• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başından anlatayım

Ne için yalan söyledim anlayamadım ?

Bakın ben buraya fikir almak için dürüstlükle forum açtım.

Ylancılıkla suçlanmak için değil!!!

Ortada bir yalan olsa idi bu kadar açıklıkla yazmazdım

Ve ben ne yapabilirim diye açtım forumu eleştirilmek için değil . Oki

İster suçladığımı düşün ister eleştirdiğimi, bak yine söylüyorum beni hiç bağlamaz zaten.
Ama malesef hayal aleminde yaşıyorsun.
Hiç bir insan evladı bak türkiyeyi geçtim dünyada yok istanbuldan bursaya her akşam gidip dönecek. her akşamdan bahsediyoruz.
Bu konu ayrı konu, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz, ama beni inandıramadınız.

Fotoğraf meselesine gelince de, boşuna kendini harap ediyorsun diye herkes söylüyor sana ama anlamak istemiyorsun galiba.

pardon ama eski baldızın sayfasında bu resimler var ama kızın yeni kocası bile takmıyorken bunu sen neden dert ediyorsun ki
herkes sanırım bunu anlamamış tabiki de yanlış o resimlerin yeni birliktelikler evlilikler varken orada bulunması bence hiç yoktan ilişkini zedeleme bu sebepten nişanlını soğutma kendinden

kocası takmıyor çünküü kocasının bu resimlerden haberi yok.

kocasının face hesabı yok

ben sevgilime bu durumu anlatmadım tabiki burda acıklıkla anlattıgım gibi.

kız kardeşimin nişanlısı evlendi sonra biz kızkardeşimle kurslara gidiyorduk birgün adamın karısı bu kursa geldi inanamadık meğer evde sürekli kız kardeşimden bahsediliyomuş buda merak etmiş bu kız nasıl diye çok sinirlenmiştik hem kıza hem ailesine evlenmişsin ne eskilerden bahsedip kızı kudurtuyosunuz hayır kız da enteresan yanında baktın bahsediyorlar açıkça bundan hoşlanmadığını beyan et şimdi sende okızın yaptığını yapıyon kimseyi boşuna huzursuz etme sonunda sen üzülürsün:45:

siz böyle kurcalaya kurcalaya kendinize yaparsınız adam unutmus umrunda bile değil belki ama siz sürekli ona geçmişi hatırlatmak ister gibi davranmıssınız foto yollamak eski nişanlıyla sorular sormak filan.en son nolucak biliyomusun.hissettigimi söylüyorum adam belki şuan o kızı önemsemiyor ya hani siz varsınız ama sen onunla kendini karsılastırdıkca oda karsılastırmaya baslıcak mesela evlendınız dıyelım eskı nısanlımla evlenseydım o bu yemegı daha guzel yapardı yada o şu huyu bakımından daha iyiydi filan oda kıyaslıcak bu gidişle ve belkide onu özlemeye başlıcak.tavsiyem sormayın arastırmayın artık bitmiş gitmiş bişey.o nişan yapmıs siz evlilik onlar gecmişte kalmıs seninleyken yasadıkları önemli olan.

Neyin pesinde oldugunuzu cozemedim ama
9 aydir biliktesiniz ve mustakbel damat adayinin
gecmisini bu kadar takip kurcaliyorsaniz,
ciddi soyluyorum evlenmeyin .
Cunku boyle yaptiginiz surece huzursuzluk evinizden eksik olmaz ...

Fotograflarin orda durup durmayacagina da siz karar veremezsiniz ,
zira sizin profiliniz degil.

İster suçladığımı düşün ister eleştirdiğimi, bak yine söylüyorum beni hiç bağlamaz zaten.
Ama malesef hayal aleminde yaşıyorsun.
Hiç bir insan evladı bak türkiyeyi geçtim dünyada yok istanbuldan bursaya her akşam gidip dönecek. her akşamdan bahsediyoruz.
Bu konu ayrı konu, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz, ama beni inandıramadınız.

