En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Çok sağol Ebrizmcim atlattık çok şükür, amin inşallah.

merhaba canım, oy maşallah çok tatlı senin minnoş, bizde uğraşıyoruz gaz kusmuk falan derken günler geçiyo, 1 ayı geçtik göz açıp kapayana kadar, işe nasıl başlıycam bırakıp onu düşünüyorum, senin nasıl gidiyo.

mrb arkadaşlar miniklerimiz nasıl umarım sizlerde yiğenlerimde iyidir.

selam

benimkiler vızız vızır delikafadulden delikafadulden iyiyler sanırırm
aynı hastanede doğum yaptık bende çınarlıda oldu,seni sordum bildiler, bebeğin nasıl bir formda toplanalım ,yaşadıklarımızı ve deneyimlerimizi paylaşalım.:1hug:

arkadaşlar hepinizin gözü aydın.hihoyyyt
allahım hepinizin yavrusunu analı babalı sağlıkla büyütüsün inşallah.
inşallah darısı başımıza.

sorma güzelim ya çınarlıda beni bilmeyen yoktu çınarlı tarihinde ilk defa benim gibi bir hasta görmüş . ben işe başladım artık her gün siteye girebilirim bir paylaşım açalım dediğin doğru dertleşiriz önerin neyse ben varım miniğini çok öp.:ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar. Ben çok kötüyüm. Bebeğimde ciddi bir sorun var. Doğumda yada doğum öncesi sanırım ikizimizin diğerini kaybetmemeiz ve zehirlenme sonucu bebeğim oksijensiz kalmış ve beyninde sorun oluştu. Nöroloji uzmanına gidiyoruz. Konulan teşhiş periventriküler lökomalazi. beynin beyaz cevher bölümünde hasar çok kötüyüm bebeğime bir şey olmasın o benim hayatta edinmiş olduğum tek mücevher ve biliyorsunuz bir daha anne olma şansım bile yok.

Canım lÜtfen Üzmemeye ÇalıŞ kendını...her Şey yoluna gırecek...panık yapma...allahım tez vakıtte Şıfa verecektır ben ınanıyorum...

ıyı bır doktor bulduĞunuza emın olun...gerekırse baŞka Şehırde bıle olsa Önemlı deĞıl emın ellerde olduĞunuza emın olun ve kendınızı ona bırakın canım...

çok aaştırıyorum ve neye kime inanacağımı bilmiyorum. ızmirde yaşıyorum ve ege üniversitesi bir çok alanda çok iyi olduğu için oraya götürüyorum bebeğimi inşallah doğru adresteyimdir. etrafınızda bu durumu yaşayanlar varsa lütfen bana neler yaptıklarını anlatabilirlermi.

Canım benım Çok bılgım yok ancak bebekler ıÇın nÖroloĞların ıhtısas bÖlÜmlerı vardır...yanı bebeklere bakan nÖrologlara gıt...bence ızmır ıyıdır..Ünıversıtede araŞtır mÜmkÜnse Öncekı hastalarla gÖrÜŞ orda bakalım kımın tedavısını Önerecekler..ona gÖre hareket et...

Ama gecıktırme...acıl tetk
klerı yaptır ÖnÜnÜ alman gereken konuyu al...sonra tedavını yaptır bebeĞının...

Bu arada dalında ÜnlÜ bır hoca araŞtır...netten bı bak bakalım nÖrologları...sızın teŞhısle ılgılı makalesı olanlara bak...

araştırıyorum ama her yerde para tuzakları var artık kimseyede güvenilemiyor bir şeyler duyarsanız bu konularda fikirlerinizi bekliyorum.

Ebrizmcim 1 aydır giremiyodum bilgisayarda sorun vardı şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda düzelir, hiç bu konularda bilgim yok ama öğrendiğim bişey olursa mutlaka yazarım.

Yalnız "Oğuz Tanrıdağ" adında bir doktor var nörolog, Gata Haydarpaşa eğitim hastanesinde nöroloji servis şefiydi, şimdi özel bir hastane açıldı burda "nöropsikiyatri hastanesi" sırf nörolojiyle ilgili bir hastane orada çalışıyo bildiğim kadarıyla. ama çocuk yada yetişkin farkediyomu bilemiyorum.
Birde biz istanbulda sen izmirde nasıl olurki, en azından telefonla bir bilgi alabilirsin belki, google'den bulabilirsin adını ve telefonunu bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…