- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi Yorgunbeden
-
Hayir canim korkma devlet zaten sana kurumdan veriyor avukat psikolok veriyor. Bak ben bu durum hakkinda bilgi sahibiyim ozleden yaz istersenKimse bana ulasamaz demi peki bosanma nasıl olue bu durumda ve o pislik ne derse desin onunda bebeği bu defa bebeğimi istiylrum vs derse velayet bana verilse bile görme hakkı olmaz mı ona
Bana yaz senBana burdan yazıyorsunuz ama adımı atınca cok yalnız kalacam biliyorum adım atmak istşyprum cesaret edemiyorum. Bursada yasayan biri benimle iletişime gecip bana arkadas olabilir mi adım atmam da yardımcı olabilir mi. Bebeğim 1 aylık daha onun için güçlü olmam lazım bıktım artık
Kimse bana ulasamaz demi peki bosanma nasıl olue bu durumda ve o pislik ne derse desin onunda bebeği bu defa bebeğimi istiylrum vs derse velayet bana verilse bile görme hakkı olmaz mı ona
Demeyin, evet demeyin arkadaşım hiç mi yalan söylemiyoruz bu hayattaKanıtlar ailem bana sorsa böylemiydi diye yalan söyleyemem evet derim acıklamaya kalmadan film kopar. Aileler yakın birbirine ailemin benim yüzümden utanc içinde yasasın istemiyorum o zamanlar yaptıgım hataydı ama bu evlilik daha büyük hata kendi bebeği için böyle dedi kendi bebeğime bakmaya utandım ne büyük haksızlık bebeğime. Gitmek istiyprum param yok devlete ne kadar sıgınabilirm beni alırlarmı bebeğimle birlikte saklarlar mı bir ömür. Bi ömür bi eve hapis olayım ama su adamean kırtulayım bıktım artık hep namusuma laf edilmesinden
Ailem keske dövse sorun dövmek değil cahilken yaptığımdan o kadar pişmanım ki öğrenirlerse yüzlerine bakamam ve kahrolurlar o zaman bu kafada değildim simdi gercekten cok utandıgım için hep sustum ya. Annem kactığım için barıssa bile halen içinde hüznünü yasıyor. Neden kactıgımı söyleymedim gerci asıl sebebini bilse kahrolur sen nasıl yaptın diyeAilene de söylerse söylesin. Ailem döver diye korkuyorsan bir kere yaşarsın belki bunu. Elin adamindan sürekli yasamazsin en azindan... Kadınlar kulübünde onune gelene boşan diyen kadinlara gicik olurdum ama ilk kez birine ben BOŞAN diyorum. . Dayak ve hakaret bitmediği icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?