• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

kızlar çok kötü oldum ben.grip olmuştum bir haftadır çok öksürüyodum.karnıma kramp giriyordu dr a gittik.diğer keseyi de görmek için alttan baktı dr.bebişimi gördüm harekete başlamış.boş kese de küçülmüştü.eve dönüşte bir ıslaklık hissettim.sulu kanamam gelmiş.çamaşırımda kuru yer kalmamıştı diyebilirim.acayip korktum.ama sonra geçti.akşam benim kan sulandırmak için kullandığım bir iğne var,onu yaptım.gece yarısı bu sefer bayağı kan gelmeye başladı damla damla.hemen tedavi olduğum hastaneye gittik.nöbetçi dr baktı.benim sıpa oynayıp duruyor,çok şükür Allaha.kesenin etrafında falan bir kanama göremedi.direk bebek sebepli bir kanama değil bu dedi.boş keseyi de ultrasonda göremedi.sanırım kesin olmamakla beraber boş kese patladı kızlar ve ben onu atmaya çalıştım.dr da böyle olabileceğini söyledi.bana bir iğne yaptılar ve 2 gün hiç kalkmadan yatmamı söylediler.sadece lavabo için kalktım.bir de şimdi kaçamak yapıyorum.dün de ara ara kanama oldu ama maşallah bugün sadece kahverengi su gibi bişiyler geliyor.Allahım inşallah yavrumu bana bağışlar.çok korkuyorum ama onun iyi olduğunu hissediyorum sanki.lütfen bize dua edin canlarım.....

Çokk geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, bazen bişey olmaz hafif iş falan diye yoruyoruz kendimizi anlamıyoruz ama çok tehlikeli aslında, benimde uzun zaman kanamalarım lekelenmelerim sürmüştü biliyosun ama çok şükür bişey olmadı, bende bebe asprini kullanıyodum, kanama olunca onu kesmişti doktor kanı sulandırır diye, bişey olmaz Allahın izniyle ama çok dikkat et, bol bol dinlen iş falan yapma, Allah korusun

merhaba ebrizm nasılsın? bebişler nasıl? sen hazırlıklara başladın mı? neler yaptın? neler aldın?odalarını nasıl düşünüyorsun? ben 2 tane park yatak almaya karar verdim. bide hastane çıkışı falan aldın mı? ben daha başlamadım hazırlıklara neyi nasıl yapcam karar veremiyorum birtürlü...

mrb canım çok şükür iyiyim sen nasılsın miniklerimizde iyidir inşallah. Bende hala hiç bir hazırlığa başlamadım açıkçası. biraz baktık yataklara falan ama kararsızım. benim kardeşimden ikiz tecrübesi var ailede sanırım biraz onun izinden alışveriş kararımı vericem. Kardeşim ikizlere büyüyebilen yataklardan almıştı yan tarafında şifonyeride üzerinde bir süre kendi odama alıcağım için bende öyle düşünüyorum 1 yaşını geçinceye kadar ikisini birlikte yatırdı çünkü şifonyer kısmı çıkartılıyor normal bir genç odası yatağı gibi olabiliyor bende öyle bir şey düşünüyorum ve şu an 7 yaşında yiğenim bir tanesi hala o yatakta yatıyor aynısından şifonyersiz bir tane daha aldılar çocuk odası olayı kapanmış oldu.Bayramdan sonra raporluyum sanırım çünkü bizim ikiz olduğu için 30. haftada raporumuz başlıyor. 10 hafta doğum öncesi izin izinliyken alışveriş işlerimi hallederim diye düşünüyorum.iki takım hediye geldi şimdilik onlara her akşam bakıyorum bunlara dolduracak kadar büyüyün diye seviyorum kızlarımı teyzesi ve halası birer takım küçük hastane çıkışı gibi alt üst takım zıbını eldiven ve şapkası olan takımlar almışlar. ikisininde iki erkek çocuğu olduğundan pembeye boğulcak benim prensesler anlaşılan. yine aldıklarımı fotoğraf çekip gösteririm.Artık çok heycanlanmaya başladım az kaldı kavuşmamıza.

adayadayı, ebrizm, darkinlife, haziran teşekkürler kızlar.çok şükür bugün daha iyiyim.akıntılar renksizleşti iyice.inşallah kötü anlar bitmiştir.benim de stresim azaldı gibi bebeğim iyi galiba midem de bir tuhaf olmaya başladı yine.canım bebişim onu da çok korkuttum.karnım bile küçülmiştü sanki ,bugün yine belirginleşti.rabbim kimseye yaşatmasın yaaa kaybedicem diye çok korktum.

