekrardan. Sizin kendinize sayginiz yokmu bravo size.
Kesinlikle çok doğru size o lafı ettikten sonra nasıl ararsınız ya bi de bu insan demiyorum yaratıktan ayrildiginiza üzülüp dibe mı vuruyosunuz çok tuhaf gerçekten ben gönlüm çok rahat şekilde hayatımdan defederdim lisedeyken bi arkadaşımın sevgilisi arkadaşıma o... Demişti o da yüzüne tükürüp onu terk etti ne ozurler diledi çocuk arkadaşım suratına bile bakmadı 15-16 yaşında bi kız bunu idrak ediyo siz hala edemiyosunuz pesss

erkek arkadasım bana inanmıyordaki gibi bir konu bu
bu kızlarımız niye böyle allah askına
gurur kalmdı kızlarımızda
akıl yok bagımlılık var
kendilerini küçük görme degersiz hissetme var
azcık agır olun azcık gururlu olun sizin peşinizden o kossun lütfen su erkekleri pofpoflamayın
sana adam o.... diye daha pis sekilde terkedildim diyorsun
yahu sana en büyük hakareti yapmıs ne münasebet yedirmen lazım o lafı ona
sen pardonda o.... musun ki daha sindiriyorsun bu lafı kendine
bırak su rezil köpeği agzında küfür olan meziyetsiz
ondan adam olmaz sizde hala ona hak verir gibi bana git birini bul dedi ye takılıyorsun
gidin allah askına ASKIDA sevgiyide rezil ettiniz sizin gibi insanlar
Çok haklısınz aşk sevgi bu olamaz kendimi rezil ettim sadece.

Kesinlikle çok doğru size o lafı ettikten sonra nasıl ararsınız ya bi de bu insan demiyorum yaratıktan ayrildiginiza üzülüp dibe mı vuruyosunuz çok tuhaf gerçekten ben gönlüm çok rahat şekilde hayatımdan defederdim lisedeyken bi arkadaşımın sevgilisi arkadaşıma o... Demişti o da yüzüne tükürüp onu terk etti ne ozurler diledi çocuk arkadaşım suratına bile bakmadı 15-16 yaşında bi kız bunu idrak ediyo siz hala edemiyosunuz pesss
Olayın sıcaklığı ile ne yaptığımı bilemedim ki. Şimdi yazdığım mesajları okudum da niye yazmışım ki bunları değer miydi dedim kendi kendime. O lafın ağırlığı korkunclugu bile yeni yeni çöküyor üstüme olayın sıcaklığı geçtikçe.

Kusura bakkma ama okurken güldüm.
Bu bahsettiğin kişi kesinlikle akıl sağlığı yerinde olan biri değil.
Bununla fazla takılma zaten senide delirtir.
Sende de hata var gerçi hatan oldugu kabul etmişsin o yüzden bir şey demiyorum.
Ama bence sinir krizigeçirme mutlu ol bu kişiden kurtuldugun için.

aynen katılıyorum size
burda bir bayan vardı nickini hatırlamıyorum hepp bu tür konu sahiplerine
git Tedavi Ol diyordu hakkaten ne kadra haklı
insanların hasta ruhlu olduklarını bizler burdan net görüyoruz ne darılın ne gücenin ama siz normal degilsinz su an
gidip tedavi olun
birisi size o... diyecek ve siz daha kendinizi suclayacaksınz sizinki takıntı deger yargınızı yitirmişsinz lütfen gidin biraz tedavi olun ilaç kullanın ruhunuz iyileşsin çok ciddiyim problemlerinz var
Bu yaşıma kadar hep kendime doktorluk ettim ama demek ki ben de yoruldum artık. Buraya üzüntüyle konu açarken bile şimdi herkes beni suçlar ailesine öyle dediğim için diye düşündüm. O psikolojideydim düşünün. Herif bana o... ve bilumum hakaretler etti. Bunun korkunclugunun bile şu an yeni yeni farkına varıyorum.

aynen katılıyorum size
burda bir bayan vardı nickini hatırlamıyorum hepp bu tür konu sahiplerine
git Tedavi Ol diyordu hakkaten ne kadra haklı
insanların hasta ruhlu olduklarını bizler burdan net görüyoruz ne darılın ne gücenin ama siz normal degilsinz su an
gidip tedavi olun
birisi size o... diyecek ve siz daha kendinizi suclayacaksınz sizinki takıntı deger yargınızı yitirmişsinz lütfen gidin biraz tedavi olun ilaç kullanın ruhunuz iyileşsin çok ciddiyim problemlerinz var
Bu yaşıma kadar hep kendime doktorluk ettim ama demek ki ben de yoruldum artık. Buraya üzüntüyle konu açarken bile şimdi herkes beni suçlar ailesine öyle dediğim için diye düşündüm. O psikolojideydim düşünün. Herif bana o... ve bilumum hakaretler etti. Bunun korkunclugunun bile şu an yeni yeni farkına varıyorum.

Siz bi de üstüne özür mü dilediğiniz ? Kusura bakmayın ama girdiğiniz dipten epeyce bi düşünüp öyle çıkın. Sevgiden de bahsetmeyin . Bu düpedüz hastalıklı bi ilişki.

