Merhaba Kisslar, Bana Ne Kadar şanssiz Olduğumu Söylüyordunuz Asil Beni üzen Olay 2 Gün önce Canim Babamin Geçirdiği Kalp Krizi, Numune Hastanesi Ekg çekmesine Rağmen Mide üşütmesi Diyor Babam Iyi Olmayinca 1 Gün Sonra Başka Hastaneye Gidiyor Numunede çekilen Ekg Ye Bakiyor Seni Nasil Eve Gönerdiler çok Büyük Bi Kalp Krizi Geçirmişsin Halada Geçiriyorsun Diyip Acil Karşisindaki Hastaneye Götürüyorlar Anjio Yapiliyo 1 Gün Yoğun Bakimda Kaldi şimdi Odada Ama Gözetim Altinda Bugün Belli Olucak Ama 2 Damar Tikali Ve Ameliyat çok Korkuyorum... Bu Arada Hastanede Hamilelerin Girmesi Yasak Odalar Var Ben Tabiyki O Odalara Girmedim Ama O Katta Bulundum Yogun Bakim Katinda Vardi Mesela 1 Gün Sonra Doktorumu Aradim Bulunma Dedi

Korkuyorum Hastanede Karşima çikan Doktora Sordum Dişariya Zarari Yok Merak Etmeyin Dedi Neye Inanim Bilmiyorum. şimdi Hastaneye Gidiyorum Hem Bebegime Hemde Canim Babamdan Dualarinizi Esirgemeyin Olurmu... Doktora Gitmek Için Cumayi Beklemek Istemiyorummm 2 Hafta Oldu Ultrasona Gireli Birşey Olumu Yaaaa