yavaş yavaş aşermelerin başladı demek allah yardımcın olsun ben biraz zor atlattım o bulantı olayını. ama her şey anı gibi kalıyor erkek kardeşim benimle kalıyordu o günlerde ve her şeyden miğdem kalktığı için onu bile etkilemiştim. şimdi söyleyip söyleyip birde taklidimi yaparak gülüyoruz.

mrb canım çok şükür iyiyim sen nasılsın miniklerimizde iyidir inşallah. Bende hala hiç bir hazırlığa başlamadım açıkçası. biraz baktık yataklara falan ama kararsızım. benim kardeşimden ikiz tecrübesi var ailede sanırım biraz onun izinden alışveriş kararımı vericem. Kardeşim ikizlere büyüyebilen yataklardan almıştı yan tarafında şifonyeride üzerinde bir süre kendi odama alıcağım için bende öyle düşünüyorum 1 yaşını geçinceye kadar ikisini birlikte yatırdı çünkü şifonyer kısmı çıkartılıyor normal bir genç odası yatağı gibi olabiliyor bende öyle bir şey düşünüyorum ve şu an 7 yaşında yiğenim bir tanesi hala o yatakta yatıyor aynısından şifonyersiz bir tane daha aldılar çocuk odası olayı kapanmış oldu.Bayramdan sonra raporluyum sanırım çünkü bizim ikiz olduğu için 30. haftada raporumuz başlıyor. 10 hafta doğum öncesi izin izinliyken alışveriş işlerimi hallederim diye düşünüyorum.iki takım hediye geldi şimdilik onlara her akşam bakıyorum bunlara dolduracak kadar büyüyün diye seviyorum kızlarımı teyzesi ve halası birer takım küçük hastane çıkışı gibi alt üst takım zıbını eldiven ve şapkası olan takımlar almışlar. ikisininde iki erkek çocuğu olduğundan pembeye boğulcak benim prensesler anlaşılan. yine aldıklarımı fotoğraf çekip gösteririm.Artık çok heycanlanmaya başladım az kaldı kavuşmamıza.[/Q
bizde iyiyiz sıcaklar azaldıkça daha iyi oluyoruz:)izne çıkman iyi olur. hazırlıklarını biran önce tamamlar sonrada dinlenirsin. son zamanlarda dinlenmek çok önemli bizim için.bende dün baktım bebek arabalarına falan. hastane çıkışı yatağı odası yandık valla. birsürü işimiz var.ben daha odayıda boyatıcam.masraflarda cabası. bebek arabasında çok kararsızım iki tane tekli mi alsam yoksa ikiz arabası mı alsam bilemiyorum.ikiz anneleriyiz sitesinde birçok kişi tek tek al demişler. ikiz arabaları hiçbir yere sığmıyor, hiçbir kapıdan geçmiyor,biz çok pişman olduk demişler. buda benim kafamı karıştırdı. sen ne düşünüyorsun nasıl alıcaksın arabalarını?

menekşecim bizde baktık ama ben tek tek almak taraftarı değilim her zaman yanımda 2. kişiyi bulamayabilirim o yüzden önlü arkalı yerine yüz yüze bakan ikiz arabaları var onlardan alıcam. yan yana olanlar doğru sığmıyor hiç bir yere. önlü arkalıdada arkada kalan yazık sürekli önünde bir setle geziyor ama yüz yüze bakan tipleri çok hoşuma gitti. masrafları hiç sorma neye yetişebiliriz bilmiyorum allah rızkını verir diye rahatlatıyorum kendimi.

günaydın arkadaşlar her kez iyidir umarım. Darkinlife çınar bebeğimiz nasıl yeni gelişmeler varmı artık iyice büyümeye başlamıştır.Az kaldı kavuşmanıza biraz daha sabır. Menekşecim cumartesi günü biraz bebek alışverişi için ön keşif yaptık.Beben yataklarını inceledik ve odaya neyi sığdırabiliriz diye evde ölçümler yaptık bir süre için ama ve kararımı verdim 90x190 ölçülerinde tek yatak almaya karar verdik en azından 1 yıl idare edebiliriz bizim odada önümüzdeki yaz evde tadilat yaparak odalarına geçince 2. yatağı alıcaz. fiyatlarıda 650-700 ytl civarında.Büyüyebilen yatak olduğu için komodin kısmını çıkartıp tek kişilik yatak olabiliyor.