Siz bi de üstüne özür mü dilediğiniz ? Kusura bakmayın ama girdiğiniz dipten epeyce bi düşünüp öyle çıkın. Sevgiden de bahsetmeyin . Bu düpedüz hastalıklı bi ilişki.
Benim ailem sana ne yaptı fln filan deyince kendimi savunmak için öyle davrandim işte. Bir de ben o sinirle o bana oyle dedi diye ben onlara öyle dedim. O yüzden vicdan da yaptım suçsuz insanların gıyabında konuştum diye. Evet artık hastalıklı hale gelmiş bunu dün kabul ettim sonunda.

insan kendinden bilir işi...öyle o.... dolu bir yerde büyümüş olmalı ki her kadını o... sanıyor. İçimi döktüm kusura bakmayın. Size gelince bence yeniden affediceksiniz, öğrenilmiş çaresizlik mi yoksa bağımlı psikolojisimi bilemem inşallah haklı çıkamam çünki bu adam sizi dövmeye başlicak hanımefendi.

Beni de biri toplasın ayrıldım tabi hakaret hiç yoktu ama kırdı çok kırgınım bir an da vazgeçmeleri insanı kahrediyo keşke hiç başlamasaydım diyorum kendimi yalnız hissediyorum

Beni de biri toplasın ayrıldım tabi hakaret hiç yoktu ama kırdı çok kırgınım bir an da vazgeçmeleri insanı kahrediyo keşke hiç başlamasaydım diyorum kendimi yalnız hissediyorum
ben de hiç tanışmasaydım başlamasaydım diyorum ama bu da yaşanması gereken bir hayat dersi oldu bana. beraber sahile gittiğimizde kalp şeklinde bir taş bulmuştuk. onu dahi işyerindeki masamda saklıyordum. kim bir taşı saklar ki. o kadar küfürü hakareti işitip patlayıp karşılık verip suçlu durumuna düşürüldüğümle kaldım. kırgınlık sebebiniz gerçekten ağır bir konuysa düşünün. çünkü ben de kırgınlıkları örtbas ede ede bu noktaya geldim.

ben de hiç tanışmasaydım başlamasaydım diyorum ama bu da yaşanması gereken bir hayat dersi oldu bana. beraber sahile gittiğimizde kalp şeklinde bir taş bulmuştuk. onu dahi işyerindeki masamda saklıyordum. kim bir taşı saklar ki. o kadar küfürü hakareti işitip patlayıp karşılık verip suçlu durumuna düşürüldüğümle kaldım. kırgınlık sebebiniz gerçekten ağır bir konuysa düşünün. çünkü ben de kırgınlıkları örtbas ede ede bu noktaya geldim.
Benim yaşadığım şehire gelmişti beraber sarılıp ağlamıştık göz yaşını sildiği mendili saklıyorum bende beraber meyve suyu içtiğimiz cam şişeyi çok basit şeyler ama anlamı büyük bana dedi ki diğer insanlar seni üzüyo ama ben kırıyorum benimle mutlu olamadın mutlu olucağın kişileri sev dediğinde kahroldum zaten sabah işe giderken bile ağladım ama cuma mesajı attı kırgınım yazmicam da ilişkin ne kadar sürdü?

Ay sen bide bundan özürmü diledin?

Benimde başimda vardi böyle bir it...
Sonunda patladim ve aģiza alinmicak lafkarla anasina danasina gelmiş gecmiş ecdadina girişdim..

Nedense ondan sonra adam oldu...hala kapimda sürünüyor.

Bu tip piskopatlarin hoşuna gidiyor.

Ay sen bide bundan özürmü diledin?

Benimde başimda vardi böyle bir it...
Sonunda patladim ve aģiza alinmicak lafkarla anasina danasina gelmiş gecmiş ecdadina girişdim..

Nedense ondan sonra adam oldu...hala kapimda sürünüyor.

Bu tip piskopatlarin hoşuna gidiyor.
Ben de zıvanadan çıkarak patladım. Şimdi söylediğim laflardan kendim utanıyorum. Onun için kişiliğimi bozmama değmedi.

Özür bile dilemedi düzgünce. Beni bagrina bassa ben o iğrenç lafı bile unutmasam da içime atardim belki. Ama sorun çok daha derinmiş. Herif bana güvenmiyor beni ailesinden görmüyor beni bir çırpıda kestirip atabiliyor beni sevmiyor. En baştan yanlışmış. Yıkıldığım nokta da bu galiba.
Beni bağrına bassa? Bu kadar sevgi arsızı, çaresiz ve ezik olmayın bundan daha kötü şeyler yaşarsınız.

ilk kez mi öyle diyor. peş peşe söyleyebildiğine göre ilk kez değil. yine affetmeyin bari.

Adama hakaret edeceğine tutup da akrabalarına ediyorsun .onlar NE alaka!!!??
Adama her lafı say mesaj at karaktersiz sonuçta nasıl o..lafını söyleyebilir..
Özür dilemişsin birde ne dediysen dedin artık dönüp niye özür dileyip ananı kastetmedim diyorsun o anlık krizle söyledin ne dediysen dedin Yani ...kızım sen kendinde misin onun özür dilemesi gereken yerde sen niye diliyorsun

Back
X