• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

a.s.selam kızlar herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama bilgisayarı kaçak kaçak açtım dayanamadım dün evim taşındı bizimkiler evi yerleştirmeye gittiler bende fırsattan istifade edeyim dedim. cuma günü transferim oldu 3 embriyoyu transfer ettiler drum 2 sinin durumu iyi biri zayıf dedi olsun hayırlısı olsun.yakalandım

canım transferin hayırlı olsun benim transfer de bir hafta önce yapıldı merakla bekliyorum

umarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
:emir_bebek::emir_bebek:

a.s.selam kızlar herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama bilgisayarı kaçak kaçak açtım dayanamadım dün evim taşındı bizimkiler evi yerleştirmeye gittiler bende fırsattan istifade edeyim dedim. cuma günü transferim oldu 3 embriyoyu transfer ettiler drum 2 sinin durumu iyi biri zayıf dedi olsun hayırlısı olsun.yakalandım

sırnaşık şey Çok güzel,çok güzel.zaten üçüz fazla olurdu,ikiz bekleriz biz de:dance:
hayırlı olur inşallah.

Diamond Canim Sende Idrara Sikişiklik Ve Göğüs Ağrisi Varmiydi 2, 3 Aylik Dönemlerde?

Tuhaftır olması gerekirdi ama olmadı bende idrarda sıkışıklık.Ama göğüslerim korkunç ağrıdı ve şu an iki misli oldular.doğuma kadar diyarbakır karpuzu falan olacak sanırım,inan akıbetimden korkuyorum bu konuda:a015:

haziran çok sevindim.ikizlerin olsun da başını kaşıyacak vaktin olmasın inşallah.....:dance: :roflol: :roflol: :roflol:

Hayırlısı olsun haziran ev taşındı falan derklen kendini kaptırıpta kalkıp dolaşma seni için önemli olan bebeklerin o yüzden her şeyi bırak yat dinlen.İnşallah hayırlı haberlerle dön.:nazar:

Tuhaftır olması gerekirdi ama olmadı bende idrarda sıkışıklık.Ama göğüslerim korkunç ağrıdı ve şu an iki misli oldular.doğuma kadar diyarbakır karpuzu falan olacak sanırım,inan akıbetimden korkuyorum bu konuda:a015:

Seninle aynı durumdayım diamond. Benimde öyle idrar sıkışıklığım çok olmadı ama göğüslerim çok şişti normalde 70 becen kullanırken haftasonu 80 beden sütyen almak zorund kaldım. Özellikle çıkardığım zamanlarda ağrı yapıyor.

Seninle aynı durumdayım diamond. Benimde öyle idrar sıkışıklığım çok olmadı ama göğüslerim çok şişti normalde 70 becen kullanırken haftasonu 80 beden sütyen almak zorund kaldım. Özellikle çıkardığım zamanlarda ağrı yapıyor.

Ben de çıkardığım an ölüyorum ağrıdan.100 beden takıyorum şu an.Annem doğuma kadar 150yi bulursun diyor:çok üzgünüm:.Kulaklarıma inanamadım zaten 100 rakamını duyunca sütyen alırken:bbo:.gece de takmak lazımmış ben çıkarıyorum,çok rahatsız ediyor,ne yapayım uyuyamıyorum.İnşallah bebişlere bol bol süt vardır da ondandır gerçekten,bir tek bu nedenle katlanılır buna.Bilmiyorum bu kadar göğsü büyüyüpte sütü olmayan var mı?

kızlar göğüs büyümesi idrar sıkışıklığı hiçbir şeymiş bende de bunlar olsaydı keşke 1 haftadır o kadar çok istifra ediyorum ki gülmeyin ama banyoya sandalye koymak zorunda kaldım çünkü günümün çoğu orada geçiyor.iyiki transferden sonra işten ayrılmışım bu durumda onlar kovardı zaten.ama sözüm var şikayet etmiyeceğim hamiş kalmaya çalışırken hamiş olanların bu şikayetlerine kızıyordum ne kadar şanslılar ama farkında değiller diyordum ama hakikaten zormuş bu miğde bulantıları bak yine geldiii

Peluş kaç haftalık olmuştun sen? İnşallah ilerlemiştir de az kalmıştır.tabii ki çok şanslıyız evet şikayet var ama daha çok şükür var.

