• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

İyi denk gelmiş gerçekten.Evet çok uzun süre kullandım ilacı.Transferden çok önce başlayıp,hamile kaldıktan sonra da yaklaşık sanıyorum 12. haftaya kadar devam ettik kullanmaya.İnşallah sağlıkla çözülür bebişler.

İnşallah canım desteğin için ve bilgilerin için çok sağol. yarın transferim vat uzunca bir süre beni ayağa kaldırmazlar bilgisayar yasak nasıl vakit geçecekse o yüzden merak etmeyin olur mu girebilirsem gireceğim kaçamak yaparım. Annem bu modemide söker bellimi olur:roflol:

merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.

şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.
GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK SEİNDİM ONLAR HAYATA ÖLE BALILARKİ ANLATAMAM BEN DOĞUMA BİR AY KALANA KADAR ÇALIŞTIM 6 AYLIKKEN KARNIMIN ÜZERİNE DÜŞTÜM VE İNAN DOKTORA ONA BİŞEY OLDU DİYE TELAŞLA GİTTİM DOKTORUM BANA

ONLAR HAYATA BİZLERDEN DAHA SIKI TUTUNMUŞLAR ALLAHIN İZNİYLE ONLARA BİŞEY OLMAZ KORKMA DEDİ
DÜNYALAR BENİM OLMUŞTU KIZIM ŞİMDİ 8 AYLIK HALA BENDEN DAHA DİRENÇLİ

Cuma günü dualarımız seninle Eylül.Üç gün falan kalkma da sonrasında girersin gene nete.Birşey olmaz yaa.Ama gene de anneni üzme boşver.Gerçi stres olup sıkılmaktansa burada vakit geçirmen daha iyi tabi.hayırlısı olsun.

Ben transferime gitmeden önce saçımı bile değiştirip gitmiştim süper bir moralle. Dr um da imajmı değiştirdin dediğinde hayır yeni hayatıma hazırlık yaptım dedim. Gerçektende öyleydi o gün dönüm noktam oldu çok inanarak girdim transferi ekranda izlerken evet şu an itibariyle hamileyim diyordum içimden ve sıkıca tutunsunlar diye sürekli bildiğim tüm duaları okuyarak. Ameliyathanede her keze defalarca teşekkür ettim benim dileğimi yerine getirdiniz diye ve gülerek kahkahalarla çıktım yatağıma 3 saat denilmesine rağmen 4 saat yattım ve sonrasındada yemek ve tuvalet için haricinde kımıldamadım ev yansa umrum olmaz durumunda ve sıkılmadan 12 gün yattım ama her an bebeklerim savaş veriyor dinlen diyerek kendime. Sende aynı umutla gir transferine allah yardım ediyor.Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.

Cuma günü dualarımız seninle Eylül.Üç gün falan kalkma da sonrasında girersin gene nete.Birşey olmaz yaa.Ama gene de anneni üzme boşver.Gerçi stres olup sıkılmaktansa burada vakit geçirmen daha iyi tabi.hayırlısı olsun.

curlycim bidiğin gibi değil çok hareketli biriyim uyurken bile sabaha kadar yatağın içinde kaç takla atarak uyuyorum bir bilsen yapı gereği yatmayı zaten hiç sevmiyorum çok sıkılacağım kesin neyse bakacağız gene annemlerde kalacağım ev taşınacak mecbur bizimkiler herşeyi halletmişler dün yeni tuttuğumuz evi temizlemişler bugün şuanda oturduğum evi toparlıyorlar haftasonu taşınır büyük ihtimalle. dayanacağım ne yapayım sonradan ah tuh demektense bol bol tv izlerim artık

Ben transferime gitmeden önce saçımı bile değiştirip gitmiştim süper bir moralle. Dr um da imajmı değiştirdin dediğinde hayır yeni hayatıma hazırlık yaptım dedim. Gerçektende öyleydi o gün dönüm noktam oldu çok inanarak girdim transferi ekranda izlerken evet şu an itibariyle hamileyim diyordum içimden ve sıkıca tutunsunlar diye sürekli bildiğim tüm duaları okuyarak. Ameliyathanede her keze defalarca teşekkür ettim benim dileğimi yerine getirdiniz diye ve gülerek kahkahalarla çıktım yatağıma 3 saat denilmesine rağmen 4 saat yattım ve sonrasındada yemek ve tuvalet için haricinde kımıldamadım ev yansa umrum olmaz durumunda ve sıkılmadan 12 gün yattım ama her an bebeklerim savaş veriyor dinlen diyerek kendime. Sende aynı umutla gir transferine allah yardım ediyor.Hakkında her şeyin hayırlısı olsun.

