- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
-
183 u ara canim kadin siginma evleri var bebeginin bezine mamasina kafar veriyorlar.is buluyorlar kres parasini veriyorlar. Ev destegi sagliyor en onemlisi seni ve bebegini korumaya aliyorlar istersen baska bir sehire transefrler ediyorlarKanıtlar ailem bana sorsa böylemiydi diye yalan söyleyemem evet derim acıklamaya kalmadan film kopar. Aileler yakın birbirine ailemin benim yüzümden utanc içinde yasasın istemiyorum o zamanlar yaptıgım hataydı ama bu evlilik daha büyük hata kendi bebeği için böyle dedi kendi bebeğime bakmaya utandım ne büyük haksızlık bebeğime. Gitmek istiyprum param yok devlete ne kadar sıgınabilirm beni alırlarmı bebeğimle birlikte saklarlar mı bir ömür. Bi ömür bi eve hapis olayım ama su adamean kırtulayım bıktım artık hep namusuma laf edilmesinden
Kimse bana ulasamaz demi peki bosanma nasıl olue bu durumda ve o pislik ne derse desin onunda bebeği bu defa bebeğimi istiylrum vs derse velayet bana verilse bile görme hakkı olmaz mı ona183 u ara canim kadin siginma evleri var bebeginin bezine mamasina kafar veriyorlar.is buluyorlar kres parasini veriyorlar. Ev destegi sagliyor en onemlisi seni ve bebegini korumaya aliyorlar istersen baska bir sehire transefrler ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?