• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

günaydın arkadaşlar. Uzun bir tatili atlatıp döndüm bu gün iş yerime bu hafta daha sanırım burdayım sonrasında artık raporumu kullanmaya başlıycam 2 haftası boşuna gitti bile zaten raporun.Kuzicim haklısın evde pc yok o yüzden raporluyken ara ara haberdar edebilicem sizleri. ANcak annemlerde olduğum zaman yazabilirim.Cumartesi günü kontrolüm vardı kızlarım maşallah iyiler ikiside ancak dr beni artık raporklu zannediyor ve sürekli istirahat etmemi söyledi ayakta çok kalmamamı söyledi erken doğum riskini ortadan kaldırabilmek için. o nedenle ancak 1 hafta daha idare edebilirim.Benden avadisler böyle siz ve minişleriniz nasılsınız her kezin bayramı iyi geçmiştir umarım.

Günaydın canım,

Ben siteye yeni üye oldu.m Üçüncü tüp bebek denemem. 2 gün sonra belli olacak sonuç karamsarlık var içimde Erken test yaptırsam mı ne dersin

Günaydın canım,

Ben siteye yeni üye oldu.m Üçüncü tüp bebek denemem. 2 gün sonra belli olacak sonuç karamsarlık var içimde Erken test yaptırsam mı ne dersin

Hayırlısı olsun canım aramızada hoş geldin. hiç karamsar olma allah ummadığımız anda mucizelerimizi bize kısmet ediyor. Umudunu yitirme ve bence 12. güne kadar dua ederek sabret. Yanlış bir sonuç çıkar boşuna kendini üzmüş olursun belkide diye düşünüyorum.sen dinlen ve aklını dağıtmaya çalışmalısın bence.:teselli:

diamond minik prensinle ilk bayramını geçirdin sanırım. allah sağlıkla uzun ömür versin sana ve ailene.

günaydın ebrizm nasılsın? sen hala çalışıyor musun ya....yorma kendini artık bak çok az kaldı.eee nasıl gidiyor. hazırlıklarını bitirdin mi? odaları hazır mı minnoşların. ben hazırladım biraz cuma günü de mobilyalar geliyor. bir perde ve halıları kaldı.1-2 hafta içinde odayı tamamlar beklemeye geçerim artık.allah hayırlısıyla sağ sağlim evimize geçmemmizi nasip etsin.

günaydın ebrizm nasılsın? sen hala çalışıyor musun ya....yorma kendini artık bak çok az kaldı.eee nasıl gidiyor. hazırlıklarını bitirdin mi? odaları hazır mı minnoşların. ben hazırladım biraz cuma günü de mobilyalar geliyor. bir perde ve halıları kaldı.1-2 hafta içinde odayı tamamlar beklemeye geçerim artık.allah hayırlısıyla sağ sağlim evimize geçmemmizi nasip etsin.

sen hızlısın canım ben hala hiç bir şey almadım cumartesi günü mobilyayı sipariş vericez ve alışveriş yapıcaz. Hala izin çıkmadı ama bu günü zor geçirdim miniklerim aşağıda hareket ediyor artık yürümede bile zorlanmaya başladım. Cumartesi kontrolüm vardı dr um kesin yatak istirahati dedi. ama önümüzdeki pazartesiye kadar gelmek mecburiyetindeyim. Çok korkuyorum erken doğumdan allahım yardım etsinde zamanında kavuşalım bebeklerimize:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar nasılsınız. Benim bu gün keyfim yok sizlerede sormak istedim. Gece 3 ten beri bir karın ağrısı var ara ara geçiyor ve yine başlıyor dayanılmaz bir ağrı değil ama sızlama gibi dr mu aradım bu aylarda olabilir desede içim hiç rahat etmedi.Erken doğum habercisiyse bu ağrı diye korkuyorum.

sen hızlısın canım ben hala hiç bir şey almadım cumartesi günü mobilyayı sipariş vericez ve alışveriş yapıcaz. Hala izin çıkmadı ama bu günü zor geçirdim miniklerim aşağıda hareket ediyor artık yürümede bile zorlanmaya başladım. Cumartesi kontrolüm vardı dr um kesin yatak istirahati dedi. ama önümüzdeki pazartesiye kadar gelmek mecburiyetindeyim. Çok korkuyorum erken doğumdan allahım yardım etsinde zamanında kavuşalım bebeklerimize:Saruboceq:

eeeee napalım canım bende senin gibi erken doğum olayından çok korkuyorum. herşeyleri hazır olsun istedim hast. çıkışı falan. mobilyasıda yaptırma olduğu için erkenden sipariş verdim.benim amacım bütün herşeyi odasını falan hazırlayıp son zamanlarımıda istirahat ederek geçirmek. çünkü son zamanlar ne kadar çok dinlenirsen bebekler o kadar içerde kalırmış.sende dikkat et kendine iş yerinde az kalmış p. tesiye.bir an önce alışverişinide yapta yat dinlen doğuma kadar. benim bebeklerde aşağıdalar mahvediyolar beni.sanki heran çıkcaklarmış gibi hissediyorum ama doktorum demişti bunların olacağını nese sabır artık az kaldı.inşallah sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza.

günaydın arkadaşlar nasılsınız. Benim bu gün keyfim yok sizlerede sormak istedim. Gece 3 ten beri bir karın ağrısı var ara ara geçiyor ve yine başlıyor dayanılmaz bir ağrı değil ama sızlama gibi dr mu aradım bu aylarda olabilir desede içim hiç rahat etmedi.Erken doğum habercisiyse bu ağrı diye korkuyorum.

