En büyük itiraf

O bir daha tehdit ettiğinde,arayın annenizi ne yaşıyorsanız anlatın iftira atıyor bana işkence çekiyorum diyin,o zaman bı halt edemez sizin söylediğinizi duyunca.

Öyle susup duracak insan değil bi kaç defa anneme imalı konustu ben susturdum. Hem sinirli iken bosancam senden diyor sonra bosanırım ama seni öldürürüm benden sonra benden baska biri ile olamazsın bunu düşünmek bile beni cıldırtıyo diyo. Yapacagınıda biliyorum huyuna gidip herseyde sessiz kalıp susunca bensen iyisi yok en ufak bişeyde bişey söyleyeyim hep aynısı oluyor hakarrtler vs vs her kpnu oraya baglanıyor

++++++

Ayy keşke anlatıp koz vermeseydin eline ama ona mahkum değilsin canm zaten evlilik öncesi eşini bağlamaz iftira atıyo dersen bi dakka bile durma o adamın yanında

Ailene bu adam ruh hastasi iftira atıyor de. Bu manyak la bir gün bile beraber kalma. İçim bulandi resmen. Hayvan herifler sanki kendileri karilarindan önce hiç ilişki yaşamamislar!!!

Hatayı baştan yapmışsın ama olmuş bikere zararın neresinden dönsen kar.ondan önce sen anlat ailene bana iftara atıyor bana eziyet ediyor bunca zamandır sakladım sizden dayanamıyorum de baktın ailen desteklemiyor seni kadın sığınma evleri var böyle iğrenç bi adamla geçirdiğin bi güne bile yazık

konussun o esine deki sana drrler bile bile evlenmis diye toplumun syiplamaisndan kirkmayacakmi.

Sosyopat bu adam de yeter . Psikoloğa gidin psikolokta bu teşhisi koyacaktır. Boşanma ve uzaklaştırma velayet davasında size büyük kolaylık sağlar. Darp raporu alın bu kadar sabretmişsiniz biraz daha sabredip delil toplayın

yalan iftira dersin

Bundan sonra sahte kizlik zari yaptiranlari kinamayacagim. Yok gercekten haklilar. Su rezillige bak, böylelerine karsi ne dürüstlügü Allasen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…