canım ben daha 7 haftalığım şu anda kötünün iyisi 12.haftadan sonra geçer diye ümit ediyorum ama malesef 9 ay yaşayan varmış bunu.benim korkum hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo vermişim ya bebeğim beslenemezse diye o yüzden zorla da olsa en azından süt içmeye çalışıyorum ama nafile onu da aynen çıkarıyorum bakalım böyle devam ederse serumla beslenmem gerekebilirmiş.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama yine de söylüyorum ben bütün sıkıntılara razıyım yeter ki Allah bidaha yokluğunu hissettirmesin:nazar:

canım ben daha 7 haftalığım şu anda kötünün iyisi 12.haftadan sonra geçer diye ümit ediyorum ama malesef 9 ay yaşayan varmış bunu.benim korkum hiçbirşey yiyemiyorum 3 kilo vermişim ya bebeğim beslenemezse diye o yüzden zorla da olsa en azından süt içmeye çalışıyorum ama nafile onu da aynen çıkarıyorum bakalım böyle devam ederse serumla beslenmem gerekebilirmiş.Allah hepimizin yardımcısı olsun ama yine de söylüyorum ben bütün sıkıntılara razıyım yeter ki Allah bidaha yokluğunu hissettirmesin:nazar:

Yine iyi 7 hafta ,az kalmış bence.Kötüsünü düşünme,en fazla 2-3 hafta sonra azalır.hangi saatlerde bulantın fazlaysa diğer zamanlarda içmeye çalış sütünü falan.Hem üzülme biliyorsun 3. aya kadar beslenmenin diğer aylar kadar önemi yok.Folic aside falan dikkat et özellikle onları bulantın olmadeığı zamanlkarda al ki çıkarma.

kızlar göğüs büyümesi idrar sıkışıklığı hiçbir şeymiş bende de bunlar olsaydı keşke 1 haftadır o kadar çok istifra ediyorum ki gülmeyin ama banyoya sandalye koymak zorunda kaldım çünkü günümün çoğu orada geçiyor.iyiki transferden sonra işten ayrılmışım bu durumda onlar kovardı zaten.ama sözüm var şikayet etmiyeceğim hamiş kalmaya çalışırken hamiş olanların bu şikayetlerine kızıyordum ne kadar şanslılar ama farkında değiller diyordum ama hakikaten zormuş bu miğde bulantıları bak yine geldiii

Peluşçum biz o aşamaları geçtiğimiz için şimdi başka sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. bende 5 inci haftadan itibaren bulantı kusmadan kendime gelemedim ve hiç bir şey yiyemedim 4 kilo verdim bu zamanda ama 11. haftaya girdiğimde azalmaya başladı şu an 12. haftayı bitirmek üzereyim ve iyice yok oldu gibi sabahları oluyor bulantım bide yatmaya yakın onun dışında biraz olsun rahatladım. Yaşarken hiç bitmiycek gibi geliyor o bulantılşar ama çok şükür allah gayret veriyor ve atlatılıyor. Tabiki hepimiz zor elde ettik bu bebekleri o yüzden şikayet etmiyoruz.

Kızlar bulantılarla başladıysanız onlar zor geçiyor haberiniz olsun :)

Benim ara ara geçiyor gibi.Sonra yeniden başlıyor.Bugün özellikle sabahtan beri kötüyüm yine.ekmeğin kokusu midemi bulandırıyor.Ya hamur un kokusu geliyor yada yanık kokusu.

yeter ki bebekler iyi olsun bunların önemi yok cidden.

Kızlar bulantılarla başladıysanız onlar zor geçiyor haberiniz olsun :)

Benim ara ara geçiyor gibi.Sonra yeniden başlıyor.Bugün özellikle sabahtan beri kötüyüm yine.ekmeğin kokusu midemi bulandırıyor.Ya hamur un kokusu geliyor yada yanık kokusu.

yeter ki bebekler iyi olsun bunların önemi yok cidden.

Senin bebeğin kaç haftalık darkinlife

walla benim 13 den sonra geçer gibi oldu.Yine başladı.sonra yine bir geçiyor bir başlıyor.

Herkeste farklı oluyormuş inşallah seninki geçer canım.

bende delirmek üzereyim mide bulantısından ya hiç bişi yemiyorum sabah kraker meyve suyu sonra hiç bişi zaten onlarda gidiyor berbat bi durumdayım gözlerimin altı çöktü valla

Hafif lekelenmelerin canımı sıkması hariç,bayaa şanslıymışım ben.Hiç bulantı yaşamadım,aşermem de olmadı.15. haftadan itibaren daha enerjik hissedeceksiniz kendinizi.Az da olsa bir yorgunluk,uykusuzluk hissi varsa da geçiyor.Maraton koşabilirim yani,öyle hissediyorum.

ayyy ayyy maşallah maşallah kızlar imrenek okudum yazdıklarınızı.Allah bağışlasın bebeklerinizi ,sizi de onlarıda korusun, sağlıcakla alın kucağınıza.Darısı en kısa zamanda bizimde başımıza olsun

Back
X