En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
önce bu yöntemi dene memnun kalırsan devam edersin :)

tamam : )

flormar iyi değilmiş kurutucusu. oje olarak da mat serisini hiç kullanmadım.bir de onu alayım bakalım.

11 numaralı aday beşiktaşlı olmamdan dolayı siyah beyaz gördüm mü kalanını unutuyorum

Kızçeler işte bunu şimdi yaptım
şükür tırnak uzadı şekil aldı,bu törpü şekline bayılıyorum kendimi bildim bileli bunu kullanıyorum...bir tık daha uzasa tam olucak...

bilgisayardan bakınca farkettim benim fotoda hep taşmış gibi görünmüş püh keşke netleseydim hiç özenmemişim

günaydın, başım döndü sabah sabah ,bu nasıl güzel eller ve nasıl özenilmiş bir yarışma hangi rakibime oy versem bilemedim ki

Güzel bir yarışma olmuş :) tüm yarışmacılara başarılar dilerim. Ben oyumu 1 numaralı adaydan yana kullandım.

valla ben de oyumu rakibime verdim, hakkını yiyemem şimdi hatunun elleri çok zarif ve bakımlı,keşke benimde öyle uzun parmaklarım olsaaaa ıhhhh

ben kısa tırnakten ve acık renk ojeyi sevdigim için oyum 12 numaraya gayet guzel.

ahh canım yaaa,bana da yanlışlıkla oy verdiler heralde , kıyamammm kii

keşke benim d güzel tırnaklarım olsaydı ya küt ve tırnak yatağım kısa bide çok et oluyor manikür yaptırmassam alah alah yani küçücük tırnak kalıyor.. lale şeklinde olan tırnaklara bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…