En büyük hatam vicdan azabım

simay5332

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
98
11
3
Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum

biliyor derken kastettigim olayın çok üstünde durmadı yani kapatti konuyu korktugu icin

Düzgün düşünemiyorsunuz, psikoloğa gidin. Kendinizi de böyle küçük, kirlenmis bilmem ne görmeyin, psikolojiniz dunyadaki herhangi bi erkekten daha önemli

Sevgilinizle beraber oldunuz sizi bıraktı siz de o arada başlasıyla beraber oldunuz. Sonra barıştınız o aranın mı vicdanını yapıyorsunuz? Yani sevgiliniz siZi affetmediği halde hiç kimseye dokunmadı öylece düşünüp durdu öyle mi?

Üf sanki aldattın onu çok namusluysa 16 yaşındaki bi çocukla cinsellik yaşayıp alacağını aldıktan sonra basıp gitmezdi çok namuslu beyfendi. Kendine değer ver yoksa kimse değer vermez sana. Pişman olacağın birliktelikler yaşama kendi ruhunu yaralıyorsun yaptıklarının arkasında dur pişman olma ders al sadece. Daha çok küçüksün oku iş sahibi ol güçlü ol

ikimizde 16 yaşındaydık bu olay yaşandığında

bunda kendini affedemeyecek bişey yok ikinizinde olmuş sevgilileri. sana sorduğunda söylemeliydin sonuçta oda boş durmamış..üstünden 5 yıl geçmiş daha artık vicdan yapmanın alemi yok önünüze bakın..

Yav bırakın ne namusa önem vermesi. İki aydır tanıdığınkızla birlikte ol sonra kaç git. Gelenek bu değil. Ayrıca olan olmuş biten bitmiş. Düşünmeyin. İlişkinizde mutlu olmaya bakın.

Gelenek göreneklerine çok bağlı namusa önem veren biri ama 16 yaşında kanunen reşit olmayan bir kızla birlikte olup ( kanunen bu istismardır) sonrada ayrılmış. Baya önem veriyormuş cidden bir de vermese...
ikimizde 16 yaşindaydık oda reşit degildi

Belki sevgiliniz de ayrıldığınız dönemde boş durmamıştır, nereden biliyorsunuz? Ayrıca o kadar geleneklerine bağlı olsa 16 yaşındaki kızla beraber olmazdı. Kimseyi aldatmadığınıza göre ona karşı vicdan yapmanıza da gerek yok.

ikimizde 16 yaşindaydık oda reşit degildi

Bu hiç birşeyi değiştirmez. 16 yaşında bu kadar namuslu gelenek görenekçi değilmiş madem, hazmetsin.

Siz de kendinize değer verin. Kimseden icazet almak zorunda değilsiniz, olan olmuş. O da sütten çıkmış ak kaşık değil yani onu demek istiyorum size.

Yeterince kendini cezalandırmışsın artık kendi akıl ve ruhsal sağlığın için olayı unut yasinda küçükmüş önüne bak bu olayın size faydası yok

olmuş bitmiş geçmiş gitmiş. Erkek arkadaşın da zaten öğrenme niyetinde olsa bu kadar yıldır ısıtıp ısıtıp konuyu önüne getirirdi emin ol. Demekki o konuyu kapatmış. Artık sen de kapat. Ayrıca ayrı olduğunuz zaman olan bi olay kendisini alakadar etmez. Mutluysan ortalığı karıştırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…