En büyük hatam vicdan azabım

unutun birşey söylemeyi
5 sene çok zaman bu zmaana kadar ilgilenmemiş bu konuyla suyu bulandırmayın
ve sorsa da inkar edin kesinlikle kabul etmeyin

çok tesekkur ederim sevgilim bir gunden bir gune bu konuyu yuzume vurmadi ama ben kendimi psikolojik olarak rahat hissetmiyorum sanki iliskimizin butun safligi bozulmus gibi hissediyorum ve yillardir bu yuzden kendimi sucluyorum su an evlilik yolundayiz ve bu yasanan olay yillar gecsede aklimi kurcaliyor

Hiç bir şey olmaz . Senin kendine verecek hesabın varsa vardır .Sevgilini ilgilendirmez.
16 yaşında ki kızla birlikte olup 1 ay sonra terk ederken düşünecekti o kısımları
Valla ben olsam takmam kafama
Size de tavsiye derim .

Namusuna cok onem veren biriyse, 16 yasinda sizinle o turr seyler yasamamaliydi.

Gerci dun kapanan bir konu vardi herkes hur istedigini yapar zart zurt, karistigimiz yok lakin iste boyle sonrasinda....

gereksiz bi vicdan bu. Ama madem bu kadar rahatsız oluyosun ayrıl o zaman ne diyim. Ama sen bu kafayla sıfırdan başka bi ilişkiye de başlasan önceki ilişkinden de vicdan azabı duyarsın. Sağlıklı bi bakış açısı değil bu yani gerekirse yardm almalısın.

of ne namusu ya çocukla birlikte ol sonra bas git ayrıl barış ayrıl barış arada başkaları girsin çıksın hayatına.sanki kendisi bakire meryem.Ayrıca ne bu sizdeki hastalıklı namussuzum ahlaksızım bakış açısı.Seks yaptınız bu gayet normal.Aldatma vs de yok.

Gelenek göreneklerine çok bağlı namusa önem veren biri ama 16 yaşında kanunen reşit olmayan bir kızla birlikte olup ( kanunen bu istismardır) sonrada ayrılmış. Baya önem veriyormuş cidden bir de vermese...

+1
tam olarak yazacaklarım bunlardı.

Boşuna vicdan azabı cekme- sen naptıysan oda aynısını başkasıyla yaptı.. Sen ona sordun mu ?

Namus dediğin şey bacaklarının arasında değil güzel kardeşim. Eğer yaptığın namussuzluksa bin beterini zaten karşındaki yapmış. Ayrıca ikinizde cocukmussunuz ve bence hala cocuksunuz. Nuh nebiden kalma gelenekler için kendine namussuz deyip seni birlikte olur olmaz terk eden adamı yerlere göklere sigdiramiyorsun. Lütfen oku... oku derken ille okul değil kendini geliştirecek şeyler oku. Bir kadın olarak kendinin farkına var ve üç kuruşluk bir insan için kendini suçlamayı bırak.

Bence sevgiliniz namus, ahlak, gelenek kavramını o zamanlar kendi işine geldiği gibi anlayan bir ergenusmuş. Sizinki de vicdan azabından ziyade korkuya benziyor

Gelenek göreneklerine çok bağlı namusa önem veren biri ama 16 yaşında kanunen reşit olmayan bir kızla birlikte olup ( kanunen bu istismardır) sonrada ayrılmış. Baya önem veriyormuş cidden bir de vermese...
aynen kızı bırakıp başkasına gitmiş birde. Baya gelenekliymis kerata

Sevgilinde pisliğin tekiymiş. İşi bitmiş, alacağını almış ayrılmış. Onunla olunca cici başkasıyla olunca kötümü oluyorsun. Sanki o sütten çıkmış akkaşık. Sende konunun tekrar açılıp ayrılırsa, ortada kalırım diye korkuyorsun başka birşey değil.

ya şu yazıyıda okudum ya geleneklerıne çok bağlıymış çokkk bağlı çok sızınle ışı pişirmiş bırakmış sizi sonra tekrar gelmış çok bağlıymış gıt soylede terketsın senı bırde vıcdan azabı duyuyorsun bu nedır yahu...

ikisi de 16 yaşında ve 16 yaşındaki kisi lerin seks yapması 2 aylik bir ilişki için normal mi bi de nasıl ayarladınız nerde planladiniz. Ayril git başkasıyla beraber ol. Eski sevgili pişman dön der döner.. Sen yardim almalısın. 16 yaşında yasadigin seyler pek saglam psikoloji isi degil

Kimse kizipta beni topa tutmasin yada tutan tutsun :) Biz 16 yasinda sevgilimizi ailemize acamazdik beya :) el ele sokakta gezerken insanlardan cekinirdik daha bu yasta boyleler derler diye :d Turkiyede yasiyoruz buyuk sehir olsun kucuk sehir olsun heryer ayni bu konuda. Nasil nerde boyle bisey yasadiniz. Tabiki o yasta cinsellik yasanirsa bu basli basina bir travma. Ama sunu diyeyim kirlenmis falan degilsin kirlenmis ne demek yaa? Erkekler kimle yatsa kirlenmiyoda kadin yapncami kirleniyo? O zaman evlenincede iliski yasanmasin nasilsa kirleniyoruz. Su dusunceleri atalm artik

Af ederdiniz .....hanelerde neidugu belirsiz kadinlarla beraber olurlar kac ksiiyle yatmis o kadin belli degil sonrada ayni erkekler kalkip el degmemis gul goncasi diye tabir ettikleri kadinlari ararlar :)

1.si hem sizi terk ediyor o kadar yalvarmanıza rağmen,
2.Kendisi başkasıyla birlikte oluyor
3.Size geri döndüğünde sizin kimseyle birlikte olmamış olmanızı bekliyor
Nerde o yoğurdun bolluğu ? En başta söyleyip hiç tekrardan hayatınıza almayacaktınız, aldıysanız da siz ayrıyken yaşadıklarınızın hesabını sormaya hakkı yok bence

Bisey diyim mi?
Sen bu erkek icin fazla iyisin.
Dengesizin onde gideni bu herif.

ya ikiniz de cok gencmissiniz,
ben o yuzden ikinizin yaptigi hatalari da onemli bulmuyorum.
sonucta uzerinden 5 yil gecmis ve bu 5 yil icinde ikiniz de olgunlasmis ve sevginize emek vermissiniz.
Bir aciklama borclu degilsin bence.

Ama icim rahat degil diyorsan, 5-6 yillik sevgilinle hele de cinsellige kadar paylastiysaniz, bence bu durumu da oldugu gibi paylasabilirsin. Birbirinizi anlarsiniz, anlamazsaniz ve o yastaki halinizi suclamaya devam ederseniz, bir 5 yil daha gecer ve hala huzur bulamamis olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…