- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Erkek arkadaş bu sırada reşit miydi?Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik
16 yasında bu haltları yiyip sonra da vicdan vicdan diye hayatlarınızı karartmayın. Olmuş bir hata neyi uzatıyorsun illa.Çocuk kapatmış ustunu ortmus bılıp bilmezden gelmıs neyin pesındesin. İlla 3.sayfaya konu mu olmak istiyorsun.Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum bu arada duzeltme yapiyorum biz sevgili olmadan oncede tanisiyorduk 1 2 senelik arkadasligimiz vardi ve erkek arkadasimda bu olay yasandiginda 16 yasindaydi ikimizde resit degildik
Aynen bunu yazacaktım altına imzamı atıyorum.Gelenek göreneklerine çok bağlı namusa önem veren biri ama 16 yaşında kanunen reşit olmayan bir kızla birlikte olup ( kanunen bu istismardır) sonrada ayrılmış. Baya önem veriyormuş cidden bir de vermese...
tesekkur ederim harikasiniz gercekten buraya yazarken amacim tamamen destekO yaşta ne hiz ne büyük cesaret yasadiklarin. Masumiyetini kaybetmissin.
degildiErkek arkadaş bu sırada reşit miydi?
tesekkur ederim harikasiniz gercekten buraya yazarken amacim tamamen destek
degildi
Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum bu arada duzeltme yapiyorum biz sevgili olmadan oncede tanisiyorduk 1 2 senelik arkadasligimiz vardi ve erkek arkadasimda bu olay yasandiginda 16 yasindaydi ikimizde resit degildik
biliyor derken kastettigim olayın çok üstünde durmadı yani kapatti konuyu korktugu icin
Seni beş yıldır zaten kullanıyor senin isteginle neyi neden sorgulasin ki...sadece evlenmek istediğinde birini bulacak o senin gibi değil diyecek ve hop işte o zaman o gerçekleri yüzüne vuracak...Aksi mümkün değil. ..Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum bu arada duzeltme yapiyorum biz sevgili olmadan oncede tanisiyorduk 1 2 senelik arkadasligimiz vardi ve erkek arkadasimda bu olay yasandiginda 16 yasindaydi ikimizde resit degildik
haftaya nişanlanıyoruz hanimefendiSeni beş yıldır zaten kullanıyor senin isteginle neyi neden sorgulasin ki...sadece evlenmek istediğinde birini bulacak o senin gibi değil diyecek ve hop işte o zaman o gerçekleri yüzüne vuracak...Aksi mümkün değil. ..
mukemmelsiniz cok tesekkur ederim beni en etkileyen cevap bu oldu erkek arkadasim bu konuyu hic bi zaman kafama kakmadi ama benim kendi icimde sorun oldu bu durum benim once kendimle barismam kabullenmem gerekBi insanla birlikte olununca masumiyet kaybedilmez. Masumiyetin bekaretle ilgisi varsa belediye reisi onaylı beş para etmez haysiyetsizlerin tekiyiz o zaman hepimiz.
İnsanların, hele hele namus kumkuması sözde kadın(!) ve errrkeklerin ne dediğine kulak asma.
Reşit olmadan duygu ve hormonların doğrultusunda hareket ederek bir hata yapmış olabilirsin. Başta pişmanlığın olmamış. Sonradan pişman olmanın sebebi toplumsal baskı ve karşındakinin düşüncesini önemseyip ona göre vicdan muhasebesi yapman. Bunu kendine yapma. Bu kafada bi erkekle bırak cinselliği, duygusal bi ilişki bile yaşama. Bırak ilk andaki gibi kalsın her şey anılarında.
Başka bir coğrafyada doğup büyüseydin bu işkenceyi kendine yapmıyor olacaktın bunu düşün. Çünkü kimse seni bu yüzden yargılamıyor olacaktı. Bu hatayı yapan tek kişi sen değilsin. Ergendin, gelecekte kafana kakılabilecek şeyleri düşünemedin ve yaptın bi hata. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık kendine eziyet etme. Gerekirse psikolojik destek al ve seni bununla yargılayan herkesi hayatından çıkar. Hiç olmasınlar daha iyi. Senin psikolojin milletin namus anlayışından daha önemli.
Yaptığınızda bir ahlaksızlık yok ki. Siz ayrıldıktan sonra başkası ile birlikte olmuşsunuz. Ona ne ki?Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum bu arada duzeltme yapiyorum biz sevgili olmadan oncede tanisiyorduk 1 2 senelik arkadasligimiz vardi ve erkek arkadasimda bu olay yasandiginda 16 yasindaydi ikimizde resit degildik
asla boyle bisey soz konusu degil ben erkek arkadasimi cok seviyorum benim sorunum kendimleArkadaşlar yapılacak yorumları yapmış ama benim aklıma birşey takıldı;
sen bu erkek arkadaşınla bekaretinizi onunla kaybettiğin için mi berabersin? Yani eğer aranızdaki bu bağlılık sevgiden değil de suçluluk duygusundan, mecburiyet hissinden ise bu ilişki her koşulda sağlıklı bir ilişki olmayacaktır.
Kesinlikle profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum. Ayrı olduğunuz dönemde ne yaşadığın sadece seni ilgilendirir. Takılma bunlara, 5 sene öncesinde kalmış olay, sen onu aldatmamışsın ki?
Erkek arkadaşımla 16 yaşındayken sevgili olduk ve 2 ay içinde ilişkiye girdik onu çok sevdigim icin hiç pişman olmadım ilkim oydu ilişkiye girdikten sonra hareketleri değişmeye başladı ve 1 ay sonra ayrıldı benden yalvardım ona beni bırakma diye evinin önüne gidip sabahlara kadar ağladığımı bilirim bana tamamen bittigini bir daha asla olmayacağımızı soyledi bende bir sekilde kabullendim ondan nefret ediyordum artık tamamen bitmişti başka biriyle sevgili olduğunu duyunca delirdim artık benimde onu tamamen bitirmem lazımdı ve bende başka biriyle konuşmaya başladım 1 hafta icinde onunla birlikte oldum sadece eski sevgilimi tamamen bitirmek icin gel zaman git zaman benim eski sevgilim bana geri dönmek istedi hemde yalvar yakar onu hala sevdigimi anlamistim ve onunla baristim sonra yaptigim buyuk hata aklima geldi ve bi daha olamayacagimizi anlayip ondan ayrildim sonra daha cok pesime düştü başka biriyle birlikte olduğumu öğrenmiş ve beni arayıp doğru olup olmadığı sordu ve bende yalanladım bana inanmadı sonra daha cok pesime dustu bi gun beni karsisina acik acik sordu bende ne evet ne hayir dedim oda ben anlicagimi anladim dedi ve gitti bir kac hafta sonra tekrar sevgili olduk o gunden beri beraberiz bu olayin ardindan 5 sene gecti ama ben hala kendimi affedemiyorum sevgilim geleneklerine cok bagli namusa cok onem veren bir insandir ve ben gecmiste yaptigim bu hata yuzunden kendimi asla affedemiyorum bu konu tekrar acilirsa ve sevgilim bu olaylari unutup yeniden ogrenirse diye cok korkuyorum ne olur bana birseyler soyleyin yillardir bu hatam yuzunden nefes alamiyorum bu arada duzeltme yapiyorum biz sevgili olmadan oncede tanisiyorduk 1 2 senelik arkadasligimiz vardi ve erkek arkadasimda bu olay yasandiginda 16 yasindaydi ikimizde resit degildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?