Fotoğraf meselesine gelince de, boşuna kendini harap ediyorsun diye herkes söylüyor sana ama anlamak istemiyorsun galiba.

maddi durumu iyiyse ve de enerjisi yüksekse gider gelir
İstanbul bursa deniz otobüsü ile 1 bucuk saat .
deniz ucagı ile istanbul gemlik arası 15 dakika
istanbulda her gece dısarı cıkacak olsa trafik çile zaten bundan daha fazla zaman harcamak durumunda kalıyor
kendisi bile istanbuldan bıktığı için oturacağımız evi bile bursadan aldık.

yalan söyleme gibi bir durum söz konusu değil.

harap ediyorum diye söylediyseniz teşekkür ederim ama döve döve vura vura söylenmesi biraz can sıkıcı olabiliyor.

biz kadınlar, çoğumuz yapıyoruz geçmiş didiklemeyi.
kardeşi evlendiği halde abla eski nişanlıyla fotoğrafları tutuyorsa bu ablanın ayıbıdır. eski nişanlının bile suçu yok burda.
ne güzel her şey yolunda gidiyormuş, Allah tamamına da erdirir inşallah. kurcalayıp kurcalayıp sıkmayın canınızı.
değmeyeceğini siz de biliyorsunuz :34:

Son düzenleme:
kızkardeşinin o resimlerden haberi yoktur. olsa ablasına sildirirdi.bazıları faceden bihaberdir zaten

kocasının o resimleri görmesini istermi hiç.
ablasıda kardeşi çok güzel çıktıysa kıyamamıştır silmeye. ha. anlışmı evet. ama oda bu tarz şeylere çok önem verenlerden değil demek ki..

Son düzenleme:
kız kardeşimin nişanlısı evlendi sonra biz kızkardeşimle kurslara gidiyorduk birgün adamın karısı bu kursa geldi inanamadık meğer evde sürekli kız kardeşimden bahsediliyomuş buda merak etmiş bu kız nasıl diye çok sinirlenmiştik hem kıza hem ailesine evlenmişsin ne eskilerden bahsedip kızı kudurtuyosunuz hayır kız da enteresan yanında baktın bahsediyorlar açıkça bundan hoşlanmadığını beyan et şimdi sende okızın yaptığını yapıyon kimseyi boşuna huzursuz etme sonunda sen üzülürsün:45:

ben kimseye bundan bahsetmedim
ne nisanlıma ne kıza ne kocasına ne de baskasına
kızı görmek kıza bulasmak ablasına bulsamak vs vs vsssss gibi bir niyetim yok
burda kendi içimde yasadıklarımı sizinle paylastım
konuyu da actıgıma acacagıma bin pişman oldum

kusura bakmada sen evlemiş ayrılmış olmana rağmen onu anlayacağın yerde bu kadar kurcalayıp huzurunu kaçırman hiç normal değil...
anlattığın kadarıyla gayet ilgili ve seni seviyo her halinden belli...
şansını zorluyosun bence..

:))))

ayak parmaklarımı bile sever dedim , öpmeyi nereden çıkarttınız

evet eski sevgilisini de öptü kokladı tabiki

6 yıl beraber kalmıslar evcilik oynayacak değiller ya:))))

Balık burcuyum evet belki de ondan hayal aleminde yasıyorumdur..

Siz ne demek istediğimi ve bu forumu neden açtığımı önce anlayın lütfen , sonra da usturuplu olarak yorum yapın .

Kimse kimseye yalancı diyemez . Hele ki siz bana asla diyemezsiniz. Yazdıklarınıza dikkat edin ltf

Bu arada konuyla alakası yok ama bende balık burcuyum ondan hak veriyorum sanırım size :1:

biz kadınlar, çoğumuz yapıyoruz geçmiş didiklemeyi.
kardeşi evlendiği halde abla eski nişanlıyla fotoğrafları tutuyorsa bu ablanın ayıbıdır. eski nişanlının bile suçu burda.
ne güzel her şey yolunda gidiyormuş, Allah tamamına da erdirir inşallah. kurcalayıp kurcalayıp sıkmayın canınızı.
değmeyeceğini siz de biliyorsunuz :34:

tesekkur ederım yorumunuz için
zaten eski nişanlısınun sucu var demedim ben ne kız suclu ne de benim sevgilim suclu değil
kimseye de bu konudan bahsedecek değilim
ablanın yaptıgı sacmalık eski nişanlı ve yeni koca albümü :))))
ama forumdakı bazı arkadaslar bunu malesef anlamıyor

