Ortalık mı? Kadını faceten ekleyip, bilmem kac yıl önceki albümünü bulup, ortalara döken sizsiniz o değil.
Siz hayal aleminde yasıyorsunuz, ayak parmaklarınızı öpmeyi eminim eski nişanlısında uygularken öğrenmiştir.
Kızın ve eşinin face i olmayabilir ama arkadaş ve akrabalarının mutlaka vardır.
Eninde sonunda birisi görür ve eşinin haberi olur.
Ablasının yaptığı çok saçma.Durduk yere kızkardeşinin yuvasında tatsızlık çıkaracak.
Bence sen görmemiş,bilmemiş olsan daha iyi ama resmi nerden bulduğunu nasıl açıklayacaksın ?
Nişanlın öğrenince ablayla diyaloğa girerse hiç hoş olmayacak.
Ben aslında bu sorun haricinde yeniden evlenmeye çok erken karar verdiğini düşündüm.
Hakkında hayırlısı olsun.
herşeyi anladımda siz niye bu kadar konu sahibine saldırıyosunuz ben onu anlayaamadım ya!!
bende evlenceğim insanın nişan resimlerini ablasının facesinde görsem yadırgarım rahatsız olurum. Ki bu beni bayada ilgilendirir, bi kere o resimleri kendi kafasına göre yayınlayamaz ablası kardeşine sormuşmu bakalım yada nişanlına sormuşmu , hoş değil bence!!
Kızın ve eşinin face i olmayabilir ama arkadaş ve akrabalarının mutlaka vardır.
Eninde sonunda birisi görür ve eşinin haberi olur.
Ablasının yaptığı çok saçma.Durduk yere kızkardeşinin yuvasında tatsızlık çıkaracak.
Bence sen görmemiş,bilmemiş olsan daha iyi ama resmi nerden bulduğunu nasıl açıklayacaksın ?
Nişanlın öğrenince ablayla diyaloğa girerse hiç hoş olmayacak.
Ben aslında bu sorun haricinde yeniden evlenmeye çok erken karar verdiğini düşündüm.
Hakkında hayırlısı olsun.
Kizin ablasini faceten eklemek icin binbir takla atman da tuhaf.
Sevgilini denemek icin kiyafetim ne renk olsun demen de tuhaf.
Sevgiline eski nisanlisinin fotografini gondermen de tuhaf.
Benim kocam bana nisanlanmadan once eski sevgililerimin fotograflarini gonderse sevgilinin abisini faceten ekledim falan dese ayrilirim, cunku inanilmaz bir kendini kucuk dusurme ve kendine guvensizlik gostergesi bana gore. Sevgilin karsindakinin karakterini pek sallamiyor herhalde
saygısızlık etmeyin....... bu yorumla kendı karakterınızı kendınız bellı etmıssınız zaten
Kocamin eski sevgililerin ablalarini faceten eklemek icin takla atacak kadar zavalli degilim en azindan
Sevgiline bunu soylesene, ama iliskinin basinda degil, eski nisanlini eklemeye calistim baktim facei yok ablasini ekledik bizde arkadasimla diye, bakalim ne dusunecek. Bir de kizin ablasina ay yaptigi cok tuhaf yaaaa hala eski resimleri sakliyor diyorsun. Komedi
bu yorumunuzla kendi karakterinizi belli ediyorsunuz
size diyecek lafım yok
yaptığınız ikon da çok hoş :)
Sizin hatanız ortada hiç bir şey yokken nişanlınızın geçmişini didik didik etmek olmuş ve tabiri caizse arayan belasını da bulur mevlasını da misali hoş olmayan şeylerle karşılaşmışsınız.
Yorumların hepsini okumadım ama bu kadar üzerinize gidilmesine de anlam veremedim.
Evet hatalısınız ama sonuçta gördüğünüz şey de çok can sıkıcı bir şey.
Burada sizi eleştiren insanların emin olun ki tamamına yakını bunu hoş görü ile karşılamaz.
Ama sonuçta bu adam sizi sevdi ve bir yola birlikte çıkmışsanız gördüğünüz şeyi unutun gitsin;
bu ne sizin ne o kızın ne de nişanlınızın ayıbı..
Burada ayıp bir başkası ile evli olan kız kardeşinin eski nişan resimlerini halen herkesin görebileceği şekilde paylaşan ablanın..
bende sana hak veriyorum canım, bende olsam tahammül edemezdim..
geçmiş geçmişte kalmalı, olmuş bitmiş bir nişan törenini neden hala saklıyor ki, amaç ne yani
neyse boşver fazla kurcalama, üzülen sen olursun.
önünde güzel bir yaşam var, böyle şeyler yüzünden sıkmayın birbirinizin canını..sen önüne bak ki yol alasın
bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle
Neymis efendim mustakbel karisiyim diye eski nisanlinin ablasi resimleri silmek zorundaymis. Ortada yasanmis bir gecmis var. Sevgilin gayet kendi rizasi ile poz vermis, ister face e koyarlar ister bilboarda asarlar.
Oldu olacak cocuklu adamla evlenenler de eski esten cocugu tekrar rahmine sokmasini istesinler
kaliteli iletişim eğitimi
etkili dinleme konuşma ve yazma eğitimi almanızı tavsiye ederim
tabiki kendi rızası ile poz verecek adam nişanlanıyor delimisiniz nesiniz ya
doğru düzgün okuyun anlayın ne demek istediğimi ve saygılı yorumlarınızı o zaman yazın anca
paranoyak hastalıklı takıntılı insan yorumu alıyorum burda
kızı merak ettım baktım ne var ki bunda anlamadım
guzel yorumlarınız için tesekkur ederım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?