• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

kızlar lütfen ihmal etmeyin

bendede kahverengi çamur gibi kana benzemeyen cok hafif lekelenmeler geliyordu doktora söyledim korkma yerleşme kanamasıdır dedi bende önemsemedim ama 6+6 günlükken bebeğimi kaybettim

mutlaka doktorunuza gidin iğne falan olun ben lekelenmeler için başka bi doktora gittim bana direk düşük yapma riskimin cok yüksek olduğunu tavalet hariç biç kalkmadan yatmamı söyledi

evet canım senin hikayenide biliyorum :1no2: bende bugün takip edicem uzanıyorum sürekli yarın ya da cumada doktora gidicem inşallah bir sorun çıkmaz... rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

evet canım senin hikayenide biliyorum :1no2: bende bugün takip edicem uzanıyorum sürekli yarın ya da cumada doktora gidicem inşallah bir sorun çıkmaz... rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

inşallah vallah sizi korkutmak için demiyorum ama o kadar eziyet cekiyoruz maddi manevi yıpranıyoruz küçük ihmallele tüm emeğimizin gözümüzün önünde gitmesi zor

bana başta doktorum risklerini söylese ben okadar rahat olmazdım

şimdi fazla hereket etme , yürüme ( kanamayı arttırıyormuş ) bacaklarını yukarı kaldır veya altına yastık koy yat, boşver evi pislik götürsün umursama temizlesende yine pislenmiyormu :))

çevrenede iyikide duyurmamışsın ama annene söyle bence sana göz kulak olur

Şakura şu an 15. haftayı bitirdim.iki gün önce gece duydum,bu güne kadar da duyduğumu sanıyordum ama kesinlikle değilmiş bu çok farklıydı.Kıpır kıpır ayy nasıl anlatayım böyle pijamamın içine minik bir serçe girmiş kanat çırpıyor sanki,müthiş bişey.Dün gece de bekledim tekrarlamadı ama.

canım ya senin için bu ne güzel mutluluktur inşallah allahım sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin biz ve bizim gibi tedavi görenlerinde umudunu söndürmesin aminnnnnnnn bebişlerine :nazar::nazar: değmesin

inşallah vallah sizi korkutmak için demiyorum ama o kadar eziyet cekiyoruz maddi manevi yıpranıyoruz küçük ihmallele tüm emeğimizin gözümüzün önünde gitmesi zor

bana başta doktorum risklerini söylese ben okadar rahat olmazdım

şimdi fazla hereket etme , yürüme ( kanamayı arttırıyormuş ) bacaklarını yukarı kaldır veya altına yastık koy yat, boşver evi pislik götürsün umursama temizlesende yine pislenmiyormu :))

çevrenede iyikide duyurmamışsın ama annene söyle bence sana göz kulak olur

canım annecim ve ablacım zaten hep yanımda hergün arıyıp nasılsın leke varmı miğden bulanıyormu diyorlar inanın onlara gerçeği söylemediğimden olsa gerek bu sorulardan rahatsız oluyorum. annem rahat ol birşey olmaz diyor ama bilse gerçeği işte daha farklı yorum yapıcaktır.... annecim 2 gün sonra bir haftalığına köye gidecek aslında gitmiycekti ama ben ikna ettim bırakmıycaktı yoksa hayırlı gitsin gelsin bebişimde iyi olsun annecim evimi pırıl pırıl ederr babişimde gelir boyamı yapar iyi ki onlar var allahıma şükürler olsun... aslında ablamda gelicek ama istemiyorum çünkü 2 tane afacanları var onlarla iş yapılmaz Şeniz

canım annecim ve ablacım zaten hep yanımda hergün arıyıp nasılsın leke varmı miğden bulanıyormu diyorlar inanın onlara gerçeği söylemediğimden olsa gerek bu sorulardan rahatsız oluyorum. annem rahat ol birşey olmaz diyor ama bilse gerçeği işte daha farklı yorum yapıcaktır.... annecim 2 gün sonra bir haftalığına köye gidecek aslında gitmiycekti ama ben ikna ettim bırakmıycaktı yoksa hayırlı gitsin gelsin bebişimde iyi olsun annecim evimi pırıl pırıl ederr babişimde gelir boyamı yapar iyi ki onlar var allahıma şükürler olsun... aslında ablamda gelicek ama istemiyorum çünkü 2 tane afacanları var onlarla iş yapılmaz Şeniz

keşke söylesen ama en doğrusunu sen bilirsin insanın ailesi gibi olmuyor kimse

ama ben senin yerinde olsam tatlı dille anneme gerçeği söylerim ve onu köye yollamam evde yanımda kalmasını sağlarım anne bu be sana çiçek gibi bakar sırrını saklar