Ay ebrizm inşallah birkaç hafta daha dayanırsın, ben bile çok heyecanlandım ağrı falan diyince valla, aman sık dişini biraz daha, en azından akşamları dinlen bol bol canım ya, iş güç yapma, iki tane taşımak kolay değil tabi Allah yardım etsin, alışveriş içinde çok gezme, ay hem çok güzel, hem çok ürkütücü bu doğum işi yaaa

Ohh valla süpersin menekşe, erkenden bitirdin işleri demek, en iyisi valla, erken erken diyoruz ama son zamanlarda ne olacağı hiç belli olmuyo, güle güle sağlıkla kullansınlar inşallah

Ohh valla süpersin menekşe, erkenden bitirdin işleri demek, en iyisi valla, erken erken diyoruz ama son zamanlarda ne olacağı hiç belli olmuyo, güle güle sağlıkla kullansınlar inşallah

öyle valla kuzicim hele bizim gibi ikiz olunca malum sağları solları belli olmaz miniklerin.en azından böyle kafamda rahat. stressiz dinlenerek son 1 ayımı geçirirrim. inşallah.sen başladın mı bişeyler aldın mı kızına?

günaydın menekşe ve kuzi iyi dilekleriniz için teşekkürler. ağrı olayım hala geçmedi kendi kendimi kandırmaya çalışıyorum ayaklarımı üşütmüşümdür diye yoksa panik oluyorum. Durumum değişince eşimde panikledi bu c tesi gidip mobilyayı sipariş edelim bari o hazır olsun demeye başladı. inşallah o güne kadar toparlarım.

öyle valla kuzicim hele bizim gibi ikiz olunca malum sağları solları belli olmaz miniklerin.en azından böyle kafamda rahat. stressiz dinlenerek son 1 ayımı geçirirrim. inşallah.sen başladın mı bişeyler aldın mı kızına?

ya ben bir iki kıyafetten başka bişey almadım hala, elim varmıyo bişey almaya korkuyorum doğacakmı doğmayacakmı falan diye, gerçi tabi Allah reva görmedikten sonra doğuduktan sonrada bişey olur Allah korusun ama ne biliyim

günaydın menekşe ve kuzi iyi dilekleriniz için teşekkürler. ağrı olayım hala geçmedi kendi kendimi kandırmaya çalışıyorum ayaklarımı üşütmüşümdür diye yoksa panik oluyorum. Durumum değişince eşimde panikledi bu c tesi gidip mobilyayı sipariş edelim bari o hazır olsun demeye başladı. inşallah o güne kadar toparlarım.

inşallah üşütmedir, dün gece benimde midemden bütün karnıma bir ağrı yayıldı,
noluyo diye acayip panik oldum, sonra anladımki muhtemelen gaz sancısı ama korkusu bana yetti, nasıl doğurucaz biz yaaa:delphin:

neyse herşeyde bir hayır vardır bak, en azından işleri hızlandırmanıza vesile olmuş ağrı, bu arada kontrole gitseydin bi için rahatlardı en azından

canım ağrı olayını takma kafana bir ara bende de oldu karnım ağrıyordu çok. doktora gittiğimde sordum. rahim büyüdüğü için olur dedi. çok normal dedi. eee karnımızde hergeçen gün geriliyor doğal tabi ağrıması.

ya ben bir iki kıyafetten başka bişey almadım hala, elim varmıyo bişey almaya korkuyorum doğacakmı doğmayacakmı falan diye, gerçi tabi Allah reva görmedikten sonra doğuduktan sonrada bişey olur Allah korusun ama ne biliyim

iyi yapmışsın canım boşver. bende 27. haftada aldım kıyafetlerini inana o ana kadar 1 iğne bile almamıştım. korktum bende senin gibi.zaten istedikten sonra 1 gün içinde herşeyini alıyorsun.hem senin tek bebek avantajlısın bizden.ben fazla ağırlaşmaktan da korktum.şimdi bile 10 dk zor duruyorum ayakta. nefesim kesiliyo.

az kalmış darkcım yaaa maşallah.nerede yapacaksın doğumu?konya da mı?

Canım görmemişim bu sorunu ama sonradan konuştuk senle.
Ben burda yani Aksarayda yapacağım doğumumu inşallah.
Aslında Adanayı istedim ama eşim yanında olmamızı istedi.
Burdaki hastanede güzel olunca bende pek ısrar etmedim.

Konyada kimsem yok canım oraya sadece tedavi amaçlı gidiyordum.

Ebrizm canım karın ağrısı aynı zamanda setleşme şeklinde oluyorsa tüm karında, o zaman erken doğum habercisi olabilirmiş.

Kızlar tedaviyle hamiş kaldınız ve erken doğum ihtimali çok yüksek.bence hazırlıklarınızı bi iki haftaya kadar bitirin.

Bu arada Nazlımelek de anne oldu.O da Kasım annesiydi ama bebişleri erkenden gelmek istemiş :)

İnşallah bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Kuzi senin bebiş nasıl canım?

Butterfly senin miden geçti mi?

Ben de Gülseren i merak ediyorum bu arada.Haber alan olursa bizide bilgilendirsin kızlar.

dark maşallah canım ya,
zaman ne çabuk geçmiş de sen 36 haftalık olmuşsun. Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım.

Back
X