Ne için yalan söyledim anlayamadım ?
Bakın ben buraya fikir almak için dürüstlükle forum açtım.
Ylancılıkla suçlanmak için değil!!!
Ortada bir yalan olsa idi bu kadar açıklıkla yazmazdım
Ve ben ne yapabilirim diye açtım forumu eleştirilmek için değil . Oki
pardon ama eski baldızın sayfasında bu resimler var ama kızın yeni kocası bile takmıyorken bunu sen neden dert ediyorsun ki
herkes sanırım bunu anlamamış tabiki de yanlış o resimlerin yeni birliktelikler evlilikler varken orada bulunması bence hiç yoktan ilişkini zedeleme bu sebepten nişanlını soğutma kendinden
İster suçladığımı düşün ister eleştirdiğimi, bak yine söylüyorum beni hiç bağlamaz zaten.
Ama malesef hayal aleminde yaşıyorsun.
Hiç bir insan evladı bak türkiyeyi geçtim dünyada yok istanbuldan bursaya her akşam gidip dönecek. her akşamdan bahsediyoruz.
Bu konu ayrı konu, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz, ama beni inandıramadınız.
Fotoğraf meselesine gelince de, boşuna kendini harap ediyorsun diye herkes söylüyor sana ama anlamak istemiyorsun galiba.
siz herzaman bu kadar sert mi konuşursunuz ?
kız kardeşimin nişanlısı evlendi sonra biz kızkardeşimle kurslara gidiyorduk birgün adamın karısı bu kursa geldi inanamadık meğer evde sürekli kız kardeşimden bahsediliyomuş buda merak etmiş bu kız nasıl diye çok sinirlenmiştik hem kıza hem ailesine evlenmişsin ne eskilerden bahsedip kızı kudurtuyosunuz hayır kız da enteresan yanında baktın bahsediyorlar açıkça bundan hoşlanmadığını beyan et şimdi sende okızın yaptığını yapıyon kimseyi boşuna huzursuz etme sonunda sen üzülürsün
:))))
ayak parmaklarımı bile sever dedim , öpmeyi nereden çıkarttınız
evet eski sevgilisini de öptü kokladı tabiki
6 yıl beraber kalmıslar evcilik oynayacak değiller ya:))))
Balık burcuyum evet belki de ondan hayal aleminde yasıyorumdur..
Siz ne demek istediğimi ve bu forumu neden açtığımı önce anlayın lütfen , sonra da usturuplu olarak yorum yapın .
Kimse kimseye yalancı diyemez . Hele ki siz bana asla diyemezsiniz. Yazdıklarınıza dikkat edin ltf
biz kadınlar, çoğumuz yapıyoruz geçmiş didiklemeyi.
kardeşi evlendiği halde abla eski nişanlıyla fotoğrafları tutuyorsa bu ablanın ayıbıdır. eski nişanlının bile suçu burda.
ne güzel her şey yolunda gidiyormuş, Allah tamamına da erdirir inşallah. kurcalayıp kurcalayıp sıkmayın canınızı.
değmeyeceğini siz de biliyorsunuz
Bana sorarsanız bundan sonra bakmamaya özen gösterin biz bayanlar diyelim çok fazla didiklemeye bakmaya meraklıyız hepimizde var sevdigimize nefret ettigimize kıskandıgımıza herkese bakarız istisnalar vardır ama geneli böyle o yüzden merak edip bakmanızı anormal bulmadım ben sadece sizin canınızı sıkmış buna üzüldüm.Bunda ama erkek arkadaşınızın suçu yok sizde biliyorsunuz ve sizden önce yaşanmış şeyler sevgisini hissediyorsanız ne mutlu bunu bozmayın derim erkek arkadaşınıza yansıtmayın o resmi göndermekle hata yapmışsınız farkındasınızda bence anlattıklarınızlada aklı başında oldugunuz belli kızın ablasının resimleri kaldırmaması ilginç ama insanlarıda anlayamıyoruz bazen öyle tuhaflıklardan biri sanırım yanlış bir davranış bence eski nişanlısının bundan haberide yok olsa kaldırtırdı eşinin görmesini istemez sonuçta herkes kendi yoluna bakmış o da sevmiş evlenmiş şöyle düşünün olsaydı onunla olurdu şuan sizin yanınızda o yüzden geçmişin bir anlamı yok yaşadıgınız can sıkıntısını unutun hiçbirşey olmamış gibi yolunuza devam edin derim ben.
belki yeşil rengin size yakışacağını düşünmüş söylemiş olabilir siz sorunca da eskiyi hatırlamak istemediği için kaçamak cevap vermiş olabilir ama fotoğraf göndermeniz yanlış olmuş yok olmaz böyle iş falan diyen arkadaşlar var ama bi resim gönderdin diye ayrılcak da değilsiniz ne o öyle çocuk gibi ... çok yanlış en ufak bişeyde ayrılmak benim size tavsiyem eski nişanlısını unutun gitsin onunla ilgili konu açmayın aranızda huzursuzluk da çıkmaz bişeyde olmaz bi kere bi hata yapmışsınız ama bu sürekli hata yaptığınız anlamına gelmez özür dileyin unutun gitsin
yok ayrılma durumumuz olmaz zaten
özür dileyeceğim bakalım 8 gibi burda olacakmış
tesekkur ederım güzel yorumunuz için
ayrıl demek kolay insanlara göre
biz birbirimize aşığız karı koca gibi hissediyoruz kendimizi ayrılmak kolay mı ya
Allah herkesı mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?