Bana sorarsanız bundan sonra bakmamaya özen gösterin biz bayanlar diyelim çok fazla didiklemeye bakmaya meraklıyız hepimizde var sevdigimize nefret ettigimize kıskandıgımıza herkese bakarız istisnalar vardır ama geneli böyle o yüzden merak edip bakmanızı anormal bulmadım ben sadece sizin canınızı sıkmış buna üzüldüm.Bunda ama erkek arkadaşınızın suçu yok sizde biliyorsunuz ve sizden önce yaşanmış şeyler sevgisini hissediyorsanız ne mutlu bunu bozmayın derim erkek arkadaşınıza yansıtmayın o resmi göndermekle hata yapmışsınız farkındasınızda bence anlattıklarınızlada aklı başında oldugunuz belli kızın ablasının resimleri kaldırmaması ilginç ama insanlarıda anlayamıyoruz bazen öyle tuhaflıklardan biri sanırım yanlış bir davranış bence eski nişanlısının bundan haberide yok olsa kaldırtırdı eşinin görmesini istemez sonuçta herkes kendi yoluna bakmış o da sevmiş evlenmiş şöyle düşünün olsaydı onunla olurdu şuan sizin yanınızda o yüzden geçmişin bir anlamı yok yaşadıgınız can sıkıntısını unutun hiçbirşey olmamış gibi yolunuza devam edin derim ben.

belki yeşil rengin size yakışacağını düşünmüş söylemiş olabilir siz sorunca da eskiyi hatırlamak istemediği için kaçamak cevap vermiş olabilir ama fotoğraf göndermeniz yanlış olmuş yok olmaz böyle iş falan diyen arkadaşlar var ama bi resim gönderdin diye ayrılcak da değilsiniz ne o öyle çocuk gibi ... çok yanlış en ufak bişeyde ayrılmak benim size tavsiyem eski nişanlısını unutun gitsin onunla ilgili konu açmayın aranızda huzursuzluk da çıkmaz bişeyde olmaz bi kere bi hata yapmışsınız ama bu sürekli hata yaptığınız anlamına gelmez özür dileyin unutun gitsin :34:

Bana sorarsanız bundan sonra bakmamaya özen gösterin biz bayanlar diyelim çok fazla didiklemeye bakmaya meraklıyız hepimizde var sevdigimize nefret ettigimize kıskandıgımıza herkese bakarız istisnalar vardır ama geneli böyle o yüzden merak edip bakmanızı anormal bulmadım ben sadece sizin canınızı sıkmış buna üzüldüm.Bunda ama erkek arkadaşınızın suçu yok sizde biliyorsunuz ve sizden önce yaşanmış şeyler sevgisini hissediyorsanız ne mutlu bunu bozmayın derim erkek arkadaşınıza yansıtmayın o resmi göndermekle hata yapmışsınız farkındasınızda bence anlattıklarınızlada aklı başında oldugunuz belli kızın ablasının resimleri kaldırmaması ilginç ama insanlarıda anlayamıyoruz bazen öyle tuhaflıklardan biri sanırım yanlış bir davranış bence eski nişanlısının bundan haberide yok olsa kaldırtırdı eşinin görmesini istemez sonuçta herkes kendi yoluna bakmış o da sevmiş evlenmiş şöyle düşünün olsaydı onunla olurdu şuan sizin yanınızda o yüzden geçmişin bir anlamı yok yaşadıgınız can sıkıntısını unutun hiçbirşey olmamış gibi yolunuza devam edin derim ben.

