- Konu Sahibi gulseren4434
-
canım inan bende biraz hareket edince çok geliyor CADIARZU dün biraz süpürge açtım çamaşır astım filan ondanda olmuş olabilir ama çok ağır kendimi yormadan ters hareket yapmamaya çalışarak yapıyorum işlerimi, yapmadanda olmuyor görümcemi çağırdım gelmedi napim kimse derdimi bilmiyorki keşke söyleseydim tüp bebek olduğunu o zaman daha farklı davranırlardı belki kayınvalidem biraz hareket et diyor annemler korkma birşey olmaz diyor herkes bir laf söylüyor kendinlerince haklılar belki ama en azından doktorun yatmam gerektiğini söylüyor diyorum biraz düşünseler anlıycaklar ama nerde kocam bildiği halde elini birşeye sürmedikten sonra başkalarından beklemek boş sanırım.allahım bebeklerimizi bize bağışlasın bugünleride elbet atlatıcağız....sabır biraz daha sabır.
günaydın. Ne yaptın gülserencim yedinmi lahmacununu içime battı dün canın istedi ve vazgeçtin. Bence eşine söyle bu akşam eve gelirken getirsin. Hamilesin şekerim bazı şeylere katlanıcak. BEnim zavallı kocacım da üstüme titriyo ama bende bi şey yeme isteği yok senin gibi helede lahmacun desem kıymalı ışınlar resmen. O yüzden sende biraz kendine hizmet ettir.
klava:geliyor oklavalar sen yiğenimize dua et bırak yapma iş falan nasıl korkma ya bizimki tüp bebek sen genede dikkat et tatlım gelsin birileri yapıversin işini hayret bişey ya torun torun yiğen yiğen diye tutuşurlar gelsinler yapsınlar bırak.senin bu kocanada deli olucam kızma ama aaa ne kadar düşüncesiz gülserencim kızma üzülesin diye demiyorum inan burdan ben ankaradan fırlayıp gelecem o kadar kızdım
ok bende gidip izleyeyim bayılırım o diziye helede gültene
kocana gelince onada kıyamadın neyse seni kızdırırsa hallederiz sözümüz söz :)))
ya canım o bi anlıktı geçti şimdi olsa ağzıma sürmem heralde sırnaşık şey yok canım o herşeyin hazırını istiyor şuan ona o kadar kızıyorum ki ama hiçbirşey söylemiyorum çünkü konuşurken üzülücem ağlıycam sinirlenicem hepsini biriktiriyorum bu zor günleri atlatim içimi dökücem bu böyle kalmıycak yani.... şimdide annesiyle haber yollamış akşama yemek yapsın die kaç gündür yapmıyorum diyorumki aşşağıda ye öyle eve çık oradada yemiyor ille ben yapıcam..... offffff of sıkıntı çok ama umrumda bile değil hiçkimsenin yaptıkları yanında kalmaz.... allahım bebeğimi korusun başka birşey istemiyorum onlar benim için artık bi hiç....
ayrıca etrafınızdan niye gizliyorsunuz tüp bebek olduğunu. bunda gizlencek bi şey yokki bizde geçen yıl aşılamaları gizledik kayınvalidem yazlıkta gidemiyoruz tabi bir sürü laf işitmiştim sen gelmekmi istemiyorsun diye defalarca telefon tüp bebeği söyledik hiç karışmıyor bile 1.5 aydır gidemiyorum evine demiyor bile gelmedin diye arada bende şerbetini veriyorum arayıp valla şu riskkli dönemi atlatalımda görüşelim diye hiç ses yok. sen rahat edersin şekercim ya gizleme.
canım eşim istemedi kendini eksik suçlu gibi hissediyor bende onu destekledim başta çünkü insanların sorularından yorulucaktım bunu biliyordum ama en azından anneme kayınvalideme söylememiz gerekiyordu onlar kimseye söylüycek diillerdi ya !
vallahi ben raflara uzanıyorum hep ama ilk kata sadece birde kendimi zorlamıyorum yüksekse sandalye koyuyorum. vallahi epeydir yemek yapmıyordum görücem kokudan rahatsız olucammı olmuycammı ama dışarıdan gelen soğan kokuları rahatsız ediyordu. tavuklu patates yapıcam soğan kavurmamış olucam en azından a.s ... canım kayınvalidem den istemem oda sürekli çalışıyor eşimin dükkanına gidiyor kendi eşine yardım ediyor evine zor vakit ayırıyor, evde 2 kızı var okula gidiyor evde olduklarındada pek faydaları yok ders çalışıyorlar... tırnağın varsa kafanı kaşırsın demiş atalarımız Şeniz
canım basit şeyler yapıyorum kendimi yormuyorum, ya kimse bilmediği için tüp bebek olduğunu çok rahatlar ama onlara tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışıyorum tabi boşa.... dangalak eşim bile tüp bebek olduğunu unutmuş gibi davranıyor amannnnnnnnn napim canım bunlarla birmi olim.... siz bebeğime dua edin gerisini düşünmeyin elbet çıkacaktır onlardan acısı.... ay canım ya gelsene o kadar yalnızım ki vallahi süper olur.... ama bak eğer istanbula gelirsen görüşelim nolur olurmu!
Benim bebişlerim bu gün 10+4 günlük bulantılarımda azalma var sizler ne durumdasınız
Oh Oh maşallah koskocaman olmuşlaaarr.İyi haber bu ebrizm bulantı çok zormuş,yaşamadım ama duyuyorum.Yersin artık bebişlerinin mamalrını güzel güzel.[/QU
Çok teşekkürler diamond. GÜnler yavaş geçiyor gibi geliyor bir an önce büyüsünler istiyorum. Yaşamaman büyük şans berbattı o bulantılar hala var ama çok şükür zaman zaman ara veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?