- Konu Sahibi gulseren4434
kızlar çok kötü oldum ben.grip olmuştum bir haftadır çok öksürüyodum.karnıma kramp giriyordu dr a gittik.diğer keseyi de görmek için alttan baktı dr.bebişimi gördüm harekete başlamış.boş kese de küçülmüştü.eve dönüşte bir ıslaklık hissettim.sulu kanamam gelmiş.çamaşırımda kuru yer kalmamıştı diyebilirim.acayip korktum.ama sonra geçti.akşam benim kan sulandırmak için kullandığım bir iğne var,onu yaptım.gece yarısı bu sefer bayağı kan gelmeye başladı damla damla.hemen tedavi olduğum hastaneye gittik.nöbetçi dr baktı.benim sıpa oynayıp duruyor,çok şükür Allaha.kesenin etrafında falan bir kanama göremedi.direk bebek sebepli bir kanama değil bu dedi.boş keseyi de ultrasonda göremedi.sanırım kesin olmamakla beraber boş kese patladı kızlar ve ben onu atmaya çalıştım.dr da böyle olabileceğini söyledi.bana bir iğne yaptılar ve 2 gün hiç kalkmadan yatmamı söylediler.sadece lavabo için kalktım.bir de şimdi kaçamak yapıyorum.dün de ara ara kanama oldu ama maşallah bugün sadece kahverengi su gibi bişiyler geliyor.Allahım inşallah yavrumu bana bağışlar.çok korkuyorum ama onun iyi olduğunu hissediyorum sanki.lütfen bize dua edin canlarım.....
Çokk geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine, bazen bişey olmaz hafif iş falan diye yoruyoruz kendimizi anlamıyoruz ama çok tehlikeli aslında, benimde uzun zaman kanamalarım lekelenmelerim sürmüştü biliyosun ama çok şükür bişey olmadı, bende bebe asprini kullanıyodum, kanama olunca onu kesmişti doktor kanı sulandırır diye, bişey olmaz Allahın izniyle ama çok dikkat et, bol bol dinlen iş falan yapma, Allah korusun