sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse
Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum
Sevgilinizle beraber oldunuz sizi bıraktı siz de o arada başlasıyla beraber oldunuz. Sonra barıştınız o aranın mı vicdanını yapıyorsunuz? Yani sevgiliniz siZi affetmediği halde hiç kimseye dokunmadı öylece düşünüp durdu öyle mi?Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum
Üf sanki aldattın onu çok namusluysa 16 yaşındaki bi çocukla cinsellik yaşayıp alacağını aldıktan sonra basıp gitmezdi çok namuslu beyfendi. Kendine değer ver yoksa kimse değer vermez sana. Pişman olacağın birliktelikler yaşama kendi ruhunu yaralıyorsun yaptıklarının arkasında dur pişman olma ders al sadece. Daha çok küçüksün oku iş sahibi ol güçlü olErkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum
ikimizde 16 yaşindaydık oda reşit degildiGelenek göreneklerine çok bağlı namusa önem veren biri ama 16 yaşında kanunen reşit olmayan bir kızla birlikte olup ( kanunen bu istismardır) sonrada ayrılmış. Baya önem veriyormuş cidden bir de vermese...
Her ikinizde cocuk sayilacak yastaymissiniz bu konuyu tamamen unutup önünüze bakın,o namuslu oldu size noldu namussuz mu oldunuz!ikimizde 16 yaşındaydık bu olay yaşandığında
ikimizde 16 yaşindaydık oda reşit degildi
olmuş bitmiş geçmiş gitmiş. Erkek arkadaşın da zaten öğrenme niyetinde olsa bu kadar yıldır ısıtıp ısıtıp konuyu önüne getirirdi emin ol. Demekki o konuyu kapatmış. Artık sen de kapat. Ayrıca ayrı olduğunuz zaman olan bi olay kendisini alakadar etmez. Mutluysan ortalığı karıştırma.Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum bu arada duzeltme yapiyorum biz sevgili olmadan oncede tanisiyorduk 1 2 senelik arkadasligimiz vardi ve erkek arkadasimda bu olay yasandiginda 16 yasindaydi ikimizde resit degildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?