canım :emir_bebek: hayırlı olsun çok sevindim ama sana birşey diycem keşke anneni köye yollmasanda en azından şu riskli dönemi birlikte geçirseydiniz sana göz kulak olurdu bitanem ya allah yardımcın olsun sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına

ay canım inan gitmeyi düşününce heycan ve korku sarıyor kafama o kadar takıyorumki hergün sabaha kadar rüyalar görüyorum.... neden 3 defa girdin? birde sadece kendi doktorunamı gidiyorsun? ben doktoruma gidiyorum ama geçen perşembe ilaç yazdırmak için yakınımdaki hastaneye gittim 10 gün içinde kontrole gidebilirim die biliyorum ona gitmeyi düşünüyorum çünkü doktorum taa karşıda yoldan korkuyorum zıplaya zıplaya gidiyorum... benim doktor muayene ücretim 100 ytl sizin ne kadar? canım ben progestan kullanıyorum vajinal günde 3 defa 2şer adet koyuyorum birde gece 00.00'da sabah 08:00'da birde öğlen 16.00'da koyuyorum gece ve sabah koyduğumda üstüne uyuyorum acaba ondanda olabilirmi lekeler birde dün mesela iğrenç olucak ama sanki sümük (lastikte olabilir) gibi ince tabi kahverengi şekilde geldi daha öncede gelmişti bir iki kere anlatabilmişimdir umarım.

Evet kendi doktoruma gidiyorum.Muayene ücreti 150YTL.Birincisi ikili test içindi. Daha sonrakiler lekelenmelr içindi.Çok şükür bir şey yokmuş rahatladım.benim lekeler de aynı şekildeydi kahverengi ve lastik gibi.Yaa sen görümceni götür sarnıçlara o sana bir süpürge yapmasınKötü Kazen.Olacak şey değil.Şaka bir yana bırak dağınık kalsın Gülserencim ,bırak pis olsun evin.sayılı gün dayanmak lazım.

arkadaşlar size bi şe sorucam. Hamilelikte beslenmede çok etkili tabi şu an daha bulantılardan o konuya geçemedik bir çoğumuz ama. Mesela ben bu gün 10+0 günümdeyim bu günkü bebek gelişimine baktığımda flor almam gerektiği .... yazıyor. Buda et yumurta gibi yiyeceklerde mevcutmuş. Ben vejeteryanım. Et süt yumurta yemiyorum normal şartlarda. Ama 6. haftadan beri yumurtayı c tesi günleri sadece eşim değişik versiyonlarda pişiriyor yemeye çalışıyorum. Tabi bu arada yine aklıma takılanlar oluyor ve mantkende yumurtayı haşlanmış yemem gerektiği yağda pişirilince besin değerinin kalmamış olabileceği ( haşlanmış yumurtayı zannetmiyorum yiyebileceğimi) bu konularda fikriniz varmı siz neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.

Evet kendi doktoruma gidiyorum.Muayene ücreti 150YTL.Birincisi ikili test içindi. Daha sonrakiler lekelenmelr içindi.Çok şükür bir şey yokmuş rahatladım.benim lekeler de aynı şekildeydi kahverengi ve lastik gibi.Yaa sen görümceni götür sarnıçlara o sana bir süpürge yapmasınKötü Kazen.Olacak şey değil.Şaka bir yana bırak dağınık kalsın Gülserencim ,bırak pis olsun evin.sayılı gün dayanmak lazım.

hiçte unutmazmış sarnıçları canımsın yaaaaa.... demek lekelerimiz aynı şekilde biraz daha rahatlayabilirim o zaman... ya benim ablam diyorki ben ayda 2 kere doktora gidiyordum bir muayene birde 10 gün sonra kontrol benimki 1 ay sonraya çağırdı sen nasıl gidiyorsun? ya kısslar evimde bi pislik olduğundan diil işte ben zaten temizlik hastasıydım ama bu sayede ben bu hastalıktanda kurtuldum yaaaaaaaaaa.... bu arada çağırdığım görümcem o diil evli olan karşımda oturuyor aman gelmesin 3 tane görümcem sarnıca götürdüğüm çağırdığımda mutlaka geliyor ama bende artık utanıyorum çağırmaktan oda gelmiyor napim dersleri var demek böyle avutim kendimi yoksa sinirleniyorum ben bunumu hakediyorum die....