günaydın arkadaşlar her kez iyidir umarım. Bonedea Çınar bebeğimiz nasıl yeni gelişmeler varmı artık iyice büyümeye başlamıştır.Az kaldı kavuşmanıza biraz daha sabır. Menekşecim cumartesi günü biraz bebek alışverişi için ön keşif yaptık.Beben yataklarını inceledik ve odaya neyi sığdırabiliriz diye evde ölçümler yaptık bir süre için ama ve kararımı verdim 90x190 ölçülerinde tek yatak almaya karar verdik en azından 1 yıl idare edebiliriz bizim odada önümüzdeki yaz evde tadilat yaparak odalarına geçince 2. yatağı alıcaz. fiyatlarıda 650-700 ytl civarında.Büyüyebilen yatak olduğu için komodin kısmını çıkartıp tek kişilik yatak olabiliyor.

afedersiniz bonedea ve darkinlife sabah acele ettim yazmak için isimleri farklı kullanmışım

Ayrıntılı ultrasona girdim nihayet bugün, Çok şükür herşey iyiymiş:Saruboceq:, 500 gr olmuş kızımız:ecrin_bebek:, birdahaki kontroldede şeker testi yapılacak

çok sevindim kuzicim.maşallah yeğenime...:nazar:
benim de cuma günü ikili testim var.bi de ense kalınlığına bakılacak. :CüvCüv:

Ayrıntılı ultrasona girdim nihayet bugün, Çok şükür herşey iyiymiş:Saruboceq:, 500 gr olmuş kızımız:ecrin_bebek:, birdahaki kontroldede şeker testi yapılacak

Bıcırık büyüyor maşallah allah sağlık versin. Şeker testinde inşallah iyi çıkar sorunsuz hamileliğini atlatırsın canım.kaydirigubbakcemile2

selammm herkese. uzun zamandır girememiştim. umarım herkes iyidir. ebrizm canım karyolaya karar vermişsin. ben mobilya siparişi verdim.sadece dolap ve şifonyer alıyorum. yatağıda ya park yatak alcam ya da ablamın oğlunu beşiği çok açık sarı ve yeşil.onu alcam. gerçi benim mobilyalar düz beyaz olcak ama işte bakalım ikisi arasında karar vercem

hazırlıklar hızlandı desene menekşe zamanımız azaldıkça panikler başlıyor zaten öyle değilmi. kardeşinden beşik bulman çok iyi olmuş. Benim kardeşimin ikizleri vardı ama hemen kuzenleriminde ardından olunca her şeyini birilerine verdİ. malesef bana bir şey kalmadı.

hemde nasıl hızlandı sorma?yetiştiremicem diye panik yapıyorum. aman en güzeli senin olacak herşeyi tam takım daha iyi boşver. benim herşey farklı renk olacak odada.asıl hastane çantasını hazırlamadım daha. önemli olan o valla. yumurcakların ne zaman geleceği belli olmaz. çantanın hazırda bulunması lazım.

hihoyyyt
Kızlaar Çınar yarın eve geliyor hayırlısıyla.Sorunumuz kalmadı çok şükür.hepinizi öpüyorum

hihoyyythihoyyythihoyyyt oleyyyyyyyyyyyyyy çok şükür allah bundan sonra sağlıklı uzun ömür versin minik prense tam bayram geliyor evinize desene. Çok sevindim canım şükürler olsun her şey geride kaldı.

her kezin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. İnşallah bir dahaki bayramda hepimiz bebeklerimizle ve bekleyenlerde hamilelik haberleriyle kutlarlar. hepinizi çok öptüm.

çok sevindim kuzicim.maşallah yeğenime...:nazar:
benim de cuma günü ikili testim var.bi de ense kalınlığına bakılacak. :CüvCüv:

Sağol canım, ayy ikili testlere kadar ilerledin şükür bak, zaman akıp gidiyo, inşallah bi sorun çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bıcırık büyüyor maşallah allah sağlık versin. Şeker testinde inşallah iyi çıkar sorunsuz hamileliğini atlatırsın canım.kaydirigubbakcemile2

Amin ebrizmcim sağol, sende en heyecanlı işlere başladın negüzel yataktı, eşyaydı, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlaar Çınar yarın eve geliyor hayırlısıyla.Sorunumuz kalmadı çok şükür.hepinizi öpüyorum.

hihoyyythihoyyytçokkkk sevindim diamondcımmm gözün aydın canım, inşallah bundan sonra herşey güzel gider sağlıkla devam eder :lepi:

sağol kuzicim çok şükür bugünleri gördüm.bebişimin ense kalınlığı 1,5 mm boyu da 54,4 mm çıktı.nasıl teyzesi?

Back
X