En başından anlatayım

herşeyi anladımda siz niye bu kadar konu sahibine saldırıyosunuz ben onu anlayaamadım ya!!

bende evlenceğim insanın nişan resimlerini ablasının facesinde görsem yadırgarım rahatsız olurum. Ki bu beni bayada ilgilendirir, bi kere o resimleri kendi kafasına göre yayınlayamaz ablası kardeşine sormuşmu bakalım yada nişanlına sormuşmu , hoş değil bence!!

Kızın ve eşinin face i olmayabilir ama arkadaş ve akrabalarının mutlaka vardır.
Eninde sonunda birisi görür ve eşinin haberi olur.
Ablasının yaptığı çok saçma.Durduk yere kızkardeşinin yuvasında tatsızlık çıkaracak.

Bence sen görmemiş,bilmemiş olsan daha iyi ama resmi nerden bulduğunu nasıl açıklayacaksın ?
Nişanlın öğrenince ablayla diyaloğa girerse hiç hoş olmayacak.

Ben aslında bu sorun haricinde yeniden evlenmeye çok erken karar verdiğini düşündüm.
Hakkında hayırlısı olsun.

ayak parmaklarınızı öpmeyi eminim eski nişanlısında uygularken öğrenmiştir.bu biraz ağır olmamışmı sizce

ben yanlış yazmısım
benım bosanmam 2010 senesı nısan ayıdır
yanlıslıkla 2012yazmısım

ben de anlamadım yanlarında olsam dövecek tarzda yazan kullanıcılar var:)
SANKİ BEN BURAYA AZAR İŞİTMEKİÇİN KONU AÇTIM
Sıkıntımı dile getirdim ve şuanda sakin düşünemediğimiçin siz olsanız nasıl davranırdınız diye soru sordum,
yalancı diyen de oldu :)
bu onların ayıbı mühim diil

ayak parmağı öpmek nerdençıktı onu da anlamadım, bir arkadasa bursa sevgilim evet beni çok seviyor ayak parmaklarıma kadar sever derken beni nasıl çok sevdiğini izah etmeye çalıştım , olay öpmeye geldi :)

nişanlım onlarla diyaloga girmez bundan eminim
resimler zaten 3 senedir hiç kalkmamış ki ordan
benim gibionların çevresine de garip geliyordur ama kimse bir yorumdabulunmuyor sanırım
zaten ablası kendisi demiş,nişanımız bozuldu ama ben resimleri silmeye kıyamadım diye :)))
demekki herkes memnun halinden ben hariç.

Kizin ablasini faceten eklemek icin binbir takla atman da tuhaf.

Sevgilini denemek icin kiyafetim ne renk olsun demen de tuhaf.

Sevgiline eski nisanlisinin fotografini gondermen de tuhaf.

Benim kocam bana nisanlanmadan once eski sevgililerimin fotograflarini gonderse sevgilinin abisini faceten ekledim falan dese ayrilirim, cunku inanilmaz bir kendini kucuk dusurme ve kendine guvensizlik gostergesi bana gore. Sevgilin karsindakinin karakterini pek sallamiyor herhalde

saygısızlık etmeyin....... bu yorumla kendı karakterınızı kendınız bellı etmıssınız zaten

saygısızlık etmeyin....... bu yorumla kendı karakterınızı kendınız bellı etmıssınız zaten

Kocamin eski sevgililerin ablalarini faceten eklemek icin takla atacak kadar zavalli degilim en azindan

Sevgiline bunu soylesene, ama iliskinin basinda degil, eski nisanlini eklemeye calistim baktim facei yok ablasini ekledik bizde arkadasimla diye, bakalim ne dusunecek. Bir de kizin ablasina ay yaptigi cok tuhaf yaaaa hala eski resimleri sakliyor diyorsun. Komedi

bu yorumunuzla kendi karakterinizi belli ediyorsunuz

size diyecek lafım yok

yaptığınız ikon da çok hoş :)

