En Ağır Şekilde Terk Edildim

İyi demişsin ..
O sana derken iyiydi ..bir anası bacısı namuslu zaten bunların ...

O... Diyen adamın yanında durman hata
adam karektersizin biriymiş ,sende
ne diye üzülüyorsun böylesine ,anlamadım
sevgine ,ilgine ,layık değilmiş
üzülüpte değerli vaktini heba etme , sana layık olana harca!

Saplantılı ilişki örneği.
Tedavi olun.
Benzer bir ilişkim oldu.
Küfür etmedi ama etmekten beter etti.
Tüm olanlara rağmen hala onunla görüşüyordum.
Şimdi düşünüyorum.
Yaşadıklarım bir saplantıdan ibaretti.
Kimse böyle birini sevmez. Sevemez. O sadece saplantıdır. Aşk ile saplantıyı ayırt edin.

O... diyen bir adam daha simdiden bunu diyorsa ilerde neler der neler yapar size. Hemen uzaklastirin kendinizden o adami.

bu kadar basit birini mi sevdim ben diyorsunuz. size o.... diyebilen birini sevmeniz hiç sorun değil di mi? tek sorun sizden soğuması ve ayrılması. yani sinirden gülüyorum yazdıklarınıza. annesinin namusuna laf edilince aslan kesiliyor beyefendi ama sizi namusunuza istediği gibi laf edebiliyor. çünkü annesi onun için önemli ama siz değilsiniz. çünkü annesini seviyor ama sizi sevmiyor. çünkü annesine saygı duyuyor ama size duymuyor. size de saygı ve sevgi duysa size de o kelimeyi söylemez hatta aklının ucundan bile geçirmezdi saygı duyduğu biri olduğunuz için. yazık. yazık ediyorsunuz kendinize. hadi o size saygı duymuyor diyelim. siz neden kendinize saygı duymuyorsunuz?

Görüşmeyi ilk hakaret ettiği anda sonlandırmanız ve bir daha ismini dahi duymaya tahammülünüz kalmamış olması gerekirken, hala iyi yada kötü açıklama yapıp, iletişim kurmamız çok yanlış. Birde hala terkedildim derdindesiniz. Kendinize gelin, değerinizi bilin.

Valla en sevdiğim de olsa bana o... Diyen birinin bütün sülalesine ağzıma geleni sayarım zerre de geri adım atmam. Ağır olacak belki ama hala birbirimizi seviyoruz sanıyordum falan yazman ne komik. Şaka mısınız siz ya? Ne yani sen özür diledin o da senden soğumuş affetmedi ayrıldı diye üzülüyor musun aahahaha belanı mı arıyorsun acaba? Hangi normal insan kendisine bunları diyen birini hala sever ve barışmak sevgili olmak ister? Normal insanların ilişkileri böyle olmuyor. Biraz kendine gel lütfen ya böyle olur mu? Ne mecburiyetin var ona söyler misin? Yanındaki adam sana kendini özel hissettirmeli, ben degerliyim diyebilmesin. Sana o.. diyen adamı napican Allah aşkına kin midesi kaldırır böyle bir durumu... pisliğin teki kendi isteğiyle çıkmış hayatından kalk dua et şükür namazı falan kıl. Hatta telefon numaranı falan değiştir hemen engelle her yerden bir daha ulaşamasin sana çünkü çok kısa zamanda yeniden ariycak. Pislik ya.

Suan bu ayrılıga üzülüyorsunuz anladığım kadarıyla. Nasılsa bir daha ararsa barışırsınız gibi duruyor. Bence cok kafaya takmaya gerek yok.

Nasıl oldun şimdi iyi misin?
Bak sakin ararsa açma bitir şu karaktersiz adamı . Onca kişi yazmış sana yardımda bulunmuş canım. Bundan sonra karşına çıkacak insanı iyi tani ufak tefek küfür bile kullanmayanini seç . Şimdi düşünüyorum da babam benim ağzına 1 kere bile küfür almamış birisi. Anneme böyle deseydi eminim bosardi :) Allah korusun. Böyle saçma seylerle değerli vaktini üzülerek harcama . İnsanlar ne umutlarla evlenip bosaniyor (ben) . Hayat kısa ve kendi degerimizi bizden başka kimse brlirleyemez. Ve kimse hint kumaşı değil . Bitmesi hayırlı oldu. Eğer tekrar baslarsanda emin ol şimdiki halinden daha kötü günler seni bekliyor olacak. Bi kursa yazıl ne bilim değişik şeylerle uğraş dagit kafanı . Çoğu kişi ne güzel yazmış ya yani kafanı dagitmana da gerek yok bu adama üzülerek bır durum yok. İyi ol :)

O igrenc herifin ailesini kastetseydin direkt niye geri adim attin ki bide özür dilemissin bravo. Ailesi oyle olduğu için degil tabi de annene kardesine oyle denilirse be hissedersin anlaminda. Gerci o öküz anlamaz ya neyse. Hala terkedildim demeyi nasıl yediriyorsun kendine ? Terkeden sen olmaliydin. Söylediği anda suratina teli suratina kapatip birdaha da yalvarsa da acmamaliydin ya neyse olan olmus. Bari bundan sonra akillan da be yapsa da asla barisma. Barışirsan hayatini mahvedecegin ortada.

eldevarhayat takilma bu kadar; kendine kizmaktan vazgecmen için : bosver ! bi yuz yil sonra hiç kimse senin o ruhsuz sevgiline veya o karektersizi doguran annesine laf ettigini hatirlamayacak bile . tipki o kisinin sana yaptiklarini da senin dahi hatirlayamayacagin gibi..

Bana biri o..... dicek?? Bende ay ayrildim aman nasil toparlarim dicem??? Kinamak istemiyorum ama insanda hic mi ozguven olmaz??? O lafi soyletene kadar da gitmissin pesinden kabahat sende onda degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…