evet resimi göndermekle hata yaptıgımın farkındayım zaten ben de.
erkek arkadasımın sucu olmadıgının da farkındayım.
zaten ona faceyi kurcaladıgımdan da bahsetmedim

belki yeşil rengin size yakışacağını düşünmüş söylemiş olabilir siz sorunca da eskiyi hatırlamak istemediği için kaçamak cevap vermiş olabilir ama fotoğraf göndermeniz yanlış olmuş yok olmaz böyle iş falan diyen arkadaşlar var ama bi resim gönderdin diye ayrılcak da değilsiniz ne o öyle çocuk gibi ... çok yanlış en ufak bişeyde ayrılmak benim size tavsiyem eski nişanlısını unutun gitsin onunla ilgili konu açmayın aranızda huzursuzluk da çıkmaz bişeyde olmaz bi kere bi hata yapmışsınız ama bu sürekli hata yaptığınız anlamına gelmez özür dileyin unutun gitsin :34:

yok ayrılma durumumuz olmaz zaten

özür dileyeceğim bakalım 8 gibi burda olacakmış

tesekkur ederım güzel yorumunuz için

ayrıl demek kolay insanlara göre

biz birbirimize aşığız karı koca gibi hissediyoruz kendimizi ayrılmak kolay mı ya

Allah herkesı mutlu etsin

Dertsiz başına dert arıyorsun sen de. Adamın bir suçu günahı yokken üzme boşu boşuna, huzurunuzu bozma.

yok ayrılma durumumuz olmaz zaten

özür dileyeceğim bakalım 8 gibi burda olacakmış

tesekkur ederım güzel yorumunuz için

ayrıl demek kolay insanlara göre

biz birbirimize aşığız karı koca gibi hissediyoruz kendimizi ayrılmak kolay mı ya

Allah herkesı mutlu etsin

nişan tarihini belirlemişsiniz düğün tarihiniz az çok kesinleşmiş bu saatten sonra ne ayrılığı ilişkileri bitirmek çok kolay kaşının üstünde gözün var yok sen bana bağırdın yeri geliyo hepimiz hata yapıyoruz herkes yapıyodur yani en ufak şeylerde ayrılık kelimesinin a sını bile almamak gerekir ağıza ben öyle düşünüyorum açıkçası fotoğraf göndermişsiniz bi daha göndermezsiniz olur biter
biz çoğu şeyi abartıyoruz affetmeyi bilemiyoruz halbuki özür dilemek birini affetmek o kadar da zor değil :40:

Öncelikle hayırlı olsun inşallah cok mutlu olursunuz..
Bence bu konuları cok irdelememek lazım çünkü hem siz üzülürsünüz hem karşınızdaki insan.. içinden cıkılmaz bir hal alıyor.
Bende erkek arkadaşımın geçmişine takmıştım bir ara onu kaybediyordum az daha geçmiş geçmişte kalır ne açmaya gerek var ne de karşındaki insana hatırlatmaya
siz bir evlilik geçirmissinz o bunu sorun etmemiş geçmişinizi didiklememiş aynı şeyi szin de yapmanız gerekirdi..
Sonuçta geçmiş o kızla bir geçmişi var zamanında cok sevmiş olabilir ama artık sizi seviyor bence önemli olan da bu. hatta cok seviyor belliki..
ne gerek var eskiler deşmeye konuları açmaya böyle yaparsanız onuda üzersiniz kendinizide.. şimdi ona geçmişini hatırlattınız gerek varmı dı buna yoktu.. heleki o yeşil nişanlılık konusu cok abartmıssınz gerçekten o size yakıştığını düşnmüştür ondan öyle demiştir eski ile ne alakası var ki hala o kızda olsa aklı sizin yanınızda değil onun yanında olur.
Ama su fotoğraf konusunda cok haklısınız bak hak verdim ben size bende olsamm uyuz olurdum sinir olurdum.. o resimlerin bencede kalkması gerekiyo hem ablasına ne oluyo ki kıyamamış. peh ne alaka yani o da ayrı bir gıcık zatenn:ssz::ssz:
Bence erkek arkadaşınızla arayın konuşun neler olduğunu anlatın tepkinizide söyleyin saklamayın gördüğünüzü özür dileyin hatta o zaman sizi anlayacaktır bence bunları da neden yaptığınızı belki bu sayede o resimlerde kalkar sizde rahatlarsınız o da canım..
bir daha böyle de yapmayın lütden geçmiş için bitmiş birşey için ne gerek var birbirinizi üzmeye mutluluklar dilerim.

Back
X