Sizin hatanız ortada hiç bir şey yokken nişanlınızın geçmişini didik didik etmek olmuş ve tabiri caizse arayan belasını da bulur mevlasını da misali hoş olmayan şeylerle karşılaşmışsınız.
Yorumların hepsini okumadım ama bu kadar üzerinize gidilmesine de anlam veremedim.
Evet hatalısınız ama sonuçta gördüğünüz şey de çok can sıkıcı bir şey.
Burada sizi eleştiren insanların emin olun ki tamamına yakını bunu hoş görü ile karşılamaz.
Ama sonuçta bu adam sizi sevdi ve bir yola birlikte çıkmışsanız gördüğünüz şeyi unutun gitsin;
bu ne sizin ne o kızın ne de nişanlınızın ayıbı..
Burada ayıp bir başkası ile evli olan kız kardeşinin eski nişan resimlerini halen herkesin görebileceği şekilde paylaşan ablanın..

bu yorumunuzla kendi karakterinizi belli ediyorsunuz

size diyecek lafım yok

yaptığınız ikon da çok hoş :)

Ya canim seninle karakter yarisina girecek degilim, dedigim gibi ayni kulvarda yarismiyoruz

yorumunuz için tesekkur ederım,
evet ayıp ablanın ayıbı
kardesı evlenmıs barklanmıs hala resımlerı orda tutuyor,
sevgılım de benım kocam olucak bu bakımdan hazmedemıyorum .
kızı merak ettiğim için ekledim ablayı baska bir hesaptan.
6 yıl beraberlermıs bunu kim olsa da merak eder.
sonucta ekledim evetama sadece kendim huzursuz oldum
kimseye birsey belli etmedim
insanlarınm burda demediği kalmadı.

Neymis efendim mustakbel karisiyim diye eski nisanlinin ablasi resimleri silmek zorundaymis. Ortada yasanmis bir gecmis var. Sevgilin gayet kendi rizasi ile poz vermis, ister face e koyarlar ister bilboarda asarlar.

Oldu olacak cocuklu adamla evlenenler de eski esten cocugu tekrar rahmine sokmasini istesinler

İnsan hiç bir şeyle yetinemiyor işte..

Mutsuz olmak için uğraşıyorsanız sonunda olursunuz merak etmeyin.

Ayrıca böyle takıntılı davranışlarla kimse size katlanamaz.

bende sana hak veriyorum canım, bende olsam tahammül edemezdim..
geçmiş geçmişte kalmalı, olmuş bitmiş bir nişan törenini neden hala saklıyor ki, amaç ne yani
neyse boşver fazla kurcalama, üzülen sen olursun.
önünde güzel bir yaşam var, böyle şeyler yüzünden sıkmayın birbirinizin canını..sen önüne bak ki yol alasın
bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle

paranoyak hastalıklı takıntılı insan yorumu alıyorum burda
kızı merak ettım baktım ne var ki bunda anlamadım
guzel yorumlarınız için tesekkur ederım canım

kaliteli iletişim eğitimi
etkili dinleme konuşma ve yazma eğitimi almanızı tavsiye ederim
tabiki kendi rızası ile poz verecek adam nişanlanıyor delimisiniz nesiniz ya
doğru düzgün okuyun anlayın ne demek istediğimi ve saygılı yorumlarınızı o zaman yazın anca

Ben de sana psikolojik destek, ozsaygi, baskalarina yalan soylememe vb egitimler almani onericem ama maalesef bunlar oneri ile olacak isler degil

Nisanlina yalan soyle iliskinin basinda bakmistim diye, milletin faceine dadan sonra da bize saygi ogret. Ne diyelim yaw he he.

paranoyak hastalıklı takıntılı insan yorumu alıyorum burda
kızı merak ettım baktım ne var ki bunda anlamadım
guzel yorumlarınız için tesekkur ederım canım

herkesin bakış açısı farklı olabiliyor canım. boşver sen, burada çeşit çeşit yorum yapanlar oluyor kimisinin üslubu böyle sert olabiliyor, sen kendini bildikten sonra fazla takmamak gerek
merak edip bakman normal, bende olsam bende bakardım, meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…