arkadaşlar size bi şe sorucam. Hamilelikte beslenmede çok etkili tabi şu an daha bulantılardan o konuya geçemedik bir çoğumuz ama. Mesela ben bu gün 10+0 günümdeyim bu günkü bebek gelişimine baktığımda flor almam gerektiği .... yazıyor. Buda et yumurta gibi yiyeceklerde mevcutmuş. Ben vejeteryanım. Et süt yumurta yemiyorum normal şartlarda. Ama 6. haftadan beri yumurtayı c tesi günleri sadece eşim değişik versiyonlarda pişiriyor yemeye çalışıyorum. Tabi bu arada yine aklıma takılanlar oluyor ve mantkende yumurtayı haşlanmış yemem gerektiği yağda pişirilince besin değerinin kalmamış olabileceği ( haşlanmış yumurtayı zannetmiyorum yiyebileceğimi) bu konularda fikriniz varmı siz neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.

canım benim doktorum liste verdi orada zaten günlük mutlaka sabah yumurta yada beyaz peynir öğlen sebze yemeği içinde et ya da etli yemek köfte günde 2 bardak süt filan var şimdi yapamazsanda kendini iyi hissettiğinde yapmalısın dedi.

canım benim doktorum liste verdi orada zaten günlük mutlaka sabah yumurta yada beyaz peynir öğlen sebze yemeği içinde et ya da etli yemek köfte günde 2 bardak süt filan var şimdi yapamazsanda kendini iyi hissettiğinde yapmalısın dedi.

Benim dr umda yumurtayı her gün önermiyorum demişti 2 günde 1 yemelisin. Sorunum mutlaka haşlanmış yemek zorundamıyız. Bana liste falan vermedi ama.

Et yememen çok kötü ama baklagillerden alacaksın artık eşdeğer besinler sayılır.Bir de mantara ağırlık ver.Benim diyetisyenim mantarı et değişimi sayıyor.Hamilelikte bana 8 köfte kadar et verdi. Ya da 8 yumurta olarak düşün, mantarın da sotelenmiş 4 kaşığını bir yumurta ya da köfte olarak düşün.

özlem ve gamzecim annem elbetteki sırrımı çok güzel saklar bu konuda tereddütüm yok ama annem tansiyon hastası ve pimpirikli üzülür ve kendine zarar verir die korkuyorum o yüzdende söylemedim... 1 hafta annemde 1 haftada ablamda kaldım üzerime o kadar çok düşüyorlarki inanın bu ilgiden rahatsız oluyor insan onları strese sokmak istemiyorum....

Benim dr umda yumurtayı her gün önermiyorum demişti 2 günde 1 yemelisin. Sorunum mutlaka haşlanmış yemek zorundamıyız. Bana liste falan vermedi ama.

canım hergün diil zaten bugün yumurtaysa yarın beyaz peynir birbirini dengeliyor... evet haşlanmış olmalı... ya canım bu arada karnında 8. haftada kasılmalar filan hissediyormuydun ben şuan hiçbirşey hissetmiyorumda? bu arada ben geçen çarşamba doktora gittiğimde 7 haftalıksın dedi şuan 8+1 mi oluyorum?

Et yememen çok kötü ama baklagillerden alacaksın artık eşdeğer besinler sayılır.Bir de mantara ağırlık ver.Benim diyetisyenim mantarı et değişimi sayıyor.Hamilelikte bana 8 köfte kadar et verdi. Ya da 8 yumurta olarak düşün, mantarın da sotelenmiş 4 kaşığını bir yumurta ya da köfte olarak düşün.

vallahi canım bende et yemiyorum neredeyse ağzıma sürmüyorum normaldede aram yoktu zaten... ara sıra mercimek çorbası içiyorum işte.... ya sizin göğüsleriniz ağrıyormuu?

vallahi canım bende et yemiyorum neredeyse ağzıma sürmüyorum normaldede aram yoktu zaten... ara sıra mercimek çorbası içiyorum işte.... ya sizin göğüsleriniz ağrıyormuu?

Benimde öyle kasılmalarım falan olmadı millet şunu hissettim bunu hissettim dedikçe ben kendimde eksiklik arıyorum ama dr da her şey normal gidiyor diyor. Göğüs ağrılarına gelince 5. haftada başladı ve bu günlerde hafifliyor.

Sana bir de kabaklı tarif vereyim.Tam vejetaryen işi valla.Kabakları soyup önce uzunlamasına dörde böl sonra da küp küp doğra.Bir güzel kızart tercihen fındık yağında.Kızardıktan sonra peçeteye al.Başka bir yağsız tavaya aktar kabakları ocağın altı açık olsun.Üzerine yumurtayı çırptıktan sonra dök.İyice pişir yumurtasını.Oooh canım istedi valla.

bu haftada bunu denerim. Çok teşekkürler diamond. Normalde hiç umrumda değildide şimdi daha besinlerle ve benim beslenmemle ilgileri olmasada çok huzursuzum. Mantar konusunda iyi fikir mantarı çok severim. Bulaantılar geçsede normal yeme düzenime geçsem şu an ne olsa sevmiyorum.

Back
X