En büyük itiraf

O aile demeyecek mi madem kizim o.. sen niye bu kadından çocuk yaptın yada 2 yil çektin diye. Bu erk kişiliksiz kişisi ezik erkek sendromunu sizin üstümüzde denemeye çalışıyor . Bosan bacım, kendi namusunu o anlatmaya utanmiyorsa sen hiç utanma yol ver gitsin

Bosaaaaann.Vur kapıyı ve çık arkana bile bakma.
Ailen seni kabul eder her şekilde herşey unutulur.

Böyle adamları hiç anlamıyorum madem zoruna gidecekti niye evlenmiş sizinle.
Allah aşkına bu adamı çekmektense geçmiş bitmiş bi olaydan dolayı ailenize sığının. Bebek doğdununda bu adamın hakaretleri bitmeyecek artacak belkide yazık o bebeģinde paikolojisi alt üst olacak. Annenize anlatın ve gerekirse bana iftira atıyor diyin bi şekilde kendinizi ve o masum bebeği böyle dengesiz birinden kurtarın.

"Geçmişi anlatayım mı" diye düşünenlere cevap olsun bu şahsiyetsiz adam.

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Yok mu tanıdık bir emniyet mensubu gözü korkutacak böyle birşey yaparsan başına iş alırsın öyle lafı söylemekle bitmez o iş dese.Olmaz mı?Sessiz sedasız ayrılmanıza sebep olacak bir insan evladı yok mu?

Bu karakterdeki insanlar nasıl ailelerden çıkıyorlar inanamıyorum nasıl bir insan yaşatır bunu.İnşallah Allah içinizden silip süpürür o adamı yok olur sizde kurtulursunuz.

Bu manyaktan kurtul bir an önce . İftira atıyor dersin
Yani her sözü doğru bir adam mı bu kim inanır.Kim karnında bebeğiyle ayrılmak ister başta herkes konuşsada herkesin yaşadığı hayat belli kimin ne olduğu belli olur lütfen ayrılın bu hayatta cehennemi yaşamayın.

Senin kocan yıllardır neye takik biliyor musun? Senin ondan önce biriyle birlikte olmana değil.... adam seni kabullenmiş zaten... Ama siz ayrılınca senin hemen tekrar o aşık olduğun kişiyi araman daha çok koymuş adama bunu hazmedememis... ha tabi yaptığı kötülükleri bu neden kapatmaz ama.

Iyide ikiside sevgiliymis o zamnlar..

Arkadaş doğrucu davut olacam diye de kocandan öncekileri neden kocana anlatıyorsun birde nispet yapar gibi.. kadınlar bile kavga anlarında kocalarının eski sevgililerini yüzlerine vururlar kaldı ki senin ki baya anormalmiş tam asla anlatılmayacak adama anlatmışsın. Gidip başka şehirde başka yerlere sığınacağına ailene sığın. Bebeğin için biraz doğrucu davutluğunu bi kenara bırak ve inkar edebildiğin kadar et. Beni hep böyle tehdit ettiği için evlenmek zorunda kaldım de. Hem ben öyle biri olsam bu adam beni kabul edermiydi de..

Oturur ana babama her şeyi bir güzel anlatırım. Ardından da boşanma davasını açarım.
Sizinki evlilik değil yarı açık cezaevi mahkumiyeti.

Ne gereği var geçmişte yaptıklarını anlatmanın yada aradığını söyleminin. Anlatırsan böyle olur işte.

Dibine kadar inkar.

Anne iftira atıyor içki dayak vs de. Zaten ona inanacaklarını sanmam. Boşan gitsin. Hayat boyu çekilmez

Yahu bu kadar durust olmak zorunda misiniz?
Eski sevgilimi aradim, kocama soyledim,
Kocam anlatirsa hayir demem,
Pardon da nasil kanitlayacak?
Erkekler yatakta basiliyor da sonuna kadar inkar ediyor, kadin milletinin bu durustluk cabasi beni benden aliyor.
Yok oyle bisey demek, yalan soyluyor, iftira ediyor, ruh hastasi demek cok mu zor?
Bazi insanlar kendi hayatlarini mahvetmek icin ozel caba sarfediyorlar, canli ornegisiniz.

Dik dur dik konu sahibi, soylemesinden korktugunu neden belli ediyorsun?
Aileniz size neden sirt donsun, evliyken bisey yapmamissiniz ki..
Atar tutarsa iftira dersiniz,kime ne kanitlayacak ya? Ruh sagligi bozuk dersiniz, yeter ki su adamdan kurtulun.

Bırak anltsın.Bekaret çetelen mi var elinde sanki.Hırsından iftira atıyor diyeceksin oldu bitti.

Bu piskopatla kalırsan bir gün yarım bıraktığı işi tamamlar allah korusun.Git ailenin yanına.Karakola savcılığa da git uzaklaştırma çıkarsınlar.Bu ne yahu korkuta korkuta ne hale getirmiş seni.

iyi ya söylesin boşanmak istediginizin sebebi olarak gösterirsiniz.
iftira atıyor diyip inkara gidersiniz.
siz ve çocugunuz tehlikedesiniz.
eşiniz çocugunuz büyüdügünde onun duyacagı şekilde söyleyecek daha çok üzilüceksiniz.
şunuda eklemek istiyorum neden herşeyi cahillikle yapıyorsunuz
adam sizi dövmüş öldürmeye çabalamış tutmuş bir de kaçmişsınız.
Allah sizi cahilliginiz den korusun

Kocan gerceklerı anlatmak ıcın cok geç kaldı. Iftıra atıyor pıslık dersin. Hemen bosan kurtul bu pıslıkten. Senın hatan o gün o kadar dayak yıyıp aılene koşacağına bununla kaçman olmuş ama hıc bısey ıcın geç degıl

Kesinlikle inkar et ispat edemez. İftira atıyor de çocuk benden değil diyor de. Dna da ondan çıkınca her dediği yalan olur zaten. Yazık değil mi sana ve bebeğe işkence etmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…