En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

gulseren4434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.332
2
116
İstanbul
merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.

şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.

Ne güzel bir haber, gözünüz aydın, kalp atışlarını duymak çok güzel olmalı, darısı buradan birbirine dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara AMİNNNNNNŞeniz

güzel arkadaşım ne güzel bir mutlu haber verdin bizlere .Bebeğin hayırlı olsun ,kalpi güzel atsın ve dünyaya güzelliklerle doğsun.İnsanlığa hayırlı ve uğurlu olsun.

gülserencim Allah en yakın zamanda bebişinin ilk ağlamasınıda duyurur inşallah.ben de bu c.tesi kese görmeye gidicem Rabbim inşallah banada yaşatır bu mutluluğu.

Haydi hayırlısı Gülserencim bunu da atlattık çok şükür.Nasıl güzel bir ses o değil mi?Allah en kısa zamanda isteyen herkese duyursun yavrusunun sesini.

curly cim güzelde ne demek müthiş ağlamamak için zor tuttum kendimi. bundan sonraki kpntrol 1 ay sonra. tahliller verdi doktorum. ya kıslar vajinal bölgeye hala sabun türü şeyler deymemelimi?

curly cim güzelde ne demek müthiş ağlamamak için zor tuttum kendimi. bundan sonraki kpntrol 1 ay sonra. tahliller verdi doktorum. ya kıslar vajinal bölgeye hala sabun türü şeyler deymemelimi?

Gözün aydın annesiii, oldumu olacakmı derken, az kaldı bak geçiyo günler, sağlıkla gelsin inşallah bebişimiz

canım benim çok sevindim çok güzel bir duygudur tahmin ediyorum bende 6 mayısta gidicem inşallah ama korkuyorum bir sorun çıkarmı diye iki tane kalp atışınıda duyarım inşallah hayırlısı ile ALLAHIM bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin bizimkilerede sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…