amin canım herkes için herşeyin hayırlısı destekleriniz ve dualarınız için şimdiden çok teşekkürler. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. bu sefer içim daha bir kıpır kıpır. Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

gözün Aydin Canim çok Seindim Onlar Hayata öle Balilarki Anlatamam Ben Doğuma Bir Ay Kalana Kadar çaliştim 6 Aylikken Karnimin üzerine Düştüm Ve Inan Doktora Ona Bişey Oldu Diye Telaşla Gittim Doktorum Bana

Onlar Hayata Bizlerden Daha Siki Tutunmuşlar Allahin Izniyle Onlara Bişey Olmaz Korkma Dedi
Dünyalar Benim Olmuştu Kizim şimdi 8 Aylik Hala Benden Daha Dirençli

çok Teşekkür Ederim Canim Moral Oldu Gerçekten.... Allah Bebeğini Sana Bağişlasin...

amin canım herkes için herşeyin hayırlısı destekleriniz ve dualarınız için şimdiden çok teşekkürler. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. bu sefer içim daha bir kıpır kıpır. Allah hepimizin yardımcısı olsuna.s.

KIS SEN RESMİNİ YENİMİ DEĞİŞTİRDİN YOKSA ÖNCEDENDEMİ ÖYLEYDİ BEBİŞLERİNİ ÇOKTAN ALMIŞSIN SEN.... ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN, SAKIN STRES YAPMA HUZURLU OL YETER... GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH.

HAZİRANCIM hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Allah yardımcın olsun, bu seferki transfer çok daha kolay geçecek inşallah sağlıkla tutunurlar

haziran hadi bakalım yarın bebişlerini al öyle gel eve ,bir daha da hiç ayrılmayın inşallah.canım benim dualarım seninle.herşeyin güzel olmasını ve bu yolda daha fazla yorulup incinmemeni dilerim.moralini yüksek tut.bol bol dua et....a.s.

hazirancığım allah yanında ve yardımcın olsun inşallah canım...inşallah beişlerin sana sıkıc atutunurlar ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...a.s.darısıda bizim başımıza inşallah....

Merhaba Kisslar Bugün Bahçede Otururken Sol Göğsüme Basket Topu Geldi, Birşey Olurmu Sizce?yardimlarinizi Bekliyorum....

Kıs seninde başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi :roflol:
hergün bir vukuatın var, top gelir seni bulur, yumruk gelir seni bulur alemsin yaw

bişey olmaz canımcım senin bebiş sağlam maşallah, ne arbedeler atlattı koluna gelen toptanmı bişey olacak, Allahın izniyle hiçbirşey olmaz sen merak etme Allah korur meleğini :nazar:

a.s.selam kızlar herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama bilgisayarı kaçak kaçak açtım dayanamadım dün evim taşındı bizimkiler evi yerleştirmeye gittiler bende fırsattan istifade edeyim dedim. cuma günü transferim oldu 3 embriyoyu transfer ettiler drum 2 sinin durumu iyi biri zayıf dedi olsun hayırlısı olsun.yakalandım

a.s.selam kızlar herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama bilgisayarı kaçak kaçak açtım dayanamadım dün evim taşındı bizimkiler evi yerleştirmeye gittiler bende fırsattan istifade edeyim dedim. cuma günü transferim oldu 3 embriyoyu transfer ettiler drum 2 sinin durumu iyi biri zayıf dedi olsun hayırlısı olsun.yakalandım

Maşallah çok iyi canım hadi hayırlı olsun embriyo sayının fazla olmasıda mükemmel bakarsın şöyle ikiz gelir:emir_bebek::emir_bebek:

hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah a.s.

Back
X